Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
Widzę, szykuje się zbiorowe testowanie Trzymam kciuki za dwie krechy
Mania spokojnie, może to jednak nie @ a jakiś inny ewenement, w końcu dzisiaj 13 w piątek, wszystko jest możliwe
Mnie Ovu wyznaczyło owulację wcześniej niż zwykle, do tego testy owulacyjne wychodzą negatywne, o śluzie nie wspomnę Dobrze, że w tym miesiącu bez starań bo bym chyba zwariowała.
Dzisiaj mija dwa tygodnie w nowej pracy i powiem, że mega mi zleciały Do tego dość spokojnie, jestem zadowolona
Jest weekend wiec postaram się coś więcej pisać
Madziulek, Strzała cieszę się Waszymi fasolkami
Annilica ja też z moim mężem nie mam dogodnych warunków do starań, cały dom ludzi. Dlatego ostatnio wymieniliśmy łóżko, bo stare skrzypiało
-
nick nieaktualnyHaa a my jesteśmy tacy sprytni, że skorzystaliśmy z chwili gdy teściowa poszła brać prysznic i był szybki numerek;D niesamowicie eksytujące takie krycie się, już tyle lat sami mieszkamy, że zapomniałam jak to jest.
Mania jak nie ma @ to nie ma się co smucić. To jedna kropelka i nie musi nic znaczyć. Testuj w dniu @ jeszcze;)
Sówka super, że w pracy ok. Kto wie może taki luz w staraniach wyjdzie Ci na dobre;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu, nie testujesz?
U mnie tradycyjnie pobudka po 8 bo padlam o 20
Miałam tyle energii, że wzięłam się za porządki.
Teraz wcinam bulę z nutella
A i wczoraj odebrałam wyniki i wszystko w normie.
Bałam się o tarczycę bo nigdy chyba nie badałam ale jest ok
To która dziś testuje? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna podziwiam za wytrwałość. Ja nawet gdybym wytrzymała do terminu @ to zatestowałabym już rano.
Nie wiem mi się wydaje, że w tym miesiącu nic z tego. Już się przyzwyczajam powoli do trybu owulka-odliczanie dni do @ i obserwowanie objawów-@-czekanie na owulkę i tak w kółko. Żebym wiedziała, kiedy w końcu się uda to przeszłabym na dietę i poszła na siłownię, ale tego nie robię bo wciąż liczę na ciążę. Jeszcze może być tak, że przyjdzie lato ciąży dalej nie będzie a ja będę wyglądała jak wieloryb na plaży...
Wczoraj znowu miałam pozytywny test owu, dziwne;/ -
nick nieaktualnyZ jednej strony to pewnie by już coś wykazało .gdyby..ale z drugiej znowu sobie myśle teraz zrobie test, a pod wieczór dostane okres.. dlatego wole jeszcze trochę cierpliwie poczekać.. jak dziś nie nadejdzie, to test napewno będzie pozytywny Pomarzyć można
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica, pod uwagę bierze się TYLKO PIERWSZY test owulacyjny i liczy się, że od niego do 48 h będzie owulacja. Poźniej robienie testów jest bez sensu, bo pik lh może utrzymywać się w danym stężeniu aż do @ a nie ma to nic wspólnego z owulką
a ja właśnie wzięłam się za siebie muszę z wagi 62 kg zejść do mojej wktórej najlepiej się czuję 55-56 rok temu taką miałam, ale praca na siedząco i podjadanie sprawiło że doszło 7 kilo na plus... ;/ Może nie nakręcaj się tak? Przecież ograniczenie jedzenia nie wpłynie źle na potencjalną ciążę To właśnie chyba jest najgorsze- to chuchanie i dmuchanie a bo może zafasolkujemy, jak sądzicie? Ja olałam system, nawet w tym cylklu monitoringu nie bede miala bo gin na urlopie i co? w nosie to mam Okres się skończył i mam zamiasr kochać się wtedy kiedy będzie ochota a nie z termometrem i testem owu w ręku bo dziś chyba owulka ) i wiecie, że odżyłam? Znów jest jak dawniej, ostatnimi czasy rutyna w seksie nas zabijała... Ja zmęczona staraniami w środku cyklu nie miałam aż do @ praktycznie ochoty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 11:33
-
Kasia również podziwiam Cię za wytrwałość i mam nadzieję że @ nie przyjdzie
Mnie dopadła grypa. Już dawno tak się nie czułam. Leżę w łóżku obolała i z gorączką. Córcia się przejęła i poodkurzala cały dom Przydało by się posprzątać i ugotować coś na obiad ale nie mam sił.[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chyba jeszcze nie umiem zrezygnowac z liczenia dni plodnych. Tez powinnam schudnac jakies 6 kg ale u mnie to ciezsza sprawa bo musze zrzucic brzuszek i powinnam robic duzo ćwiczeń na te mięśnie ale serio boję się, że w razie czego zaszkodziłabym fasolce.
Sylwiaśta nie możesz iść do innego gina na monitoring?