X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testujemy na koniec stycznia :)
Odpowiedz

Testujemy na koniec stycznia :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawię wstawię ale to dopiero jutro :) Ja dziś spałam do 11 haha :D normalnie śpiączka jakaś:P więc nie mam potrzeby popołudniowej drzemki na szczęście !:)

Maniu to może jakaś fotka w nowych okularkach co ?:>

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica ale masz dobrze spac do 11:00 :D Spi poki mozesz, bo w ktotce sie zmieni =) ja wstaje codziennie przed 7 i na 8:00 prowadze juniora do przedszkola,a przed 12:00 odebieram i tak na okraglo, takze jak narazie staram sie cieszyc z czasu kiedy dzidzius jest w brzuszku, bo pozniej dojdzie do tego i wozek =) Annielica pewnie wszystko jutro z dzidziusiem bedzie dobrze <3 ;* Daj nam jutro znac =)

Od kad jestem w ciazy czas mija mi jakos pomalu.. :/

Za dwa tygodnie jedziemy na tydzien do polski do moich kochanych dziadkow z czego sie bardzo ciesze, bo potem dlugo juz ich nie ujrze gdy dzidzius sie urodzi to nie bedzie szlo jechac :/

A u nas co do wyboru wozka to tez juz jeden mam na oku ale jeszcze zobaczymy =) Maz nie moze juz doczekac sie plci dziecka =)_ Juz sama nie wiem kto bardziej z nas =)

Mania wrzuc zdjecie w nowych okularkach =)
    Ja jak junior zasnie to tez wam przesle fotke odemnie, wy wstawialyscie a ja zapomnialam =)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może jutro z jakimś makijażem :D bo po dzisiejszej drzemce wydladam jak czarownica :D :D

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna kiedy robisz test PAPPA?

Maniu czekamy na foteczkę :)

Im bliżej jutra tym większy stresik czuję :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem :/ kolejny termin mam dopiero na 19 maja.. lekarka nic nie wspomniała o tym :/ nawet nie pamiętam czy miałam je robione w pierwszej ciąży

• madziulek Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w kolejny słoneczny dzionek :D

Mąż dziś zaspał do pracy to i ja dłużej pospałam :P

atdc3e5e035kp155.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :)
    Wyobraźcie sobie moje zaskoczenie na temat wyników hormonów :D Byłam z córką u lekarza i przy okazji zapytałam o moje wyniki. Pani doktor tylko na podstawie testosteronu stwierdziła pcos. Widziałam wyniki na ekranie komputera a tam tylko zbadane dwa hormony, nie wiem jakie I ń testosteron. Norma dla nich to 25 a ja miałam 28 :D porażka totalna. Zapytałam czy dostanę coś na zbicie testosteronu oczywiście nie mogą nic zrobić w tym kierunku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania to dziwne bo do diagnozy więcej hormonów potrzebują. A fakt na testosteron nic nie poradzisz, ja też mam wysoki i to dużo u mnie norma było 0,9 a ja miałam 1,35 i w ciążę zaszłam.

Jestem po wizycie, niestety nie widziałam raczek i nóżek, ale była piękna fasolka z ślicznie bijącym serduszkiem :) Mam kartę ciąży i zlecone badania :) Mąż też widział serduszko - śliczne było :D taki mały pulsujący glut :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a4a5f5c5ee1.jpg

zakocona lubi tę wiadomość

• madziulek Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, cudna fasolinka <3

atdc3e5e035kp155.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczna fasolka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny na razie to tylko kropeczka ale dla mnie najśliczniejsza na Świecie :D Nie ma nic piękniejszego :)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) uwielbiam takie fotki <3 Cieszę się Aniu razem z Tobą ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło mi to słyszeć Maniu ;) przypominam, że miałaś wstawić fotkę! ;)

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D Ania to może wrzucę coś jak będę w Polsce :D teraz zalatana jestem i nawet na makijaż nie mam czasu :) Dni zaczynają się pełną parą że wieczorem padam ( a i tak nie mogę zasnąć ) Dopinam ostatnie szczegóły przed wyjazdem. W piątek ostatnie zakupy i pakujemy się w walizki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ale trzymam Cię za słowo :D pewnie wszyscy jesteście podekscytowani wizytą w Polsce :) zobacz jak to szybko zleciało, a niedawno bilety rezerwowałaś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i wg gina TP na 3 grudzień :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 18:56

• zakocona Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasoleczka :)!

Ja dzisiaj zrobiłam badania krwi i moczu. Wszystko w normie. Nie zlecił mi TSH, powiedział, że na wizycie o tym pogadamy (tj jutro).

Ja się witam w 17tyg <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 19:42

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica to wigilia juz z dzidziusiem jak u nas =)

Ja dzisiaj bylam z mezem na zakupach. On biedny siedzial i czekal az zadowoleni wracalismy do domu =) Kupilam sibie dwie pare spodni takie luzniejsze na gumce i koszulke =) Juniora zaopatrzylam w spodenki i buty =) I tak sie zmeczylam lataniem po sklepach ze juz na nic nie mam sil.

Zakocona super juz 17 tydzien, czujesz juz ruchy dzidziusia? A moze juz tez wiesz co bedzie ? Ja jutro zaczynam 12 tydzien :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jutro 9 tydzień. Ja licytuję na allegro 3 pary spodni ciążowych z happy mum bo szkoda mi wydać 6 stów na nowe;) I fakt Wigilia już z dzidzią, a kto wie może Mikołajki nawet ;)

No właśnie zakocona ostatnio pisałaś, że czujesz ruchy, teraz to już wyraźne pewnie są co?;)

Madziulek a Ty czujesz już ruchy?;)

• madziulek Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie czuje, nie wiem nawet jak to rozpoznać przy moich problemach z trawieniem ;)

Te ciuchy happy mum są mega drogie. Polecam h&m. Teraz są przeceny dla niektórych ciążowych rzeczy. Można dostać dodatkowo ten rabat. Dziś zamówiłam sobie biustonosze i topy do karmienia.
    Tak to nic nie kupuje bo i tak siedzę w domu. Czekam na przeceny to jakieś letnie kiecki upoluje. Generalnie szkoda kasy bo większość jest na chwile tylko :)
    Kumpela ma mi przywieźć coś po sobie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 21:27

atdc3e5e035kp155.png
‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ