Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnielica ale masz dobrze spac do 11:00 Spi poki mozesz, bo w ktotce sie zmieni ja wstaje codziennie przed 7 i na 8:00 prowadze juniora do przedszkola,a przed 12:00 odebieram i tak na okraglo, takze jak narazie staram sie cieszyc z czasu kiedy dzidzius jest w brzuszku, bo pozniej dojdzie do tego i wozek Annielica pewnie wszystko jutro z dzidziusiem bedzie dobrze ;* Daj nam jutro znac
Od kad jestem w ciazy czas mija mi jakos pomalu..
Za dwa tygodnie jedziemy na tydzien do polski do moich kochanych dziadkow z czego sie bardzo ciesze, bo potem dlugo juz ich nie ujrze gdy dzidzius sie urodzi to nie bedzie szlo jechac
A u nas co do wyboru wozka to tez juz jeden mam na oku ale jeszcze zobaczymy Maz nie moze juz doczekac sie plci dziecka =)_ Juz sama nie wiem kto bardziej z nas
Mania wrzuc zdjecie w nowych okularkach
Ja jak junior zasnie to tez wam przesle fotke odemnie, wy wstawialyscie a ja zapomnialam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny
Wyobraźcie sobie moje zaskoczenie na temat wyników hormonów Byłam z córką u lekarza i przy okazji zapytałam o moje wyniki. Pani doktor tylko na podstawie testosteronu stwierdziła pcos. Widziałam wyniki na ekranie komputera a tam tylko zbadane dwa hormony, nie wiem jakie I ń testosteron. Norma dla nich to 25 a ja miałam 28 porażka totalna. Zapytałam czy dostanę coś na zbicie testosteronu oczywiście nie mogą nic zrobić w tym kierunku[/link]
-
nick nieaktualnyMania to dziwne bo do diagnozy więcej hormonów potrzebują. A fakt na testosteron nic nie poradzisz, ja też mam wysoki i to dużo u mnie norma było 0,9 a ja miałam 1,35 i w ciążę zaszłam.
Jestem po wizycie, niestety nie widziałam raczek i nóżek, ale była piękna fasolka z ślicznie bijącym serduszkiem Mam kartę ciąży i zlecone badania Mąż też widział serduszko - śliczne było taki mały pulsujący glut
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a4a5f5c5ee1.jpgzakocona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania to może wrzucę coś jak będę w Polsce teraz zalatana jestem i nawet na makijaż nie mam czasu Dni zaczynają się pełną parą że wieczorem padam ( a i tak nie mogę zasnąć ) Dopinam ostatnie szczegóły przed wyjazdem. W piątek ostatnie zakupy i pakujemy się w walizki[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica to wigilia juz z dzidziusiem jak u nas
Ja dzisiaj bylam z mezem na zakupach. On biedny siedzial i czekal az zadowoleni wracalismy do domu Kupilam sibie dwie pare spodni takie luzniejsze na gumce i koszulke Juniora zaopatrzylam w spodenki i buty I tak sie zmeczylam lataniem po sklepach ze juz na nic nie mam sil.
Zakocona super juz 17 tydzien, czujesz juz ruchy dzidziusia? A moze juz tez wiesz co bedzie ? Ja jutro zaczynam 12 tydzien -
nick nieaktualnyU mnie jutro 9 tydzień. Ja licytuję na allegro 3 pary spodni ciążowych z happy mum bo szkoda mi wydać 6 stów na nowe;) I fakt Wigilia już z dzidzią, a kto wie może Mikołajki nawet
No właśnie zakocona ostatnio pisałaś, że czujesz ruchy, teraz to już wyraźne pewnie są co?
Madziulek a Ty czujesz już ruchy? -
Ja jeszcze nie czuje, nie wiem nawet jak to rozpoznać przy moich problemach z trawieniem
Te ciuchy happy mum są mega drogie. Polecam h&m. Teraz są przeceny dla niektórych ciążowych rzeczy. Można dostać dodatkowo ten rabat. Dziś zamówiłam sobie biustonosze i topy do karmienia.
Tak to nic nie kupuje bo i tak siedzę w domu. Czekam na przeceny to jakieś letnie kiecki upoluje. Generalnie szkoda kasy bo większość jest na chwile tylko
Kumpela ma mi przywieźć coś po sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 21:27