testowanie między 2 a 8 stycznia kto testuje?
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem wam zez tym odstawieniem termometra cos jest...
Ja jak polecielismy do pl na swieta zapomnialam...
I prosze. Dwie krechy jak nic
Poza tym nie wiezylam bo przed testem w ńocy mialam mega bole jak na @ az musialam tab wziac...K4lina, Maniuś, czarownica_tea, aj, kasia:), Gajka lubią tę wiadomość
-
paulaa91 wrote:Paulaa55 Gratuluje!:*
Staram sie o dzidziusia 5 cykl.. co miesiac @ przychodzila;( teraz okresik spoznia sie 3 dzien, jutro bede robic test, wszystkim kobietkom jak i sobie zycze II grubych krech;)
Kochana udostępnij wykresik jesi możesz -
Hej dziewczyny:)
Ja tez jestem tu nowa.Z TŻ staramy się od kilku mies dziś mam 31dc,@ ma być jutro niecierpliwie się strasznie ale obiecałam sobie ze nie zrobię testu dopóki mi się @ nie spóźni(ostatnio się nakręciłam robiłam wcześniej a potem wyłam jak głupia).Z objawów bolące ogromne piersi wrażliwe sutki i ciągnący brzuch.Modle się żeby wredota nie przyszła i trzymam kciuki za was wszystkie:)kasia:) -
Ja testowałam znowu dzisiaj, 14 dpo, negatywny. Dzisiaj albo jutro powinien przyjść okres ( dokładnie nie wiem, bo nie miałam w tym miesiącu potwierdzonej owulacji przez usg, więc lecę po objawach). Niby jestem jeszcze przed terminem @ więc może to jeszcze za wcześnie.....?
Cycki bolą niemiłosiernie, spać w nocy przez nie nie mogę..... więc może jednak się udało..... Czekam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 11:05
-
nick nieaktualnyK4lina też mi ciężko wytrzymać z jednej strony, a z drugiej to chcę odwlec jak najdłużej(takie głupie myślenie), ale bardzo nie chcę zobaczyć znowu jednej kreski.
czarownica_tea test zrobię i to na pewno, jakoś na dniach(no najpóźniej po niedzieli), dam szansę jeszcze jednemu sikańcowi ale niezależnie od wyniku pójdę i tak na krew, o ile oczywiście nie pojawi się @. Jak na razie to totalnie żadnych objawów żeby się zbliżała nie mam, a już 41dc, jedynie cały czas te same objawy, które opisałam, z mniejszym lub większym nasileniem.Waniulka, K4lina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjovi81 wrote:zatestowałam jest druga kreska bladziuch co sadzicie ?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/294c1cbdf205171d.html
jovi81 a może lepiej skocz na bete i powtórz po 48h będziesz miała pewniejszy wynik jak będzie widać że ładnie przyrasta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 10:12
jovi81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jovi81 wrote:zatestowałam jest druga kreska bladziuch co sadzicie ?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/294c1cbdf205171d.html
yeny gratulejszyn !!!
zasuwaj na betę i po 48 godz znowu spr jak przyrasta
aaaaaaaaaa
ale czad
to jednak się udaje słuchajcie !!!!
Uda się i nam !!!jovi81 lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
nick nieaktualny