Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A testow nie robie bo olałam mierzenie sprawdzanie itd:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulek wrote:
    Kasiu, a jak Ty się czujesz? :)

Narazie dobrze, rano troche wymiotywalam, ale pozatym dobrze =) Jesc tez jem wszystko i nie czuje sie zle =) Nawet mam apetyt jem co podwinie mi sie do reki :D Trzymam kciuki za twoja jutrzejsza wizyte =)
    Do mojej jeszcze 6 dni, mysle ze tam juz ujrze serduszko ..Mam nadzieje bo inaczej bede sie martwic :/ Ty kiedy poraz pierwszy ujrzalas serduszko na usg ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w wtorek bede w 6+4 dni myslisz ze tam powinno juz bic serduszko??

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja po rozmowie ...i nie spodziewalam się tego powiedzialam o staraniach ze teraz mi na tym bardziej zalezy a nie chce podjąć się czegoś i tego nie skończyć a moja Dyrektor na to ze tak myslala i juz sie przygotowała na to ze proponyje mi podjecie sie tego i mam wybrać grupe osob ktora bedzie pracowac ze mna a ja będę kordynowac i jedna osobe ktora przejmie to w momencie jak bede w ciazy a jeżeli bede chciala kordynowac to a nie bede w stanie ze względu na ciążę to otrzymam dostęp do systemu w domu cieszę się strasznie bo moge sie starac i pracowac jeeeeeee

sylwiaśta159, muriella lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooooooo widzisz :)))))) super:))))))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia cudowna wiadomość :) bardzo się cieszę :) fajną masz Dyrektor :P

Kasia masz się nie martwić !! serduszko pięknie bije, a dzidzia rośne zdrowo:)

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Nikicia naprawde super szefowa:)
    dziewczyny widze macie niezle wkrety:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia po 3cim nieudanym cyklu mi odbiło kompletnie :P czułam frustrację ogromną. Teraz to tylko smutek i bezradność bo wiem, że nie na wszystko mam wpływ. Ciekawe co będzie dalej:) liczyłabym na radość :P ale wiadomo, nie ode mnie to zależy...

• madziulek Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:
    w wtorek bede w 6+4 dni myslisz ze tam powinno juz bic serduszko??
    W 6t1d jeszcze nie widziałam. Dopiero na kolejnej wizycie w 9t0d :)

nikicia, super babka z szefowej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 18:27

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swoją drogą, jak czekałam dziś na usg to pytam się babki w jakim celu ma usg a ona że torbiele bla bla taks ie rozgadałyśmy i mówi że 2 lata starała się o dziecko rozstala sie z partnerem z jakichs tam powodów i zwiazala z innym, wiadomo z tym nowym nie planowala od razu rodziny i bach za miesiac ciaza :P więc albo tamten miał słabiaczki albo faktycznie wyluzowała i nie myslala o tym i bach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta chyba nie myślisz o rozwodzie co ?:P Ja myślę, że wyluzowanie jest dobre:) pokazuje to przykład Katarzyny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulek dopiero tak pozno zaczelo bic, czy dlatego ze szybciej nie mialas terminu ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Sylwiaśta chyba nie myślisz o rozwodzie co ?:P Ja myślę, że wyluzowanie jest dobre:) pokazuje to przykład Katarzyny :)

:D :P

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, serce widać mniej więcej od piątego tygodnia życia dziecka, czyli 7 tygodnia ciąży :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niieee coś ty:) tylko wlasnie co chwile cos pokazuje ze warto wyluzowac:) swoją drogą Piotr to nie mój mąż :)) jesteśmy razem 6,5 roku ale nie śpieszy nam się do ślubu, a jeśli już, to cywilny, choć jesteśmy wierzący.

Sswoją drogą... annielica podsunelas mi pomysl z tymi testami owu, bo skoro juz mam monitoring to sprawdze sobie czy w moim przypadku pokrywaja sie one z monitoringiem a więc:D

wyniki przeprowdzonego doświadczenia: szyjka wysoko, śluz kremowy ale znalazłam klika rozciągliwych glutków :P test owu negatywny ( z cieniem drugiej kreski) :P:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 18:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli owulacja już się zbliża:D
    Sywiaśta jesteście ze sobą tak samo długo jak ja z moim mężem:P od 2008 roku:P po 2 latach się zaręczyliśmy a po 5 pobraliśmy :) za każdym razem była to data naszej rocznicy - 10 sierpnia :) przynajmniej mąż nie ma zbyt wiele dat do zapamiętania :P

Strzała - Ty jesteś w 7 tygodniu :D

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja serce widziałam przez chwilkę w tamten wtorek ;) za tydzień, jak pójdę, to myślę, że zobaczę je w pełnej okazałości :D

Katarzyna_121 lubi tę wiadomość

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko to takie słodkie...na samą myśl kręci mi się łezka w oku. Serduszko własnego dziecka ahh:) dziewczyny jesteście szczęściary nie ma to tamto:) może zagrajcie w lotto :P tak aby dopełnić szczęścia :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumie do konca liczenia tych tygodni.. Czyli skoro dzisiaj jestem w 6t5d ciazy, to juz w 7 tygodniu tak :/ To znaczy ze w wtorek moge juz moze ujrzec serduszko ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomylka :/ jestem w 5t6d

‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ