Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMania i jak sprawuje się Insignia? Macie kombi? Jaki rocznik i moc silnika? Pytam bo dobrze wiedzieć od osoby, która nią jeździ co myśli na jej temat. I jak spalanie? My znaleźliśmy jeszcze jedną tyle, że w Warszawie. Mam nadzieję, że we wtorek się zdecydujemy i będzie już nasza .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annielica mąż jest mega zadowolony z komfortu jazdy. Jest duża i bagażnik sprawuje się elegancko. Nasza jest rocznik 2011 exclusive. Silnik 1.8 ecotek 140 koni. Spala nam od 5 do 7 litrów benzyny. Kupiliśmy ją z bardzo małym przebiegiem i nie mamy rzadnych problemów z nią[/link]
-
nick nieaktualny
-
Tak się cieszę Tęsknię strasznie za mamą i moją chrzesniaczką której nie widziałam pół roku. Do tego wykonam wszystkie badania Mąż nie chciał wcześniej był przeciwny bo uważał że badania mogę wykonać na miejscu ale sam się przekonał jak to tu wygląda i nie mógł znieść że mam doła[/link]
-
nick nieaktualnyWierze mam brata w Holandii i czesto jezdzimy do nich nawet na szybki weekend a teraz oni przyjezdzaja w maju do pl i co chwile pisza ze juz sie nie moga doczekać ... bylismy u nich na święta tez sie nie moge doczekać jak ich zobacze bo moja chrzesnica ma 4latka
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wszystko jest ok mieszkając za granicą. Praca jest na chleb jest, dzieci mówią perfect po angielsku (zawsze to lepsza przyszłość dla nich) tylko ta tęsknota... Rozmawiałam z mamą dzisiaj, narazie nic jej nie mówiłam, zrobię taką małą niespodziankę Brat mnie odbierze z lotniska. Ale się zdziwi jak nas zobaczy
nikicia86 lubi tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annielica doskonale rozumiem co przechodzisz bo podobnie w tej fazie cyklu czuję się Postaraj się ochłonąć trochę, myśl pozytywnie bo nic straconego a podobne objawy mogą towarzyszyć ciąży Zrelaksuj się może lampka wina? Stres napewno nie jest Ci potrzebny teraz[/link]
-
nick nieaktualnyMania staram się wyluzować, ale do kiepskiego samopoczucia dochodzi frustracja, ze znowu się nie udało i ogólnie jest ciężko:( nie wiem może z tym winkiem to dobry pomysł... Jeśli @ idzie to mogłaby przyjść wcześniej, bo już wolę zacząć nowy cykl niż czekać na @ z głupią jednoprocentową nadzieją, że może wydarzył się cud i się udało:(
Mania fajnie, ze przylatujesz do Polski, gruntownie się przebadasz, nacieszysz rodzinką ;)a jak się stęsknicie z mężem za sobą to i staranka mogą być bardziej owocne ;P
Jeśli chodzi o Insignię to my chcemy diesla bo ostatnio też mieliśmy i już jesteśmy przyzwyczajeni. Ale cieszy mnie, ze Twój mąż jest zadowolony, mam nadzieję, że my też będziemy -
nick nieaktualny