SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała mam nadzieję że sytuacja poprawi się niebawem ;) Zbysiu coś poradzi napewno <3 Ja pierwszą ciążę przeszłam książkowo a w drugiej wymiotowalam pierwszy trymestr ale nie było tragedii ;)

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania i jak sprawuje się Insignia? Macie kombi? Jaki rocznik i moc silnika? Pytam bo dobrze wiedzieć od osoby, która nią jeździ co myśli na jej temat. I jak spalanie? My znaleźliśmy jeszcze jedną tyle, że w Warszawie. Mam nadzieję, że we wtorek się zdecydujemy i będzie już nasza <3.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strzała kochana trzymaj się przesylam pozytywne fluidy będzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    on pilnuje i mnie łapnął rano :P a u mnie dziś pochmurno :( ale zjadłam pyyszne pierogi z jagodami mniaamm :)))))))

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica mąż jest mega zadowolony z komfortu jazdy. Jest duża i bagażnik sprawuje się elegancko. Nasza jest rocznik 2011 exclusive. Silnik 1.8 ecotek 140 koni. Spala nam od 5 do 7 litrów benzyny. Kupiliśmy ją z bardzo małym przebiegiem i nie mamy rzadnych problemów z nią ;)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wogole dziewczyny muszę się pochwalić ze znalazłam mega tanie bilety lotnicze do Polski ;) Dla mnie i córci bilety w dwie strony 70£. Czekam na męża aż wróci z pracy i zamawiam!! <3 Zabrał kartę ze sobą :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania super :-) to faktycznie tanio :-)

Mania1718 lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się cieszę <3 Tęsknię strasznie za mamą i moją chrzesniaczką której nie widziałam pół roku. Do tego wykonam wszystkie badania <3 Mąż nie chciał wcześniej był przeciwny bo uważał że badania mogę wykonać na miejscu ale sam się przekonał jak to tu wygląda i nie mógł znieść że mam doła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierze mam brata w Holandii i czesto jezdzimy do nich nawet na szybki weekend :-) a teraz oni przyjezdzaja w maju do pl i co chwile pisza ze juz sie nie moga doczekać ... bylismy u nich na święta tez sie nie moge doczekać jak ich zobacze bo moja chrzesnica ma 4latka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania dlatego mysle że oni tez tęsknią tak jak i wy :-) wiec to zawsze jest milo sie zobaczyć nawet na kilka dni :-)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wszystko jest ok mieszkając za granicą. Praca jest na chleb jest, dzieci mówią perfect po angielsku (zawsze to lepsza przyszłość dla nich) tylko ta tęsknota... :( Rozmawiałam z mamą dzisiaj, narazie nic jej nie mówiłam, zrobię taką małą niespodziankę ;) Brat mnie odbierze z lotniska. Ale się zdziwi jak nas zobaczy :D

nikicia86 lubi tę wiadomość

• madziulek Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, super że uda Wam się przylecieć :)

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie ten cykl jest raczej stracony. Mam zespół napięcia przedmiesiączkowego. Mąż mnie denerwuje niesamowicie, chodzę i się wydzieram, w dodatku płaczę bez powodu;(dobija mnie myśl, że nie jestem w ciąży:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius rozumiem to bardzo dobrze a takie niespodzianki sa najlepsze :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anielica a ty kiedy masz dostać ? Robiłaś test?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czwartek mam dostać. Za wcześnie na test bo dziś wg OF 8 dpo (wg mnie max 9), ale przecież nie raz miałam PMS:( bolą mnie piersi, jestem drażliwa i płaczliwa, czasami pobolewa jak na @ brzuch :(

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica doskonale rozumiem co przechodzisz bo podobnie w tej fazie cyklu czuję się ;) Postaraj się ochłonąć trochę, myśl pozytywnie bo nic straconego a podobne objawy mogą towarzyszyć ciąży ;) Zrelaksuj się może lampka wina? :) Stres napewno nie jest Ci potrzebny teraz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania staram się wyluzować, ale do kiepskiego samopoczucia dochodzi frustracja, ze znowu się nie udało i ogólnie jest ciężko:( nie wiem może z tym winkiem to dobry pomysł... Jeśli @ idzie to mogłaby przyjść wcześniej, bo już wolę zacząć nowy cykl niż czekać na @ z głupią jednoprocentową nadzieją, że może wydarzył się cud i się udało:(

Mania fajnie, ze przylatujesz do Polski, gruntownie się przebadasz, nacieszysz rodzinką ;)a jak się stęsknicie z mężem za sobą to i staranka mogą być bardziej owocne ;P

Jeśli chodzi o Insignię to my chcemy diesla bo ostatnio też mieliśmy i już jesteśmy przyzwyczajeni. Ale cieszy mnie, ze Twój mąż jest zadowolony, mam nadzieję, że my też będziemy ;)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnej @ nie będzie! !! ;) To fasolinka daje o sobie znać ;) :D
    Bilety kupione!!! aaaaaa lecę juz 10 maja!!!! <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania gdyby to była fasolinka to musiałaby to być wyjątkowo wredna fasolinka;P w sumie mogłaby to mieć po mamie:P

Mania to super szybko;) Oby w maju była piękna pogoda. Może się na dzień matki w Polsce załapiesz co?;)

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ