X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A testow nie robie bo olałam mierzenie sprawdzanie itd:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek wrote:
    Kasiu, a jak Ty się czujesz? :)

Narazie dobrze, rano troche wymiotywalam, ale pozatym dobrze =) Jesc tez jem wszystko i nie czuje sie zle =) Nawet mam apetyt jem co podwinie mi sie do reki :D Trzymam kciuki za twoja jutrzejsza wizyte =)
    Do mojej jeszcze 6 dni, mysle ze tam juz ujrze serduszko ..Mam nadzieje bo inaczej bede sie martwic :/ Ty kiedy poraz pierwszy ujrzalas serduszko na usg ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w wtorek bede w 6+4 dni myslisz ze tam powinno juz bic serduszko??

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja po rozmowie ...i nie spodziewalam się tego powiedzialam o staraniach ze teraz mi na tym bardziej zalezy a nie chce podjąć się czegoś i tego nie skończyć a moja Dyrektor na to ze tak myslala i juz sie przygotowała na to ze proponyje mi podjecie sie tego i mam wybrać grupe osob ktora bedzie pracowac ze mna a ja będę kordynowac i jedna osobe ktora przejmie to w momencie jak bede w ciazy a jeżeli bede chciala kordynowac to a nie bede w stanie ze względu na ciążę to otrzymam dostęp do systemu w domu cieszę się strasznie bo moge sie starac i pracowac jeeeeeee

sylwiaśta159, muriella lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooooooo widzisz :)))))) super:))))))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia cudowna wiadomość :) bardzo się cieszę :) fajną masz Dyrektor :P

Kasia masz się nie martwić !! serduszko pięknie bije, a dzidzia rośne zdrowo:)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Nikicia naprawde super szefowa:)
    dziewczyny widze macie niezle wkrety:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia po 3cim nieudanym cyklu mi odbiło kompletnie :P czułam frustrację ogromną. Teraz to tylko smutek i bezradność bo wiem, że nie na wszystko mam wpływ. Ciekawe co będzie dalej:) liczyłabym na radość :P ale wiadomo, nie ode mnie to zależy...

• madziulek Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:
    w wtorek bede w 6+4 dni myslisz ze tam powinno juz bic serduszko??
    W 6t1d jeszcze nie widziałam. Dopiero na kolejnej wizycie w 9t0d :)

nikicia, super babka z szefowej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 18:27

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swoją drogą, jak czekałam dziś na usg to pytam się babki w jakim celu ma usg a ona że torbiele bla bla taks ie rozgadałyśmy i mówi że 2 lata starała się o dziecko rozstala sie z partnerem z jakichs tam powodów i zwiazala z innym, wiadomo z tym nowym nie planowala od razu rodziny i bach za miesiac ciaza :P więc albo tamten miał słabiaczki albo faktycznie wyluzowała i nie myslala o tym i bach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta chyba nie myślisz o rozwodzie co ?:P Ja myślę, że wyluzowanie jest dobre:) pokazuje to przykład Katarzyny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek dopiero tak pozno zaczelo bic, czy dlatego ze szybciej nie mialas terminu ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Sylwiaśta chyba nie myślisz o rozwodzie co ?:P Ja myślę, że wyluzowanie jest dobre:) pokazuje to przykład Katarzyny :)

:D :P

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, serce widać mniej więcej od piątego tygodnia życia dziecka, czyli 7 tygodnia ciąży :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niieee coś ty:) tylko wlasnie co chwile cos pokazuje ze warto wyluzowac:) swoją drogą Piotr to nie mój mąż :)) jesteśmy razem 6,5 roku ale nie śpieszy nam się do ślubu, a jeśli już, to cywilny, choć jesteśmy wierzący.

Sswoją drogą... annielica podsunelas mi pomysl z tymi testami owu, bo skoro juz mam monitoring to sprawdze sobie czy w moim przypadku pokrywaja sie one z monitoringiem a więc:D

wyniki przeprowdzonego doświadczenia: szyjka wysoko, śluz kremowy ale znalazłam klika rozciągliwych glutków :P test owu negatywny ( z cieniem drugiej kreski) :P:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 18:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli owulacja już się zbliża:D
    Sywiaśta jesteście ze sobą tak samo długo jak ja z moim mężem:P od 2008 roku:P po 2 latach się zaręczyliśmy a po 5 pobraliśmy :) za każdym razem była to data naszej rocznicy - 10 sierpnia :) przynajmniej mąż nie ma zbyt wiele dat do zapamiętania :P

Strzała - Ty jesteś w 7 tygodniu :D

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja serce widziałam przez chwilkę w tamten wtorek ;) za tydzień, jak pójdę, to myślę, że zobaczę je w pełnej okazałości :D

Katarzyna_121 lubi tę wiadomość

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko to takie słodkie...na samą myśl kręci mi się łezka w oku. Serduszko własnego dziecka ahh:) dziewczyny jesteście szczęściary nie ma to tamto:) może zagrajcie w lotto :P tak aby dopełnić szczęścia :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumie do konca liczenia tych tygodni.. Czyli skoro dzisiaj jestem w 6t5d ciazy, to juz w 7 tygodniu tak :/ To znaczy ze w wtorek moge juz moze ujrzec serduszko ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomylka :/ jestem w 5t6d

‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ