testowanie między 2 a 8 stycznia kto testuje?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też nie planuję wcześniej (tj. przed 4.01), bo wcześniej to mi zresztą podany zastrzyk Ovitrelle może zafałszować wynik
U mnie też niby dni płodne na wykresie hehe, ale ja się tym nie przejmuję. Monitoring ważniejszy
Ale faktycznie temperatura to Ci wariuje niecoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 22:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czas do owulki zawsze szybciej mija a potem pod górę - trzba zarzucić się sporą ilością spraw do załatwienia i rzeczy do zrobienia żeby nie oszaleć i przy okazji żeby mąż nie oszalał podczas oczekiwania na testowanie lub na @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny6 lat i 2 miesiace... Nawet nie wiem kiedy to zlecialo...
A cykle obserwuje 5 lat i 11 miesiecy, tyle ze ekspertem nie jestem, bo moje cykle sa w zasadzie ksiazkowe i nie ma sie czego uczycWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 15:17
-
nick nieaktualnyNo wlasnie lekarz sie dziwi, aczkolwiek mowi, ze byc moze wyzsze tsh przeszkadzalo (stad Euthyrox), no i armia Malzonka nie jest mega (ale zla tez nie jest). Szczerze, to wolalabym nie byc zaprawiona ale w tym cyklu ciesze sie jak dziecko, az dziwne
A jak u Was?