testowanie między 2 a 8 stycznia kto testuje?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny;
i ja się dołączam, czytam was od dłuższego czasu, ale dopiero niedawno się zarejestrowałam.
U mnie dziś 37dc a 19 dpo, testowałam już raz w 33dc(15dpo) i niestety jedna krecha:(
Ale póki nie przyjdzie @ to mam nadal nadzieję na 2 kreseczki. Ciężko mi powiedzieć na kiedy wypadałby termin @ gdyż cykle mam raz 32 dni innym razem 42.Z objawów (których w innych cyklach nigdy nie było) to od 9dpo mam takie uczucie gniecenia i ciągnięcia w podbrzuszu, zawroty głowy co jakiś czas(tak jakbym wypiła za dużo)a i piwo mi przestało smakować - nagle się zrobiło po prostu kwaśne ;)od 12dpo doszły wrażliwe sutki (na @ zawsze mnie bolały piersi tak na tydzień przed ale nigdy same sutki)do tego mdłości, ale o różnych porach dnia i niezależnie od tego czy coś zjem czy nie,szyjka cały czas twarda i zamknięta, wczoraj doszły też wrażliwe piersi(ale to mnie troszkę zmartwiło bo na @ zawsze tak miałam).Planuję testować jeszcze po niedzieli, jeżeli @ nie przyjdzie.Cały czas sobie wmawiam, że może ten test jeszcze za wcześnie zrobiłam.
Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale musiałam się komuś wyżalićWaniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotaBdg wrote:Cześć Dziewczyny;
i ja się dołączam, czytam was od dłuższego czasu, ale dopiero niedawno się zarejestrowałam.
U mnie dziś 37dc a 19 dpo, testowałam już raz w 33dc(15dpo) i niestety jedna krecha:(
Ale póki nie przyjdzie @ to mam nadal nadzieję na 2 kreseczki. Ciężko mi powiedzieć na kiedy wypadałby termin @ gdyż cykle mam raz 32 dni innym razem 42.Z objawów (których w innych cyklach nigdy nie było) to od 9dpo mam takie uczucie gniecenia i ciągnięcia w podbrzuszu, zawroty głowy co jakiś czas(tak jakbym wypiła za dużo)a i piwo mi przestało smakować - nagle się zrobiło po prostu kwaśne ;)od 12dpo doszły wrażliwe sutki (na @ zawsze mnie bolały piersi tak na tydzień przed ale nigdy same sutki)do tego mdłości, ale o różnych porach dnia i niezależnie od tego czy coś zjem czy nie,szyjka cały czas twarda i zamknięta, wczoraj doszły też wrażliwe piersi(ale to mnie troszkę zmartwiło bo na @ zawsze tak miałam).Planuję testować jeszcze po niedzieli, jeżeli @ nie przyjdzie.Cały czas sobie wmawiam, że może ten test jeszcze za wcześnie zrobiłam.
Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale musiałam się komuś wyżalićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 15:13
-
nick nieaktualnyJesteśmy tu wszystkie po to żeby się wspierać i służyć sobie radami. Zawsze lżej się robi człowiekowi na serduchu jak może się wygadać komuś, ba nawet jeszcze łatwiej bo tak na prawdę się nie znamy osobiście a przed takimi osobami najłatwiej się otworzyć!!! Ściskam Cię mocno Dorota Bdg!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2014, 15:17
DorotaBdg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny udało się dwa testy, dwie krechy:D:D:D:D:D:D jeśli moglabym Wam coś sprawdzić to jeśli to możliwe przestańcie mierzyć temp bo to stresuję..ja od maja się starałam z mężem, mierzyłam temp i prawie wszystko kręciło się wokół tego...w tym miesiącu odpuściłam mierzenie i poszlam "tylko" na monitoring..(miałam robiony też wcześniej) i się udało...w pełni zacznę się cieszyć za około dwa tygodnie jak usłyszę bijące serce...mówię wam jeśli tylko możecie odpuście (wiem że łatwo mówić)
Kaśka, Waniulka, K4lina, czarownica_tea, Matik2012, mycha28, Maniuś, sylwia1985, Gajka lubią tę wiadomość
Niania .. -
niania wrote:Dziewczyny udało się dwa testy, dwie krechy:D:D:D:D:D:D jeśli moglabym Wam coś sprawdzić to jeśli to możliwe przestańcie mierzyć temp bo to stresuję..ja od maja się starałam z mężem, mierzyłam temp i prawie wszystko kręciło się wokół tego...w tym miesiącu odpuściłam mierzenie i poszlam "tylko" na monitoring..(miałam robiony też wcześniej) i się udało...w pełni zacznę się cieszyć za około dwa tygodnie jak usłyszę bijące serce...mówię wam jeśli tylko możecie odpuście (wiem że łatwo mówić)
-
nick nieaktualnyWaniulka dzięki za dobre słowo,naprawdę było mi potrzebne.
To czekanie jest bardzo męczące i dni się strasznie dłużą. Dobrze,że jest takie miejsce jak to, gdzie można się wygadać
Z TŻ-tem staram się zbytnio nie poruszać tematu, bo wmawia sobie i się dołuje, że pewnie nie może mieć dzieci bo miał operacyjnie usunięte jedno jądro, i tak sobie wbił to do głowy, przez co już nie raz mi się popłakał.
Dziś 38dc(20dpo) żadnych nowych objawów, jedynie śluzu sporo, że mam wrażenie "mokrości" i strasznie mnie korci żeby zrobić test.Waniulka lubi tę wiadomość
-
DorotaBdg trzymam kciukasy!! Ja bym juz dawno zrobiła test nie wytrzymalabym tyle, przynajmniej na krew bym poszła, bo tam zawsze czarno na białym jest :)Wygląda ładnie - obiawy są !!
Z jednej strony ja w poprzednim cyklu tez byłam na 100% pewna po reakcji sutków...i sie rpzpłakałam jak przyszła @... jestem juz po jednym poronieniu w październiku więc tym bardziej jestem zestresowana.DorotaBdg lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
niania wrote:Dziewczyny udało się dwa testy, dwie krechy:D:D:D:D:D:D jeśli moglabym Wam coś sprawdzić to jeśli to możliwe przestańcie mierzyć temp bo to stresuję..ja od maja się starałam z mężem, mierzyłam temp i prawie wszystko kręciło się wokół tego...w tym miesiącu odpuściłam mierzenie i poszlam "tylko" na monitoring..(miałam robiony też wcześniej) i się udało...w pełni zacznę się cieszyć za około dwa tygodnie jak usłyszę bijące serce...mówię wam jeśli tylko możecie odpuście (wiem że łatwo mówić)
Gratuluję kochana, ja też miałq już nie mierzyć ale jakoś tak wyszło że w tym cyklu też mierzyłam ale jak się teraz nie uda to odpuszczam staranka , bo ja też od maja uf a generalnie od 2011 2 poronienia szokmarzenia się spełnią