Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyślę że jeszcze może być u ciebie dopochwowo..a przy następnej wizycie pewnie już pezez brzuszek jak u mnie Tobie daleko do jutra a mnie jak znów daleko.. aż 4 tygodnie.. z nadzieją że w końcu wtedy poznamy płeć A u ciebie myślę może też troche być za szybko na jej wykrycie, wszystko zależy jaki sprzęt, a u mojej lekarki chyba nie za dobry skoro jeszcze nic nie widzi Ale dzidziuś cały czas był w ruchu i machał do naa rączka no poprostu cudowne chwile
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już szkoła rodzenia? Wow Ja dopiero na lipiec się zapisuję chyba. No właśnie, muszę się zapisać, bo jeszcze miejsc nie będzie
a ty się z nami w 50% ciąży nie przywitasz :>?
I witam się w 21 tyg Dzisiaj rano małe kopnęło kilka razy dłoń L, którą mi na brzuchu trzymał
Jutro zobaczymy dzidzi!!!
Pamiętacie, że wam mówiłam, że chcę kupić wózek bebecar? No to zmieniliśmy zdanie. Jednak kupimy babydesign
A bebetto to jednak cholernie niewygodny wózek do składaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 08:56
-
Już bo wolałam mieć z głowy póki brzuszek nie za duży Potem upały itp. a ja ja kiepsko znoszę
Ach no tak tak - witam w połowie ciąży
My kupiliśmy Bebetto i składa się bardzo szybko A co najważniejsze mieści się do bagażnika naszeej limuzyny - Peugeota 206 -
nick nieaktualnyHejo ja już po USG jestem taka szczęśliwa bo dzidzia jest zdrowa i rośnie !!!! Jeju jak ja kocham tą małą istotkę ma 4,5 cm, przezierność w normie, serducho bije w normie, wg gina anatomia prawidłowa więc ogólnie super Machała do nas rączką a raczej drapała po główce i machała nóżkami:P Dodaję fotkę Płci nie znamy jeszcze. Ujęcie na fotce takie sobie, widzieliśmy lepsze Umówię się jeszcze po 13 skończonym tygodniu prywatnie, żeby wiedzieć więcej i wtedy dzidzia będzie większa to może zobaczymy płeć Powiem Wam, ze jestem mega happy bo strasznie się bałam, w nocy śniło mi się, że byłam u gina i nie widział bijącego serduszka. To był tak realny sen, masakra co ja przeżyłam w tym śnie, omal zawału nie dostałam, a potem się obudziłam i był to tylko sen i odetchnęłam z ulgą....
A oto nasze cudo macha do was ciocie rączką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a156ecf42435.jpgsylwiaśta159, zakocona, Katarzyna_121 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W 5,5 mscu piore po kilka razy w tyg po 8 kg prania, sama je noszę i rozwieszam, prasuje, sprzątam dwa mieszkania kilka razy w tyg, dźwigam to i owo, kilka dni temu okna pomylam wszędzie. I co prawda jest ciężej i się szybciej męczę i muszę często wtedy się później zdrzemnac po prostu.
I planuję tak dalej do końca sierpnia. Potem 2 msce przerwy i wracam do robotyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 22:12
-
Ania dzidzia cud malina i cieszę się że wszystko jest ok
Kasia twoje maleństwo też pięknie rośnie. Wszystkim wam życzę dużo zdrówka
Ja jestem 9 dpo myślę zrobić test za dwa trzy dni ale czy wytrzymam niewiem Objawów ciąży brak poza wrazliwymi sutkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 09:24
[/link]
-
mania to przeciez tez objaw, ale wiadomo jak to z nimi jest:D u mnie do testowania oooj daleko bardzo, jakies 22 dni tyke szczescia ze sie sklada to z terminem wesela wiec bede wiedziec czy moge cos wypic, test 12.06 a wesele nastepnego dnia:)