X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • madziulek Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:
    Madziulek dopiero tak pozno zaczelo bic, czy dlatego ze szybciej nie mialas terminu ?
    Tak miałam termin wizyty ustalony :)

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane Super ciesze się mąż mowi ze może jak zajmę się czymś ważnym zapomne o staraniach i szybciej się uda :-)

muriella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia bardzo możliwe :) Nic nie dzieje się bez przyczyny :) to dobrze, że taka ambitna z Ciebie babka.

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, to się generalnie liczy tak: tygodnie życia dziecka od owulacji, do tego dodajesz tygodnie, które minęły od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, zaś zakończenie tygodnia jest rozpoczęciem następnego, czyli jak teraz jestem w 7 tygodniu, to tak naprawdę zaczynam 8 tydzień ;) więc jestem w 8 tygodniu ciąży :) to jak z urodzinami, kończysz np 20 lat ale zaczynasz 21 rok życia :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha annielica, dobry pomysł z tymi datami ^^ no i masz racje ze dziewczyny to szczesciary :) myslalam kiedys aaaa jak zajde to w koncu przwstane myslex ale dupa bo pewnie sie odlucza do kazdego USG i przezywa kazdy objaw czy to przypadkiem nie objaw czegos zlego z maluszkiem :)... ehh... od staran do konca zycia martwienie sie o dziecko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta taki urok bycia matką. Ale myślę, ze to rola warta największego poświęcenia:) Bez znaczenia ile lat będzie miało dziecko zawsze będziesz się o nie martwić. W momencie gdy zobaczysz upragnione 2 kreski wiesz, że życie tej małej istoty zawsze będzie na 1szym miejscu. Ale wyobraź sobie tą satysfakcję gdy wiesz, ze wychowałaś mądrego i dobrego człowieka:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooooooooooojjjj taaaakkk :) spadam na barwy szczescia :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia86 muszę powiedzieć że nie spodziewałam się takiego przebiegu akcji :) masz ekstra szefową!! I cieszę się bardzo że tak wyszło ;)
    Kasiu nie martw się niczym ;) serduszko zobaczysz niebawem <3 dzidziuś rośnie zdrowo i wszystko jest napewno ok :)

nikicia86 lubi tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]

Wysłany: 18 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia, dawaj namiary na szefową :D chcę dla niej pracować :D

nikicia86 lubi tę wiadomość

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania tez się nie spodziewałam
    Strzała ja teraz będę kompletowac ta grupę jeśli jesteś chetna zapraszam ;-)
    Dziękuję jeszcze raz kochane :-*

Wysłany: 18 marca 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia, z moim samopoczuciem, to coś czuję, że wyleciałabym po godzinie :D

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)
    Zostało mi 5 dni do spodziewanej @ pobolewaja mnie jajniki chyba nici z tego :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa_strzala wrote:
    Nikicia, z moim samopoczuciem, to coś czuję, że wyleciałabym po godzinie :D

Strzała myślę że nie byłoby aż tak źle ;-)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 wrote:
    Cześć dziewczyny :-)
    Zostało mi 5 dni do spodziewanej @ pobolewaja mnie jajniki chyba nici z tego :-(
    Może bolą na ciążę :D

Witam się w 12. tyg :D
    Ja mam dziś wolne :D Niedługo się zbieram na warsztaty dla kobiet w ciąży :) A wieczorkiem badania prenatalne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 07:41

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 nie bądź pesymistką:) trzeba mieć nadzieję

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w taki piękny słoneczny poranek :))))))))))))))))))))))

Nikicia postaraj się wyluzować, takie oczekiwanie na II dezeluje mózg totalnie... :( jak ni teraz ( co nie powiedziane bo jajniki mogą boleć z różnych powodów) to innym razem, będziesz zdrowsza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dziecisawazne.pl/9-procedur-medycznych-na-wykonanie-ktorych-kobieta-ciezarna-powinna-wyrazic-zgode/ może się zaciążonym dziewczynom przyda artykuł :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)
    Dzisiaj mnie czeka parodia badania usg :D Jak mi się marzy Polska i wszystkie badania!! Siostrzenica męża pracuje w szpitalu a jej starsza znajoma wykonuje badania laboratoryjne z krwi i całej reszty eh ale bym szalała :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 09:09

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikicia jajniki mogą boleć w ciąży. Pisałam już Katarzynie bo ją bolały no i patrz jest fasolka;)

Dzień faktycznie piękny. Dziś mój 5-6 dpo. Nie czuję kompletnie nic, nawet piersi nie bolą;(a mąż już dopytuje kiedy będę testować. Mówię mu, że to bez znaczenia bo wątpię, żeby wyszły 2 krechy, a on na to, że zawsze jest szansa no i przecież dziś kończymy nowennę... No jasne tylko nowenna też nie musi zadziałać odrazu.

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica, jeszcze moglo nie byc zagniezdzenia a objawy pojawiaja sie chyba wlasnie po zagniezdzeniu? tak mi sie wydaje:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ