Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo właśnie drogie dlatego szukam ciuszków tej firmy ale używanych. Jak mi wyjdą spodnie za 50zł to będę bardzo zadowolona a możliwe, że i za mniej Nie mam problemu z noszeniem używanych ciuchów zwłaszcza, że to i tak tylko na kilka miesięcy.
Matko mam ja zachcianki. Miałam smażyć halibuta, ale... zachciało mi się pizzy. o 22 !!! a dodam, że nie cierpię pizzy bo się nią przejadłam dawno temu... W dodatku smakują mi cholernie Lays Fromage a kiedyś ich nie cierpiałam:P soki pomidorowe mmm... w ogóle dziwne te moje smaki:P
Madziulek ja myślę, że jak dzidzia kopnie to na bank poznasz, że to właśnie to -
nick nieaktualnyJa też mam różne zachcianki, ostatnio ciągle na kebaba a przecież to nie zdrowe no ale nie potrafiłam sobie odmówić. Laysy fromage uwielbiam, przywiozłam sobie z polski i tym razem pewnie znowu będziemy wracać od babci zapakowani jak cygany polskie jedzonko najlepiej smakuje nawet sam ketchup ma lepszy smak
Oo dobrze że piszesz madziulek biustonosze też musze kupić bo te co mam zaczynają być za małe.
Was też tak piersi i brodawki strasznie swędzą ? Bo ja już nie wytrzymuje -
Niewiele ruchów czuję. Wczoraj popołudniu mi się kręciło pięknie, ale tak to rzadko je czuję nadal.
Madziulek, to jest inne uczucie niż przewalanie w brzuchu, choć pewnie jak wy nieprzyzwyczajone jesteście do uczucia przewalania, to wam się mogą te uczucia "zlewać"
annielica, my wstępnie też czekamy na chlopca. może dziś mi gin poszuka. Poproszę go.
Ja mam staniki z h&m do karmienia i sobie chwale. Wygodnie mi w nich
Mnie swędzi całe ciało. Dosłownie.
Widzialyscie blog/stronę sroki? Tam ona ocenia skład kosmetyków. Więc idę kupić takie, które są odpowiednie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa blog sroki bardzo lubię. Jako, że sama jestem producentem kosmetyku sama sugeruję się składem i mój produkt jest najbezpieczniejszy z wszystkich bo nie zawiera ani konserwantów ani alkoholi ale dość już tej reklamy
Na podstawie opinii sroki kupiłam też na rozstępy krem Elancyl Można go stosować od 4 miesiąca a opinie ma rewelacyjne (podobnie jak skład) bo zmniejsza istniejące rozstępy i sprawdza się nawet u osób, które mają ku nim skłonności genetyczne. Za 500ml kremu zapłaciłam 109 zł co uważam za bardzo dobrą cenę -
nick nieaktualnymadziulek wrote:Tradycyjnie czekamy na relację
Jutro od rana chcę lecieć do Rossmana bo rusza promocja -49% na podkłady i pudry. A potem do lumpka po jakieś ciuszki
Kurcze ale w Rossmanie chyba nie ma podkładu Revlona co? Bo ja tylko jego używam W dodatku zamknęli na czas remontu Rossmana obok mnie będę musiała podejść do najbliższego z całe 600 m haha -
nick nieaktualnyJa z tymi rozstepami to troche inaczej to widze, lub inaczej do tego podchodze co fakt tez sie tam czyms smaruje i nawilzam skore, ale uwazam ze jak sie ma miec,to chocby sie cala ciaze kapalo w kremach to
i tak się pojawia. Jak lezalam w pierwszej ciazy to spotkalam mlodą dziewczyne
(19 lat),ktora czekala na porod - caly brzuch miala poorany,czerwone pregi. Ona mowila,ze cala ciaze nic nie miala,dopiero 2 dni po terminie porodu brzuch jej "popekal". Cala ciaze sie smarowala,oliwila i nic to nie dalo,z genetyka sie nie wygra. Moj ginekolog 4 lata temu mi powiedzial ze na tych wszystkich kremach tylko chca zarobic pieniadze, i jak napisalam mowil ze kto ma miec roztepy to je bedzie mial. Ale oczywiscie to moje zdanie i myslenie o tym -
Aniu, chyba nie bo ja kiedyś Revlona kupowałam w Douglasie.
Kasiu, zgadzam się z tym. Jak mają być to i tak będą Wydaje mi się, że najważniejsze jest nawilżanie skóry. Czy w ciąży czy bez niej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 12:46
-
Porabalam godzinę wizyty. Siedzę i czekam przed gabinetem, bo mam na 14 Jednak
I mój gin tak samo powiedział o kremach na rozstępy. Ja smarować się będę jedynie oliwka. W każdym razie czytając ten blog sroki uderzyło mnie jak firmy nas naciągają na wydatki tylko dlatego że są znane ech
Edit:
Mam nadzieję jednak że rozstępów mieć nie będę bo są dla mnie extremalnie szpecaceWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 13:49
-
nick nieaktualnyDziewczyny poczytajcie sobie o elancylu wypowiadały się kobiety ze skłonnościami, które już przy dojrzewaniu miały rozstępy itp.i stosowały go bardziej z ciekawości pewne, że nic nie da i się mile zaskoczyły bo nic im nie wyskoczyło, albo jak wyskoczyło to w miejscach, których się nie smarowały. Ja jeśli mam choć 1% szans na to by nie mieć rozstępów to zrobię wszystko by ich nie mieć. Nie chce potem mieć do siebie pretensji, że pożałowałam kilka groszy a może jakimś cudem krem by mi pomógł. Nic nie ryzykuję, bo skórę i tak muszę nawilżać
Wróciłam z lumpa. Kupiłam kilka ciuszków dla dzidzi, chrześniaka, mamy, męża i dla siebie. Szkoda, że w jednym lumpie była dostawa i było drogo bo 3 razy tyle bym kupiła ale babka mnie policzyła 100zł to większość poodkładałam ;( -
nick nieaktualny
-
Mania1718 wrote:http://naforum.zapodaj.net/7499b9a18ef3.jpg.html
Ja i moje drugie oczy
Rewelacja Tez mam w tym kolorze Do twarzy Ci
Tez tak zaglądam w oczekiwaniu na relacje z wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 18:35
Mania1718 lubi tę wiadomość