X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała mam nadzieję że sytuacja poprawi się niebawem ;) Zbysiu coś poradzi napewno <3 Ja pierwszą ciążę przeszłam książkowo a w drugiej wymiotowalam pierwszy trymestr ale nie było tragedii ;)

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania i jak sprawuje się Insignia? Macie kombi? Jaki rocznik i moc silnika? Pytam bo dobrze wiedzieć od osoby, która nią jeździ co myśli na jej temat. I jak spalanie? My znaleźliśmy jeszcze jedną tyle, że w Warszawie. Mam nadzieję, że we wtorek się zdecydujemy i będzie już nasza <3.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała kochana trzymaj się przesylam pozytywne fluidy będzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on pilnuje i mnie łapnął rano :P a u mnie dziś pochmurno :( ale zjadłam pyyszne pierogi z jagodami mniaamm :)))))))

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica mąż jest mega zadowolony z komfortu jazdy. Jest duża i bagażnik sprawuje się elegancko. Nasza jest rocznik 2011 exclusive. Silnik 1.8 ecotek 140 koni. Spala nam od 5 do 7 litrów benzyny. Kupiliśmy ją z bardzo małym przebiegiem i nie mamy rzadnych problemów z nią ;)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wogole dziewczyny muszę się pochwalić ze znalazłam mega tanie bilety lotnicze do Polski ;) Dla mnie i córci bilety w dwie strony 70£. Czekam na męża aż wróci z pracy i zamawiam!! <3 Zabrał kartę ze sobą :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania super :-) to faktycznie tanio :-)

Mania1718 lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się cieszę <3 Tęsknię strasznie za mamą i moją chrzesniaczką której nie widziałam pół roku. Do tego wykonam wszystkie badania <3 Mąż nie chciał wcześniej był przeciwny bo uważał że badania mogę wykonać na miejscu ale sam się przekonał jak to tu wygląda i nie mógł znieść że mam doła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierze mam brata w Holandii i czesto jezdzimy do nich nawet na szybki weekend :-) a teraz oni przyjezdzaja w maju do pl i co chwile pisza ze juz sie nie moga doczekać ... bylismy u nich na święta tez sie nie moge doczekać jak ich zobacze bo moja chrzesnica ma 4latka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania dlatego mysle że oni tez tęsknią tak jak i wy :-) wiec to zawsze jest milo sie zobaczyć nawet na kilka dni :-)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wszystko jest ok mieszkając za granicą. Praca jest na chleb jest, dzieci mówią perfect po angielsku (zawsze to lepsza przyszłość dla nich) tylko ta tęsknota... :( Rozmawiałam z mamą dzisiaj, narazie nic jej nie mówiłam, zrobię taką małą niespodziankę ;) Brat mnie odbierze z lotniska. Ale się zdziwi jak nas zobaczy :D

nikicia86 lubi tę wiadomość

• madziulek Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, super że uda Wam się przylecieć :)

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie ten cykl jest raczej stracony. Mam zespół napięcia przedmiesiączkowego. Mąż mnie denerwuje niesamowicie, chodzę i się wydzieram, w dodatku płaczę bez powodu;(dobija mnie myśl, że nie jestem w ciąży:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius rozumiem to bardzo dobrze a takie niespodzianki sa najlepsze :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielica a ty kiedy masz dostać ? Robiłaś test?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czwartek mam dostać. Za wcześnie na test bo dziś wg OF 8 dpo (wg mnie max 9), ale przecież nie raz miałam PMS:( bolą mnie piersi, jestem drażliwa i płaczliwa, czasami pobolewa jak na @ brzuch :(

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica doskonale rozumiem co przechodzisz bo podobnie w tej fazie cyklu czuję się ;) Postaraj się ochłonąć trochę, myśl pozytywnie bo nic straconego a podobne objawy mogą towarzyszyć ciąży ;) Zrelaksuj się może lampka wina? :) Stres napewno nie jest Ci potrzebny teraz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania staram się wyluzować, ale do kiepskiego samopoczucia dochodzi frustracja, ze znowu się nie udało i ogólnie jest ciężko:( nie wiem może z tym winkiem to dobry pomysł... Jeśli @ idzie to mogłaby przyjść wcześniej, bo już wolę zacząć nowy cykl niż czekać na @ z głupią jednoprocentową nadzieją, że może wydarzył się cud i się udało:(

Mania fajnie, ze przylatujesz do Polski, gruntownie się przebadasz, nacieszysz rodzinką ;)a jak się stęsknicie z mężem za sobą to i staranka mogą być bardziej owocne ;P

Jeśli chodzi o Insignię to my chcemy diesla bo ostatnio też mieliśmy i już jesteśmy przyzwyczajeni. Ale cieszy mnie, ze Twój mąż jest zadowolony, mam nadzieję, że my też będziemy ;)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnej @ nie będzie! !! ;) To fasolinka daje o sobie znać ;) :D
    Bilety kupione!!! aaaaaa lecę juz 10 maja!!!! <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania gdyby to była fasolinka to musiałaby to być wyjątkowo wredna fasolinka;P w sumie mogłaby to mieć po mamie:P

Mania to super szybko;) Oby w maju była piękna pogoda. Może się na dzień matki w Polsce załapiesz co?;)

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ