Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Sówka_83 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)

Widzę, szykuje się zbiorowe testowanie :) Trzymam kciuki za dwie krechy :)

Mania spokojnie, może to jednak nie @ a jakiś inny ewenement, w końcu dzisiaj 13 w piątek, wszystko jest możliwe ;)

Mnie Ovu wyznaczyło owulację wcześniej niż zwykle, do tego testy owulacyjne wychodzą negatywne, o śluzie nie wspomnę :/ Dobrze, że w tym miesiącu bez starań bo bym chyba zwariowała.

Dzisiaj mija dwa tygodnie w nowej pracy i powiem, że mega mi zleciały :) Do tego dość spokojnie, jestem zadowolona :)

Jest weekend wiec postaram się coś więcej pisać :)

Madziulek, Strzała cieszę się Waszymi fasolkami :)

Annilica ja też z moim mężem nie mam dogodnych warunków do starań, cały dom ludzi. Dlatego ostatnio wymieniliśmy łóżko, bo stare skrzypiało :P

p19u3e3kdr6ipbhx.png
    3i49tv73mtgklla9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haa a my jesteśmy tacy sprytni, że skorzystaliśmy z chwili gdy teściowa poszła brać prysznic i był szybki numerek;D niesamowicie eksytujące takie krycie się, już tyle lat sami mieszkamy, że zapomniałam jak to jest.

Mania jak nie ma @ to nie ma się co smucić. To jedna kropelka i nie musi nic znaczyć. Testuj w dniu @ jeszcze;)

Sówka super, że w pracy ok. Kto wie może taki luz w staraniach wyjdzie Ci na dobre;)

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziewczynki troszkę pospałam z zuzką i czuję się tyci lepiej :) czuję nawet, że chyba wezmę się za sprzątanie. ale podkreślam CHYBA :D

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :))) kurde teraz praktycznie nie mam czasu nawet tu zagldać, ale będę wpadać co jakiś czas :) Noo annielica, teraz czekamy na owulkowy skok u ciebie temperaturki :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie znów sie zaczęło wstałam o 9.00 mąż dał mi sie wyspać :)
    I biegam jak co miesiąc w dzień w którym mam dostać okres co chwile ze strachu na kibelek i oglądam czy mnie nie zaleje :/ w nocy jak narazie tej mendy nie było :) Ale dzień jest długi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-) dzisiaj sobota :-) uwielbiam ten stan jak się wstaje o 10ej tzn ja jeszcze leze w łóżku z mężem który śpi :-D

Katarzyna test zrobiłaś? Trzymam kciuki żeby nie przyszła wredna @ :-)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, nie testujesz? :)

U mnie tradycyjnie pobudka po 8 bo padlam o 20 :P
    Miałam tyle energii, że wzięłam się za porządki.
    Teraz wcinam bulę z nutella :D

A i wczoraj odebrałam wyniki i wszystko w normie.
    Bałam się o tarczycę bo nigdy chyba nie badałam ale jest ok :D

To która dziś testuje? :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek a ty jak się czujesz?

• muriella Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny w ten sobotni poranek
    Nikicia masz spabie ja od 8 na nogach ogarniam dom :-)

nikicia86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No od poniedziałku do piątku w pracy wiec sobota lenistwo :-D
    A ty Muriella jak tam starania? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie testowałam .. troche się boje :/ okres może jeszcze sie pokazać :/ jak do wieczora nie dostane to wtedy zrobie..lecz chyba raczej w poniedziałek bo nie mam żadnego w domu..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna podziwiam za wytrwałość. Ja nawet gdybym wytrzymała do terminu @ to zatestowałabym już rano.
    Nie wiem mi się wydaje, że w tym miesiącu nic z tego. Już się przyzwyczajam powoli do trybu owulka-odliczanie dni do @ i obserwowanie objawów-@-czekanie na owulkę i tak w kółko. Żebym wiedziała, kiedy w końcu się uda to przeszłabym na dietę i poszła na siłownię, ale tego nie robię bo wciąż liczę na ciążę. Jeszcze może być tak, że przyjdzie lato ciąży dalej nie będzie a ja będę wyglądała jak wieloryb na plaży...

Wczoraj znowu miałam pozytywny test owu, dziwne;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z jednej strony to pewnie by już coś wykazało .gdyby..ale z drugiej znowu sobie myśle teraz zrobie test, a pod wieczór dostane okres.. dlatego wole jeszcze trochę cierpliwie poczekać.. jak dziś nie nadejdzie, to test napewno będzie pozytywny ;) Pomarzyć można :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż już nic tylko sie cieszy, a narazie nie ma z czego. . No i sam mówi że z testem lepiej jeszcze trochę zaczekać ..to będzie najdłuższy męczący i dla mnie dzień w niepewności :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam zaraz pomału zabierać sie za robienie obiadu, to przynajmniej na chwile odciągne myśli ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica, pod uwagę bierze się TYLKO PIERWSZY test owulacyjny i liczy się, że od niego do 48 h będzie owulacja. Poźniej robienie testów jest bez sensu, bo pik lh może utrzymywać się w danym stężeniu aż do @ a nie ma to nic wspólnego z owulką :)

a ja właśnie wzięłam się za siebie muszę z wagi 62 kg zejść do mojej wktórej najlepiej się czuję 55-56 :) rok temu taką miałam, ale praca na siedząco i podjadanie sprawiło że doszło 7 kilo na plus... ;/ Może nie nakręcaj się tak? Przecież ograniczenie jedzenia nie wpłynie źle na potencjalną ciążę :) To właśnie chyba jest najgorsze- to chuchanie i dmuchanie a bo może zafasolkujemy, jak sądzicie? :) Ja olałam system, nawet w tym cylklu monitoringu nie bede miala bo gin na urlopie :P i co? w nosie to mam :) :) Okres się skończył i mam zamiasr kochać się wtedy kiedy będzie ochota a nie z termometrem i testem owu w ręku bo dziś chyba owulka :)) i wiecie, że odżyłam? Znów jest jak dawniej, ostatnimi czasy rutyna w seksie nas zabijała... Ja zmęczona staraniami w środku cyklu nie miałam aż do @ praktycznie ochoty...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 11:33

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia również podziwiam Cię za wytrwałość i mam nadzieję że @ nie przyjdzie ;)
    Mnie dopadła grypa. Już dawno tak się nie czułam. Leżę w łóżku obolała i z gorączką. Córcia się przejęła i poodkurzala cały dom :) Przydało by się posprzątać i ugotować coś na obiad ale nie mam sił.

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też bym dawno zrobiła test :) trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jeszcze nie umiem zrezygnowac z liczenia dni plodnych. Tez powinnam schudnac jakies 6 kg ale u mnie to ciezsza sprawa bo musze zrzucic brzuszek i powinnam robic duzo ćwiczeń na te mięśnie ale serio boję się, że w razie czego zaszkodziłabym fasolce.

Sylwiaśta nie możesz iść do innego gina na monitoring?

• muriella Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiasta tak chyba trzeba wyluzować bo mozna sie zajechac psychicznie mam nadzieję że cu sie uda ;-)

nikicia86 lubi tę wiadomość

‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ