Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikicia przykro mi doskonale wiem jak to boli:( ale nowy cykl niesie ze sobą nowe nadzieje.
Kaludia my też mieliśmy Citorena tyle, ze C5. Teraz chcemy Opla Insignię 2.0 CDTI 160kM i to też duuuża zmiana cud, miód i malina tak mi się spodobał, a jeździ się rewelacyjnie, chociaż co prawda tylko maż prowadził,ale komfort super i przyspieszenie też dobre -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a my mamy duuuzo aut, saxo, moje bmw e46 R tez ma bmw e36 i e39(nie na chodzie aktualnie) honda prelude (nasz zabytek perełka) i do tego auto laweta ford transit:D i 2 motory, moznaby komis otworzyc:D
nikicia86 lubi tę wiadomość
-
nikicia86 wrote:Klaudia zarabiste autko kiedyś jechalam nim moja kumpela ma takie ...ja do tej pory nie moge się przyzwyczaic do mojej Audi jak mój maz mi go kupil to przeplutl ja wstążka tak super wygladalo
no tez mi sie podoba, ale jednak moje saxo to byla milosc od pierwszej jazdy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiu, widziałam przez chwilkę ok 2 tyg temu.
ja dziewczyny niestety znowu źle znoszę ciążę. wymiotowałam cały dzień, jestem tak wykończona, że mąż musiał mnie kąpać... we wtorek jak uda mi się wyjść z domu do gina, to zapytam o kroplówkę w domu... po prostu tragedia -
nick nieaktualny
-
rozowa_strzala wrote:Kasiu, widziałam przez chwilkę ok 2 tyg temu.
ja dziewczyny niestety znowu źle znoszę ciążę. wymiotowałam cały dzień, jestem tak wykończona, że mąż musiał mnie kąpać... we wtorek jak uda mi się wyjść z domu do gina, to zapytam o kroplówkę w domu... po prostu tragedia
U mnie źle ale nie aż tak. -
nick nieaktualnyojeej strzało... trzymaj się...
u wczoraj test owu był ok 17:00 negatywny, byla druga kreska ale duuuzo bledsza a dziś rano test pozytwny, ciekawe jak tam pój pęcherzyk będzie jutro na usg. Biorąc pod uwagę pozytywny test owu to powinien pęknąć jutro o tej porze albo by chwile przed pęknięciemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 09:36
-
nick nieaktualnyStrzała kochana trzymaj się tam :* cały czas wierzę, że to tylko chwilowe. Musisz być silna dla siebie i dla dzidzi! Jesteśmy z Tobą
Sylwia chyba nie muszę Ci co musisz zrobić w związku z tym pozytywnym testem ?
A mnie dzisiaj bolą plecy cholera:/ chyba spałam w złej pozycji:/
To jutro z tego co pamiętam testuje gaga, chyba, ze nie wytrzymała i zatestowała wcześniej:P to jak tam gaga, wytrzymałaś do jutra? -
nick nieaktualny