Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia, to się generalnie liczy tak: tygodnie życia dziecka od owulacji, do tego dodajesz tygodnie, które minęły od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, zaś zakończenie tygodnia jest rozpoczęciem następnego, czyli jak teraz jestem w 7 tygodniu, to tak naprawdę zaczynam 8 tydzień więc jestem w 8 tygodniu ciąży to jak z urodzinami, kończysz np 20 lat ale zaczynasz 21 rok życia
-
nick nieaktualnyHahaha annielica, dobry pomysł z tymi datami ^^ no i masz racje ze dziewczyny to szczesciary myslalam kiedys aaaa jak zajde to w koncu przwstane myslex ale dupa bo pewnie sie odlucza do kazdego USG i przezywa kazdy objaw czy to przypadkiem nie objaw czegos zlego z maluszkiem ... ehh... od staran do konca zycia martwienie sie o dziecko:)
-
nick nieaktualnySylwiaśta taki urok bycia matką. Ale myślę, ze to rola warta największego poświęcenia:) Bez znaczenia ile lat będzie miało dziecko zawsze będziesz się o nie martwić. W momencie gdy zobaczysz upragnione 2 kreski wiesz, że życie tej małej istoty zawsze będzie na 1szym miejscu. Ale wyobraź sobie tą satysfakcję gdy wiesz, ze wychowałaś mądrego i dobrego człowieka:)
-
nick nieaktualny
-
Nikicia86 muszę powiedzieć że nie spodziewałam się takiego przebiegu akcji masz ekstra szefową!! I cieszę się bardzo że tak wyszło
Kasiu nie martw się niczym serduszko zobaczysz niebawem dzidziuś rośnie zdrowo i wszystko jest napewno oknikicia86 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nikicia86 wrote:Cześć dziewczyny
Zostało mi 5 dni do spodziewanej @ pobolewaja mnie jajniki chyba nici z tego
Witam się w 12. tyg
Ja mam dziś wolne Niedługo się zbieram na warsztaty dla kobiet w ciąży A wieczorkiem badania prenatalneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 07:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w taki piękny słoneczny poranek )))))))))))))))))))))
Nikicia postaraj się wyluzować, takie oczekiwanie na II dezeluje mózg totalnie... jak ni teraz ( co nie powiedziane bo jajniki mogą boleć z różnych powodów) to innym razem, będziesz zdrowsza -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Dzisiaj mnie czeka parodia badania usg Jak mi się marzy Polska i wszystkie badania!! Siostrzenica męża pracuje w szpitalu a jej starsza znajoma wykonuje badania laboratoryjne z krwi i całej reszty eh ale bym szalałaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 09:09
[/link]
-
nick nieaktualnyNikicia jajniki mogą boleć w ciąży. Pisałam już Katarzynie bo ją bolały no i patrz jest fasolka;)
Dzień faktycznie piękny. Dziś mój 5-6 dpo. Nie czuję kompletnie nic, nawet piersi nie bolą;(a mąż już dopytuje kiedy będę testować. Mówię mu, że to bez znaczenia bo wątpię, żeby wyszły 2 krechy, a on na to, że zawsze jest szansa no i przecież dziś kończymy nowennę... No jasne tylko nowenna też nie musi zadziałać odrazu.