Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam U mnie juz po pogrzebie ..nie bylo mozliwosci zobaczyc dziadka w trumnie..byla zamknieta...kuzynka ktora dzien przed pogrzebem go widziala, mowila ze itak lepiej bo sie zmienil, i byl nie podobny do siebie..to moze i lepiej ze go nie widzialam , zapamietam go takim jakim byl gdy jeszcze zyl..Bylam wczoraj wyczerpana wrocilismy o 00.00 do domu i spac..
Najpozniej jutro mam dostac okres.. i tak jakos dziwnie sie czuje, wczoraj ww nocy ruszylo mnie na ubikacje.. biegunka ..caly czas czuje sie jak by mnie goraczka dopadala..i strasznie bola mnie nogi, a raczej miesnie..ale to pewnie niemy nic do ciazy, chyba jakies chorubsko mnie dopada..
Mania jak tam ty sie czujesz ? Pamietam ze tez masz termin okresu na jutro.. -
Cześć dziewczynki
Dopadła mnie grypa Boli głowa, łamie w kościach i leci z nosa. Czuję się fatalnie. U nas wiatrzycha i zimno wiec się przeziebiłam. I pewnie dlatego tempka tak wysoka.
Gdyby nie test negatywny myślała bym że to ciąża ale niestety nic z tego. A ty Kasiu testuje jutro?[/link]
-
nick nieaktualnyNawet nie zauwazylam ze dzis piatek 13-tego .. wiec nic tylko pech moze przyciagnac ta wredote do mnie
Ja sie czuje podobnie jak ty , tez lamie mnie w kosciach , katar.. czuje sie slaba, mam wrazenie gdybym sie polozyla, to od razu zasne, i do tego mam strasznie ciezkie piersi..no ale to moze zwiastowac zblizajacy okres..
Nie testowalam , jesli okresu do jutra nir bedzie, to dopiero wtedy zrobie test. Niechce sie nakrecac jak w ostatnim miesiacu, byly dwa negatywy.. mysle ze troche szkoda pieniedzy..
No nic musze cierpliwie do jutra zaczekac.. -
nick nieaktualny
-
powodzenia:) oby byly II
ja czekam na przyszly tydzien na owu i znowu do akcji, wczoraj zauwazylam, ze bede testowac w prima aprilis:D
i postanowilam nic mezowi nie mowic o objawach, co wiecej chyba go bede troche poklamywac ze nic sie nie dzieje nawet jak bedzie sie dzialo zeby mial niespodzianke w razie gdyby sie udalo:) test w prima aprilis hehe podoba mi sie ten pomysl:D jeszcze jakby byly II to by bylo:D -
nick nieaktualnyA u mnie dziś duży spadek tempki czyli mam owulację
Mąż regularnie codziennie wykorzystywany twierdzi, że pewnie produkuje same zdechlaki;P jeszcze dziś postaram się w dzień męża do sypialni zaciągnąć, żeby zdążyć na uwolnienie jajeczka:) kurczę nawet podobają mi się te starania-nie ma że mąż albo ja zmęczona:P tylko te skrzypiące łóżko dobija... -
no ja wlasnie powiedzialam mojemu R jaki jest plan na przyszly tydzien i do wtorku ma deadline zeby podokrecac lozko zeby nie skrzypialo, kiedys bylo cicho i chyba sie troche wyrobilo:D
-
hello laseczki!
Kasiu przesyłam dużo serdecznego ciepełka!
u mnie laseczki kiepsko, jestem wykończona, plus ból żołądka... oby tylko rzyganie się nie zaczęło,bo nie dam rady
a poza tym,to w sumie ok, syf na chacie mam aż wstyd mąż zaraz rozwodu zarząda jak tak dalej pójdzie plus jak na idealną żonę przystało, zaraz zamówię obiad z jakiejś restauracji a co, ja nie mogę? -
nick nieaktualnyTo u mnie dzisiaj nie inaczej, dom wywrucony do góry nogami. Wszędzie gdzieś coś leży. .dzisiaj niemam sił na nic..nic tylko bym spała. .a na obiad zwykła pizza do odgrzania w piekarniku Na szczęście mąż niema z tym problemu od czasu do czasu. Gorzej by było gdyby było tak na codzień
-
Klaudia N. wrote:no ja wlasnie powiedzialam mojemu R jaki jest plan na przyszly tydzien i do wtorku ma deadline zeby podokrecac lozko zeby nie skrzypialo, kiedys bylo cicho i chyba sie troche wyrobilo:D
A my od weekendu odgrzewamy mamine obiadki Wróciliśmy od rodziców z niezła wałóweczką -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Bogu ze wczoraj zrobiłam dużo gołąbków dzisiaj nie jestem wstanie pichcic. Wszystko mnie boli
Około 14 godziny poszłam do kibelka za potrzebą a tam co widzę. .. mój śluz jest rozciągliwy a w nim kropka żywej krwi. Reszta śluzu przezroczysta. nic nie rozumiem. .. Zaczynam łapać doła[/link]
-
nick nieaktualny