X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:
    Madziulek dopiero tak pozno zaczelo bic, czy dlatego ze szybciej nie mialas terminu ?
    Tak miałam termin wizyty ustalony :)

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane Super ciesze się mąż mowi ze może jak zajmę się czymś ważnym zapomne o staraniach i szybciej się uda :-)

muriella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia bardzo możliwe :) Nic nie dzieje się bez przyczyny :) to dobrze, że taka ambitna z Ciebie babka.

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, to się generalnie liczy tak: tygodnie życia dziecka od owulacji, do tego dodajesz tygodnie, które minęły od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, zaś zakończenie tygodnia jest rozpoczęciem następnego, czyli jak teraz jestem w 7 tygodniu, to tak naprawdę zaczynam 8 tydzień ;) więc jestem w 8 tygodniu ciąży :) to jak z urodzinami, kończysz np 20 lat ale zaczynasz 21 rok życia :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha annielica, dobry pomysł z tymi datami ^^ no i masz racje ze dziewczyny to szczesciary :) myslalam kiedys aaaa jak zajde to w koncu przwstane myslex ale dupa bo pewnie sie odlucza do kazdego USG i przezywa kazdy objaw czy to przypadkiem nie objaw czegos zlego z maluszkiem :)... ehh... od staran do konca zycia martwienie sie o dziecko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta taki urok bycia matką. Ale myślę, ze to rola warta największego poświęcenia:) Bez znaczenia ile lat będzie miało dziecko zawsze będziesz się o nie martwić. W momencie gdy zobaczysz upragnione 2 kreski wiesz, że życie tej małej istoty zawsze będzie na 1szym miejscu. Ale wyobraź sobie tą satysfakcję gdy wiesz, ze wychowałaś mądrego i dobrego człowieka:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooooooooooojjjj taaaakkk :) spadam na barwy szczescia :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia86 muszę powiedzieć że nie spodziewałam się takiego przebiegu akcji :) masz ekstra szefową!! I cieszę się bardzo że tak wyszło ;)
    Kasiu nie martw się niczym ;) serduszko zobaczysz niebawem <3 dzidziuś rośnie zdrowo i wszystko jest napewno ok :)

nikicia86 lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]

Wysłany: 18 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia, dawaj namiary na szefową :D chcę dla niej pracować :D

nikicia86 lubi tę wiadomość

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania tez się nie spodziewałam
    Strzała ja teraz będę kompletowac ta grupę jeśli jesteś chetna zapraszam ;-)
    Dziękuję jeszcze raz kochane :-*

Wysłany: 18 marca 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia, z moim samopoczuciem, to coś czuję, że wyleciałabym po godzinie :D

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)
    Zostało mi 5 dni do spodziewanej @ pobolewaja mnie jajniki chyba nici z tego :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa_strzala wrote:
    Nikicia, z moim samopoczuciem, to coś czuję, że wyleciałabym po godzinie :D

Strzała myślę że nie byłoby aż tak źle ;-)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 wrote:
    Cześć dziewczyny :-)
    Zostało mi 5 dni do spodziewanej @ pobolewaja mnie jajniki chyba nici z tego :-(
    Może bolą na ciążę :D

Witam się w 12. tyg :D
    Ja mam dziś wolne :D Niedługo się zbieram na warsztaty dla kobiet w ciąży :) A wieczorkiem badania prenatalne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 07:41

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 nie bądź pesymistką:) trzeba mieć nadzieję

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w taki piękny słoneczny poranek :))))))))))))))))))))))

Nikicia postaraj się wyluzować, takie oczekiwanie na II dezeluje mózg totalnie... :( jak ni teraz ( co nie powiedziane bo jajniki mogą boleć z różnych powodów) to innym razem, będziesz zdrowsza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dziecisawazne.pl/9-procedur-medycznych-na-wykonanie-ktorych-kobieta-ciezarna-powinna-wyrazic-zgode/ może się zaciążonym dziewczynom przyda artykuł :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)
    Dzisiaj mnie czeka parodia badania usg :D Jak mi się marzy Polska i wszystkie badania!! Siostrzenica męża pracuje w szpitalu a jej starsza znajoma wykonuje badania laboratoryjne z krwi i całej reszty eh ale bym szalała :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 09:09

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia jajniki mogą boleć w ciąży. Pisałam już Katarzynie bo ją bolały no i patrz jest fasolka;)

Dzień faktycznie piękny. Dziś mój 5-6 dpo. Nie czuję kompletnie nic, nawet piersi nie bolą;(a mąż już dopytuje kiedy będę testować. Mówię mu, że to bez znaczenia bo wątpię, żeby wyszły 2 krechy, a on na to, że zawsze jest szansa no i przecież dziś kończymy nowennę... No jasne tylko nowenna też nie musi zadziałać odrazu.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica, jeszcze moglo nie byc zagniezdzenia a objawy pojawiaja sie chyba wlasnie po zagniezdzeniu? tak mi sie wydaje:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ