Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w piątek
Wczoraj wróciłam taka wykończona,że padłam
No więc tak..fasolka miała wczoraj graniczną długość do wykonania badania prenatalnego więc babka zaleciła przełożenie wizyty.
Nasz maluch ma już 4,52cm! I w ogóle jaka różnica od ostatniej wizyty!! Przez te 2tyg urósł ponad 2 razy i normalnie widziałam jak w brzuszku leży sobie człowieczek Już ostatnio byłam w szoku ale wczorajszy widok zwalił mnie z nóg Takie cudo Normalnie główka super widoczna i tak sobie odpoczywał
Generalnie babka powiedziała,że po usg widać, ze z przeziernością jest wszystko ok
Wizyta 1 kwietnia, w tym dniu mam również wizytę u swojego gina
A dziś rano była zrobić test PAPPA.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 08:45
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Kasiu nie martw się biegunką. Wydaje mi się że nie ma powodów do zmartwień. Staraj się częściej popijać wodę oraz czarne jagody i banany powinny poprawić sytuację. Nie stresuje się nie potrzebnie i myśl pozytywnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 08:51
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikicia, Sylwiaśta specjalnie sprawdziłam i zgodnie WHO Plemniki progresywne (A+ ≥32%. a z kolei Ruchliwość (progresywne/nieprogresywne) 40%.
Czyli jednak dobrze pamiętałam
Madziulek cudownie, że z dzidzią wszystko ok:) Pięknie musi wyglądać taki obraz usg z własnym małym człowieczkiem
Madziulek następna w kolejce do testowania jest Nikicia, potem gagaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 10:30
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie ruch progresywny powinien być 32% a jest 20%, więc jest 12% poniżej normy co moim zdaniem da się poprawić
Oglądacie laseczki zaćmienie słońca? Ja co chwilę wyglądam zza rentgena
Nikicia a skąd wiesz, ze nici? testowałaś już? Jak tempka u Ciebie? Jak nie ma @ to jest szansa u Ciebie chyba 12 dpo dziś prawda? czyli testować już możesz:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-