Testowanie 19-20 wrzesien??
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle sobie nie radze... Kiedyś robiła po 5 testów w cyklu, a teraz się boję zrobić,żeby nie zobaczyć jednej kreski, bo działa ona na mnie dużo gorzej niż pojawienie się okresu. Może odważę się w niedzielę rano. Tempke mam ładną, ale biorę luteinę i to pewnie ona ją podnosi, bardzo mam wrażliwe sutki, ale to też chyba przez lutkę. Od trzech dni mnie mdli co jakiś czas, ale ten objaw też przypisuje luteinie. Bardzo się boję rozczarować
-
Masz piękna temperature trzymam kciuki za Ciebie!!! Ja tez nie bardzo radzę sobie z czekaniem do dnia testu zdecydowanie lepiej mi z czekaniem na owulacje niz na test ehhh co zrobic czasu nie przyspieszymy... Koniecznie daj znać jak tesciorek wyszedł oby pozytywny!!!
-
nick nieaktualny
-
Ja 20-go mam mieć @, ale nie wiem czy wcześniej nie wybiorę się na betę wszystko zależy jak będzie z temperaturą...[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
Cześć, ja również zamierzam testować w okolicach 20.
Na początku miesiąca miałam HSG i przyzwolenie na starania, od 3 dni boli mnie brzuch a dzisiaj doszedł ból lewego jajnika (zawsze bolał prawy i wszystkie przygody miałam po prawej stronie). Mam cichą nadzieje, że może tym razem się uda. -
Mnie też od 3 dni boli brzuch (po lewej stronie lekkie ćmienie, czasem mocniej zakłuje), ale piersi mam miękkie i bez objawów.
Testować będę na pewno w piątek i rano w sobotę, bo chcę znać wynik przed weselem kuzyna. Chyba, że wcześniej skoczę na betę, żeby w piątek mieć już wynik.
hipisiątko lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:Mnie też od 3 dni boli brzuch (po lewej stronie lekkie ćmienie, czasem mocniej zakłuje), ale piersi mam miękkie i bez objawów.
Testować będę na pewno w piątek i rano w sobotę, bo chcę znać wynik przed weselem kuzyna. Chyba, że wcześniej skoczę na betę, żeby w piątek mieć już wynik.
mnie też w ogóle nie bolą piersi...a przed @ zawsze bolą. W pierwszej ciąży (którą poroniłam) właściwie już zaraz po owulacji miałam wrażliwe sutki a teraz nic... czasem tylko mam uczucie pieczenia...
[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
Mnie 3 dni po owulacji zaczął boleć brzuch i prawy jajniki. Zresztą nadal czuje pobolewanie w dole brzucha i jajniku. Dodatkowo mam strasznie wrażliwe sutki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 21:03
respondeca lubi tę wiadomość
-
A mnie dalej brzuch boli, doszły bóle jajników na zamianę. Dzisiaj w nocy bardzo mocny ból w prawej pachwinie, myślałam już o pogotowiu ale przeszło - został jedynie strach bo wróciły wspomnienia z pierwszej ciąży.
-
Aga_502 wrote:A mnie dalej brzuch boli, doszły bóle jajników na zamianę. Dzisiaj w nocy bardzo mocny ból w prawej pachwinie, myślałam już o pogotowiu ale przeszło - został jedynie strach bo wróciły wspomnienia z pierwszej ciąży.
-
Hej dziewczyny.
Ja 18 mam dostać @, zaczełam testowanie już pare dni temu.
Raz wieczorem wyszła mi druga wyrażna blada kreska, ale niestety na dzien następny rano wyszłą tylko jedna, następnie kolejnego dnia wyszła druga bladziutka kreseczka. nie wiem co mam o tym myśleć ;/ dziś robiłam test na początku jedna kreska, po jakichś 15 minutach pokazał się cień, tylko nie wiem czy wynik jest prawdziwy po tylu minutach.
Pozdrawiam.