Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mania, super!
Ja dopiero do domu wróciłam, zalatany dzień dzisiaj.
Po raz pierwszy miałam badaną szyjkę. Zamknięta i piękna (). Fot nie mam, bo gin nie robi i nic nie mierzy, kiedy wszystko jest w porządku.
Dzidzi jest wielkie! Widać niesamowicie kręgosłup, żebra, wszystko w środku, rusza się pięknie! No niesamowity widok
Płci się nie dało zobaczyć, bo zasłonięte było..
Następne mam już dopiero połówkowe 21.05 -
nick nieaktualnyzakocona cudownie !!! trochę szkoda, że nie masz fotki, chętnie zobaczyłabym takiego małego człowieczka no i myślałam, że w końcu zdradzisz płeć, ale widać masz bardzo tajemniczą dzidzię
Wczoraj gin dał nam zielone światło na seks ale ja mam jakiś wewnętrzny opór... nie wiem co z tym zrobić, bo mam ochotę ale świadomość dzidzi w środku studzi zapał -
annielica wrote:Dziewczyny poczytajcie sobie o elancylu wypowiadały się kobiety ze skłonnościami, które już przy dojrzewaniu miały rozstępy itp.i stosowały go bardziej z ciekawości pewne, że nic nie da i się mile zaskoczyły bo nic im nie wyskoczyło, albo jak wyskoczyło to w miejscach, których się nie smarowały. Ja jeśli mam choć 1% szans na to by nie mieć rozstępów to zrobię wszystko by ich nie mieć. Nie chce potem mieć do siebie pretensji, że pożałowałam kilka groszy a może jakimś cudem krem by mi pomógł. Nic nie ryzykuję, bo skórę i tak muszę nawilżać
Wróciłam z lumpa. Kupiłam kilka ciuszków dla dzidzi, chrześniaka, mamy, męża i dla siebie. Szkoda, że w jednym lumpie była dostawa i było drogo bo 3 razy tyle bym kupiła ale babka mnie policzyła 100zł to większość poodkładałam ;(
W pierwszej ciąży używałam Elancylu razem z oliwką Babydream (a potem olejem migdałowym) i nie miałam żadnego rozstępu:) Ja polecam:) -
madziulek wrote:zakocona, mi co wizytę bada szyjkę. Szkoda,że nie masz fotek..u mnie też co 4tyg drukuje pliczek fotek Ale najważniejsze,że fasolka zdrowa
Mi nie badał wcześniej, cytologii też jeszcze nie miałam pobranej, dopiero następnym razem będzie.
Ja ci annielica powiem, że ja i L też czujemy się niekomfortowo podczas sexu. Jak na górze, to uwiera w brzucho; jak ja na górze, to myślę o tym, że brzucho ciążowe widać (dla mnie to nie jest sexowne). Od tyłu i tak nigdy nie dochodzę. Seyx jest, owszem, ale jakiś dziwny.
Ale są inne rodzaje zaspokajania I muszę przyznać, że mam 100x intensywniejsze orgazmy w ciąży, więc polecam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie ciekawe jak u Sówki
Zuz_anna - dzięki utwierdziłaś mnie w przekonaniu, ze to dobry wybór
zakocona ja mam zamiar dziś się przełamać. Muszę przez chwilę nie myśleć o dzidzi w środku. Przecież dziecko nie będzie nic z tego pamiętało. Mój organizm się dopomina, codziennie wyłuzdane erotyczne sny, czasami dochodzę w śnie. A próbowaliście na łyżeczkę? to dobra pozycja, my ją lubimy Może jakaś romantyczną kolację dziś zrobię, sexy ciuszki i te sprawy, jak będzie nastrój łatwiej będzie się przełamać -
nick nieaktualnyMadziulek super Ja też wstawiam moje łupy z wczoraj
Tutaj dla naszego bobo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/277a0c2d78f7.jpg
a tutaj dla półrocznego chrześniaka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0d19cbb546e.jpg
Kupiłabym więcej ale jak nie znam płci to staram się uniwersalnie chociaż nie zawsze wychodzi -
annielica, ja nawet zaspokojona mam erotyczne sny Jednej nocy 3x doszłam przez sen.. Mówię serio. Nie pamiętam czy kiedykolwiek wcześniej aż tak mi się zdarzyło
Ja na łyżeczkę nie lubię, to też od tyłu jest = nie ma opcji dla mnie na dojście i niewygodna jest dla mnie.
L w ogóle też nie chce dochodzić w środku, bo mówi, że nie będzie spermą po głowie dziecka pryskać <ech faceci...> -
nick nieaktualnyNo ja też gdzieś tak czytałam, ale w sumie nikt tam w środku nie był więc kto tam tak naprawdę wie mój też mi oświadczył, że nie chce dochodzić w środku, na nic tłumaczenia, że dziecko w worku owodniowym, że szyjka zamknięta, że czop śluzowy ehh faceci..
Na łyżeczkę fajnie bo można sobie pomagać przy dojściu
Madziulek chętnie bym podkradła spodenki w kropki i śpiochy w paski
Obok mnie kolejny ciucholand otworzyli może dziś skoczę
Nie wiem czemu ale więcej chłopięcych rzeczy wpada mi pod rękę jakiś znak ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piekne kraglosci
dziewczynki jeszcze dwa dni i leceeee aaaa!!! Nachodzilam sie dzisiaj az mi nogi w d.... wchodza. Ostatnie zakupy zrobione teraz ttylko pakowanie zostalo
Siostrzenica meza pracuje w szpitalu gdzie jest laboratorium. Jestem z nia umowiona na 7 rano w poniedzialek. Pobiora mi krew u niej na oddziale i zaniesie do laboratorium bez kolejki Poczekam na wyniki i zaraz obok jest ginekolog. Takze wszystko dograne
Kupilam dzisiaj zabewczki grajace dla mojej chcrzesniaczki Musze ja przekupic zeby dala sie wycalowac[/link]
-
nick nieaktualny