Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie dziewczynki wszystko ok oprocz mega kataru, krwawień z nosa i osłabienia to można powiedzieć, iż mam fajną ciążę ruchów jeszcze nie czuję cały czas czekam na tego pierwszego kopniaczka
i powoli zaczynam panikować, co będzie jeżeli synuś okaże się nadpobudliwy i nie prześpię żadnej nocy przez kilka miesięcy? -
nick nieaktualnyMy z mezem juz w domku, wczoraj bylam zajeta caly dzien praniem i sprzataniem i nie mialam chwili zeby dowas zajrzec.Ja tez od czasu do czasu krwawie z nosa.. ruchow dzidzi rowniez nadal nie czuje Jak i ty strzala czekam na ten pierwszy kopniaczek Madziulek kiedy poczulas pierwszego? ? Jutro okolo 11:00 mam wizyte i juz nie moge sie doczekac az ujrze dzidzie =)No i moze bedzie juz cos widac, kto siedzi w brzuszku Mysle ze lekarka zrobi mi juz usg przez brzuszek =)Czy moglaby jeszcze ostatni raz dopochwowo ?
-
nick nieaktualny
-
To będzie wysyp fotek
Kasiu u mnie to takie jakby lekkie laskotanie. Konkretnych kopniakow jeszcze nie było. Ponoć pod koniec 5 miesiąca najczęściej się odczuwa. Ale u każdej babki wygląda to inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 19:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja śpię bez ale noszę taki miękki do karmienia z H&Mu bo w zwykły, z fiszbinami uwiera
W ogóle przez tą rosnącą macicę mam taki ucisk na żołądek, że mi się zrobiła grubsza fałdka pod lewą piersiąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:02
-
Nie. Cycki są ciężkie, ale nie wyobrażam sobie spania w staniku. Popołudniu swój też zdejmuję i daję im odpocząć.
Rany boskie jak mi ciągle jest duszno i gorąco.. A tu jeszcze się upały nie zaczęły. Będzie hardkor w lato, już teraz to widzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 11:36
-
nick nieaktualnyJa do tej pory też nie wyobrażałam sobie spania w staniu ale cyce są tak bolesne, że masakra i ciążą jakby ważyły po 5 kilo każda:/ A co to będzie jak będą pełne mleka o jaaa....
Ja z kolei zmarźlak jestem, więc lubię jak jest ciepło. Na szczęście lato w tym roku mnie nie przeraża, bo jednak lato spędzone pod miastem to nie to samo co w mieście
Madziulek mi też żołądek i jelita tak poszły do góry i cała góra brzucha pod biustem jest taka mega twarda, że szok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślałam że już będzie coś widać alw sama widziałam jak sie wiercił lub wierciła że ciężko było zauważyć zato ślicznie do nas machało rączką mam nadzieję że za 4 tygodnie już będziemy wiedzieć co będzie, bo w końcu chce już zacząć kupować ciuszki i różne inne żeczy
Annielica jutro ty ujrzysz swojego dzidziusia może Twój lekarz już coś wypatrzy
Miłego popołudnia -
nick nieaktualny