X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaa???!!! No coś Ty;P To, że sama deklaruje się czekać do @ a potem i tak testuję wcześniej nic nie znaczy;P

W galerii testów w 11 dpo już widać ładne krechy gaga;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jutro zrobię :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe ja patrzyłam i są bladziochy :P nie chcę się nakręcać bo w poniedziałek będzie dół

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie dziewczyny nerwy ze stali:P życzę wytrwania w postanowieniu :P zobaczymy czy mi się uda :)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testujcie bo sama czekam na Wasze wyniki <3

atdc3e5e035kp155.png
  • rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziewczyny zaczęły się wymioty... w tej chwili czuję, że zaraz muszę zwymiotować. weszłam dzisiaj na wagę i schudłam już 4kg... zaczynam się troszkę bać, że może być powtórka... :(

Kasiu: http://fajnamama.pl/suwaczki/ ja mam suwaczki z tej strony :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała może to tylko chwilowe. W ciąży normalne są wymioty, to wcale nie oznacza, że będzie tak kiepsko jak ostatnio. Zdrówka życzę :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała jestem z toba trzymaj się kochana tam :-)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa_strzala wrote:
    u mnie dziewczyny zaczęły się wymioty... w tej chwili czuję, że zaraz muszę zwymiotować. weszłam dzisiaj na wagę i schudłam już 4kg... zaczynam się troszkę bać, że może być powtórka... :(

Kasiu: http://fajnamama.pl/suwaczki/ ja mam suwaczki z tej strony :)
    Bidula :* Oby było lepiej!

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzala bedzie dobrze ..ja tez nie czuje sie za dobrze, ale jeszcze do wytrzymania, musze uwazac co jem bo od razu lece do wc i biegunka :/

Madziulek masz zdjecie dzidziusia :D ?

• madziulek Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:

Madziulek masz zdjecie dzidziusia :D ?
    Nie mam..Babka tylko zmierzyła długość i tyle. Z resztą wczorajszą i kolejną wizytę kasuje jako jedną, na szczęście. Także nawet się nie upominałam o foto.
    Ale 1.kwietnia mam o 16 swojego gina, a o 19 prenatalne. Także będą fotki :D

Widzę,że wszystkie zaczynamy kolejne tygodnie ciąży w czwartek :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:38

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie laski co znalazłam w necie :P wiem, ze to pewnie bzdura ale zobaczcie:

"Choć zaćmienie Słońca ma swoje racjonalne i naukowe wytłumaczenie, dla wielu z nas zjawisko to ma w sobie nadal wiele magii. Zdarza się bowiem, że dzieją się w tym czasie rzeczy normalnie niewytłumaczalne – ludzie mają gorsze samopoczucie, częściej dochodzi do kolizji drogowych, a także… porodów.Podobnie jak wielu innych zjawisk występujących podczas zaćmienia np. dziwnego zachowania zwierząt, także większej liczby narodzin do końca nie da się wytłumaczyć. Prawdopodobnie chodzi o cykl księżyca, który podobnie jak cykl kobiecy trwa około 28 dni. Podczas zaćmienia, księżyc znajduje się dokładnie pomiędzy Ziemią, a Słońcem w całej swojej okazałości.Podobno też do większej liczby porodów dochodzi właśnie podczas pełni. Wtedy też, zarówno ludzie jak i zwierzęta, mają większość płodność. Co więcej, niektórzy nawet twierdzą, że pełnia podczas poczęcia ma także wpływ na płeć dziecka! Jeśli więc planujecie poczęcie w najbliższym czasie (podobno wpływ zaćmienia trwa około tygodnia), z astrologicznego punktu widzenia, teraz jest najlepszy na to moment."

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo to dziś będę męczyć mojego, bo skoro tydzien jest okazja a to akurat czas mojej owulki a jak się nie uda to wywale w kosmos te wszystkie teorie, co wy na to:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica to do dziela :D

MAdziulek a no kazda w czwartek ,faktycznie =)=)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co Dziewczyny...do roboty :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna ja po owulce już tydzień jestem :P także już nic nie zdziałam, chyba, że zwiększona płodność jest też tydzień przed zaćmieniem to może się załapałam ;) :P

Sylwia działaj działaj !!! :)

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kiedyś czytałam o fazach księżyca, które wpływają na płodność kobiet ;) trzeba tylko odpowiednio obserwować te fazy, żeby zgrać je z cyklem (o ile cykl ma 28dni) i dzięki temu można właśnie określić i owulację i płeć dziecka ;P no ale wiadomo, jak każda naukowa teoria, i ta ma wielu sprzymierzeńców oraz przeciwników :)

ja dziewczynki 2 razy wymiotowałam, jestem mega osłabiona ale przynajmniej więcej nieprzyjemności już nie było. zjadłam troszkę kaszy jaglanej, zaraz muszę sobie zrobić coś do picia, bo sama woda nie wchodzi :(

Kasiu, biegunka oznacza, że Twój organizm się oczyszcza, jest to dobry symptom i nie wiąż go z poronieniem :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam ze to rowniez objaw ciazowy..ale sie przestraszylam bo tak samo mialam przy poronieniu i wysoka goraczke :/ Mam nadzieje ze to bylo jednorazowe.
    Ten czas tak mi sie dluzy do wtorku ,ze rozne mysli przychodza mi do glowy,ale musze byc dobrej mysli, chodz chwilami ciezko :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzala czy ja dobrze widze, jestesmy w tym samym tygodniu ciazy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co tu taka cisza :O ?

‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ