X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaa???!!! No coś Ty;P To, że sama deklaruje się czekać do @ a potem i tak testuję wcześniej nic nie znaczy;P

W galerii testów w 11 dpo już widać ładne krechy gaga;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jutro zrobię :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe ja patrzyłam i są bladziochy :P nie chcę się nakręcać bo w poniedziałek będzie dół

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie dziewczyny nerwy ze stali:P życzę wytrwania w postanowieniu :P zobaczymy czy mi się uda :)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testujcie bo sama czekam na Wasze wyniki <3

atdc3e5e035kp155.png
  • rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziewczyny zaczęły się wymioty... w tej chwili czuję, że zaraz muszę zwymiotować. weszłam dzisiaj na wagę i schudłam już 4kg... zaczynam się troszkę bać, że może być powtórka... :(

Kasiu: http://fajnamama.pl/suwaczki/ ja mam suwaczki z tej strony :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała może to tylko chwilowe. W ciąży normalne są wymioty, to wcale nie oznacza, że będzie tak kiepsko jak ostatnio. Zdrówka życzę :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała jestem z toba trzymaj się kochana tam :-)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowa_strzala wrote:
    u mnie dziewczyny zaczęły się wymioty... w tej chwili czuję, że zaraz muszę zwymiotować. weszłam dzisiaj na wagę i schudłam już 4kg... zaczynam się troszkę bać, że może być powtórka... :(

Kasiu: http://fajnamama.pl/suwaczki/ ja mam suwaczki z tej strony :)
    Bidula :* Oby było lepiej!

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzala bedzie dobrze ..ja tez nie czuje sie za dobrze, ale jeszcze do wytrzymania, musze uwazac co jem bo od razu lece do wc i biegunka :/

Madziulek masz zdjecie dzidziusia :D ?

• madziulek Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna_121 wrote:

Madziulek masz zdjecie dzidziusia :D ?
    Nie mam..Babka tylko zmierzyła długość i tyle. Z resztą wczorajszą i kolejną wizytę kasuje jako jedną, na szczęście. Także nawet się nie upominałam o foto.
    Ale 1.kwietnia mam o 16 swojego gina, a o 19 prenatalne. Także będą fotki :D

Widzę,że wszystkie zaczynamy kolejne tygodnie ciąży w czwartek :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 13:38

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie laski co znalazłam w necie :P wiem, ze to pewnie bzdura ale zobaczcie:

"Choć zaćmienie Słońca ma swoje racjonalne i naukowe wytłumaczenie, dla wielu z nas zjawisko to ma w sobie nadal wiele magii. Zdarza się bowiem, że dzieją się w tym czasie rzeczy normalnie niewytłumaczalne – ludzie mają gorsze samopoczucie, częściej dochodzi do kolizji drogowych, a także… porodów.Podobnie jak wielu innych zjawisk występujących podczas zaćmienia np. dziwnego zachowania zwierząt, także większej liczby narodzin do końca nie da się wytłumaczyć. Prawdopodobnie chodzi o cykl księżyca, który podobnie jak cykl kobiecy trwa około 28 dni. Podczas zaćmienia, księżyc znajduje się dokładnie pomiędzy Ziemią, a Słońcem w całej swojej okazałości.Podobno też do większej liczby porodów dochodzi właśnie podczas pełni. Wtedy też, zarówno ludzie jak i zwierzęta, mają większość płodność. Co więcej, niektórzy nawet twierdzą, że pełnia podczas poczęcia ma także wpływ na płeć dziecka! Jeśli więc planujecie poczęcie w najbliższym czasie (podobno wpływ zaćmienia trwa około tygodnia), z astrologicznego punktu widzenia, teraz jest najlepszy na to moment."

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo to dziś będę męczyć mojego, bo skoro tydzien jest okazja a to akurat czas mojej owulki a jak się nie uda to wywale w kosmos te wszystkie teorie, co wy na to:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica to do dziela :D

MAdziulek a no kazda w czwartek ,faktycznie =)=)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co Dziewczyny...do roboty :D

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna ja po owulce już tydzień jestem :P także już nic nie zdziałam, chyba, że zwiększona płodność jest też tydzień przed zaćmieniem to może się załapałam ;) :P

Sylwia działaj działaj !!! :)

• rozowa_strzala Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kiedyś czytałam o fazach księżyca, które wpływają na płodność kobiet ;) trzeba tylko odpowiednio obserwować te fazy, żeby zgrać je z cyklem (o ile cykl ma 28dni) i dzięki temu można właśnie określić i owulację i płeć dziecka ;P no ale wiadomo, jak każda naukowa teoria, i ta ma wielu sprzymierzeńców oraz przeciwników :)

ja dziewczynki 2 razy wymiotowałam, jestem mega osłabiona ale przynajmniej więcej nieprzyjemności już nie było. zjadłam troszkę kaszy jaglanej, zaraz muszę sobie zrobić coś do picia, bo sama woda nie wchodzi :(

Kasiu, biegunka oznacza, że Twój organizm się oczyszcza, jest to dobry symptom i nie wiąż go z poronieniem :)

tqkvoz2.png
    atdc9vvj7hk3c41u.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytalam ze to rowniez objaw ciazowy..ale sie przestraszylam bo tak samo mialam przy poronieniu i wysoka goraczke :/ Mam nadzieje ze to bylo jednorazowe.
    Ten czas tak mi sie dluzy do wtorku ,ze rozne mysli przychodza mi do glowy,ale musze byc dobrej mysli, chodz chwilami ciezko :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzala czy ja dobrze widze, jestesmy w tym samym tygodniu ciazy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co tu taka cisza :O ?

‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość: