Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie dziewczyny zaczęły się wymioty... w tej chwili czuję, że zaraz muszę zwymiotować. weszłam dzisiaj na wagę i schudłam już 4kg... zaczynam się troszkę bać, że może być powtórka...
Kasiu: http://fajnamama.pl/suwaczki/ ja mam suwaczki z tej strony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowa_strzala wrote:u mnie dziewczyny zaczęły się wymioty... w tej chwili czuję, że zaraz muszę zwymiotować. weszłam dzisiaj na wagę i schudłam już 4kg... zaczynam się troszkę bać, że może być powtórka...
Kasiu: http://fajnamama.pl/suwaczki/ ja mam suwaczki z tej strony -
nick nieaktualny
-
Katarzyna_121 wrote:
Madziulek masz zdjecie dzidziusia ?
Ale 1.kwietnia mam o 16 swojego gina, a o 19 prenatalne. Także będą fotki
Widzę,że wszystkie zaczynamy kolejne tygodnie ciąży w czwartekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:38
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrzcie laski co znalazłam w necie wiem, ze to pewnie bzdura ale zobaczcie:
"Choć zaćmienie Słońca ma swoje racjonalne i naukowe wytłumaczenie, dla wielu z nas zjawisko to ma w sobie nadal wiele magii. Zdarza się bowiem, że dzieją się w tym czasie rzeczy normalnie niewytłumaczalne – ludzie mają gorsze samopoczucie, częściej dochodzi do kolizji drogowych, a także… porodów.Podobnie jak wielu innych zjawisk występujących podczas zaćmienia np. dziwnego zachowania zwierząt, także większej liczby narodzin do końca nie da się wytłumaczyć. Prawdopodobnie chodzi o cykl księżyca, który podobnie jak cykl kobiecy trwa około 28 dni. Podczas zaćmienia, księżyc znajduje się dokładnie pomiędzy Ziemią, a Słońcem w całej swojej okazałości.Podobno też do większej liczby porodów dochodzi właśnie podczas pełni. Wtedy też, zarówno ludzie jak i zwierzęta, mają większość płodność. Co więcej, niektórzy nawet twierdzą, że pełnia podczas poczęcia ma także wpływ na płeć dziecka! Jeśli więc planujecie poczęcie w najbliższym czasie (podobno wpływ zaćmienia trwa około tygodnia), z astrologicznego punktu widzenia, teraz jest najlepszy na to moment." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja kiedyś czytałam o fazach księżyca, które wpływają na płodność kobiet trzeba tylko odpowiednio obserwować te fazy, żeby zgrać je z cyklem (o ile cykl ma 28dni) i dzięki temu można właśnie określić i owulację i płeć dziecka ;P no ale wiadomo, jak każda naukowa teoria, i ta ma wielu sprzymierzeńców oraz przeciwników
ja dziewczynki 2 razy wymiotowałam, jestem mega osłabiona ale przynajmniej więcej nieprzyjemności już nie było. zjadłam troszkę kaszy jaglanej, zaraz muszę sobie zrobić coś do picia, bo sama woda nie wchodzi
Kasiu, biegunka oznacza, że Twój organizm się oczyszcza, jest to dobry symptom i nie wiąż go z poronieniem -
nick nieaktualnyCzytalam ze to rowniez objaw ciazowy..ale sie przestraszylam bo tak samo mialam przy poronieniu i wysoka goraczke Mam nadzieje ze to bylo jednorazowe.
Ten czas tak mi sie dluzy do wtorku ,ze rozne mysli przychodza mi do glowy,ale musze byc dobrej mysli, chodz chwilami ciezko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny