Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny Jestem taka wyspana,ze od razu weselej zaczyna sie dzien Biegunka ustala na szczescie, bo tylko bym sie martwila. U nas dzis nic tylko od samego rana pada deszcz a myslelismy ladnie spedzic sobote poza domkiem Ale pewnie wymyslimy cos w domku. Moze przekopie spioszki po synku i wyzortuje to ktore sie najlepiej jeszcze nadawaja
Milego weekendu .. -
Witam kochane
Dziś pierwszy dzień wiosny a za oknem ponuro, wieje i zimno Planowaliśmy wyjść gdzieś ale chyba trzeba będzie zorganizować coś w domu.
Wczoraj tak pięknie wysprzatalam domek a tu znów masakra. Domownicy brudzą chyba jak ja śpię
Kasia takie przebieranie ubranek mogłabym robić codziennie[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu, no dzieli nas tydzień pewnie dlatego, że Ty masz dłuższe cykle niż ja i nasza owulacja minęła się o tydzień ) fajnie, może czeka nas wspólny, duchowy poród
ja dziewczyny zdycham, czekam na drugie rzyganko... energii brak, najchętniej bym lezała no ale przy dziecku trzeba tyłek ruszać chyba dzięki temu jeszcze nie opadłam całkiem z sił -
nick nieaktualnySkończyłam przekopywać ubranka i znalazłam dużo ciekawych żeczy , o których już nie pamiętałam Jeśli będzie chłopczyk to mamy prawie wszystko Ale mam nadzieje że będzie dziewczynka Wtedy jak pójde na zakupy, to mąż mi chyba karte zablokuje
Strzała wszystko z czasem minie. Ja też czuje się senna , zmęczyło mnie chyba to przekopywanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie Nikicia gdzie Ty ?
My zdecydowaliśmy, że kupujemy samochód i jeździliśmy już oglądać jeden. We wtorek jedziemy do Poznania bo jest tam drugi interesujący nas model w przystępnej cenie. Najważniejsze, że kombi - będzie dużo miejsca z tyłu na fotelik i cały bagażnik dla piesków i co ważne dla mnie ma czujniki parkowania bo ja zawsze mam problem z wyczuciem odległości -
nick nieaktualnya ja witam sie z wami po trzemce polozylam sie i zasnelam
My tez od lutego mamy inne autko, bo tamto mialo juz duzo przejechane..no i tez kombi - duzo miejsca jak bedziemy wracac w maju z polski,wracamy zawsze popakowani jak cygani
Teraz Nikicia trzyma nas w niepewnosci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikicia, szkoda:/
ja tez od kilku tygodni pomykam nowym autkiem bo stare sie wysluzylo i przywyknac nie mogę, jednak zmiana z citroena saxo na bmw e46 to nie taka mala zmiana hehe:)