Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania oby byly, chociaz mam czuja ze nie beda a moj ''czuj'' najczesciej sie sprawdza no ale.... dlatego tez robie je na ostatnia chwile, odbiore we wtorek rano a po poludniu endo jakbym miala je wczesniej to bym sie pewnie nczytala pierdół w internetach
sliczny brzuchol:) -
No Ania piłeczka rośnie
Magda, pochwal się lupami !
Ja wczoraj miałam dzień do dupy. Strasznie źle się czułam, słabo mi było i ciężko oddychało, beczalam, miałam refluks koszmarny i zgage
Dzisiaj jedziemy mierzyć fotelik do samochodu i isofix czy pasują. Oby, bo już nie chce mi się głowy tym zawracać kompletnie.. -
Klaudia trzymam mocno kciuki za pozytywne wyniki
Aniu ale brzusio
Klaudia daj znać jak tam się udały zakupy
U mnie wczoraj całkiem ok dzięki tej pogodzie Wrzucę Wam fotki po weekendzie. Dziś mamy gości wiec stoję przy garach
Przyjechał materacyk dla Filipka i inne pierdolki Wybieramy się do Ikei bo znajomi chcą coś tam kupić i przy okazji wezmę juz coś do pokoju Małego A mebelki w przyszłym mscu po wypłacie.
Wszystkie wydatki wpisuje w tabele w Excelu i trochę tego juz jest
Strzała co u Ciebie?
Sowka jak tam w nowej pracy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 10:57
-
Witam Dziewczyny
Rośniecie w oczach
Ja we wtorek idę do lekarza i już się denerwuję. Ale dziś chyba w końcu pierwszy raz trafilam testem owulacyjny i w końcu wyszedł pozytywny. Szkoda tylko, że w tym miesiącu jest bez starań bo męża nie mam przy sobie
Kochane trzymam kciuki za Was i za wwasze fasolki
No i za testowanie Sylwi, a może już po teście?
Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
Sylwia, my tu wszystkie czekamy i pamiętamy o twoim testowaniu Kiedy będziesz to robić w ogóle?
Mania, ile będziesz miała USG?
Sówka, w przyszłym miesiącu podwójnie będziesz musiała męża dopaść
My dzisiaj bierzemy się za sprzątanie dziecięcego. Już się nie mogę doczekać..sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Sylwia pamiętam i kibicuję, w końcu mało nas tu zostało nie za ciążowych, musimy dalej się wspierać
No w przyszłym miesiącu z mężem na pewno będziemy działać a on ddodatkowo będzie jeszcze badania robić. Na szczęście powinniśmy mieć sprzyjające warunki bo pewnie wyjedziemy na tydzień wakacji
Miłej niedzieli Dziewczynysylwiaśta159, zakocona lubią tę wiadomość
-
No to oby beta byla pozytywna! Zycze Ci tego z całego serca:)
sowce zycze owocnego cyklu również
Mam stres przed wtorkowymi wynikami badan krwi. Mam czuja ze te hormony beda nie tak. Niech ten czas szybciej leci!sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo wam kibicuję! Myślę o was i nie mogę się doczekać kiedy dolaczycie do mam.
U mnie narazie spokojnie wszystko przebiega. Dalej senna jestem z obolałymi cyckami.
Usg tutaj tylko 3 razy jak wszystko będzie ok. Nie mogę się doczekać i czasami mam ataki paniki czy wszystko jest ok. Na filetowej stronie naprawdę jest dużo zamętu i paniki wiec już tam nie zaglądam.
Robie jeszcze testy i jak widzę testową mocniejszą od kontrolnej to się troszkę uspokajam
A i wczoraj nie wytrzymalismy i poinformowaliśmy rodzinę najbliższą. Cieszą się razem z nami Młodszy brat zaskoczył mnie bardzo.[/link]
-
Sylwia planujemy wyjazd last minute wiec zobaczymy co się nam trafi
Mania oby cała ciąża przebiegła Ci bezproblemowo Zresztą wszystkim niech tak mija
Właśnie wydrukowałam wykresy do doktorka. Sama nie wiem czego się spodziewać po pierwszej wizycie, pewnie więcej się dowiem jak już zrobię wszystkie badania. Nadmieniam, że nie robiłam jeszcze żadnych nigdy.
-
Mania, do fioletowej dołączyłam na początku ale szybko zniklam, bo mnie denerwowała ta wieczna panika tam. Wróciłam chyba niecały msc temu czy jeszcze mniej
Zamiast sprzątać byliśmy na festiwalu muzyki francuskiej w łazienkach młody tancowal a ja jestem przekonana e końcu, że mam te skurcze braxtona i to, co czułam czasem, to nie ruchy dzidzi, a właśnie skurcze.
Sowka, najważniejsze, że teraz porobicie o będziecie wiedzieć na czym stoicie.
Sylwia, ja bym jeszcze poczekała z beta na 12-13 dpo. Co ja gadam, pewnie bym nie wytrzymała
Klaudia, zrobisz badania i będziesz wiedzieć, jak leczyć przynajmniejsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:hormony to pikuś nic się nie martw nawet jak będą złe to w moment je uregulujesz mąż się badał klaudia?
Jeszcze nie wysle go. Jak moje leczenie nie pomoże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 20:37
-
Mania1718 wrote:A i wczoraj nie wytrzymalismy i poinformowaliśmy rodzinę najbliższą. Cieszą się razem z nami Młodszy brat zaskoczył mnie bardzo.
-
Myślałam że będzie krytykował. Ze poco nam trzecie? ? ? ? Itp. Wystawił posta na fejsie że jest przeszczesliwy I opija sprawę a ktoś zapytał z jakiej okazji świętuje to odpisał ze " takiej okoliczności która w życiu cieszy najbardziej "
zakocona lubi tę wiadomość
[/link]
-
Klaudia, trzymamy kciuki za jutrzejsze badania! :*
Sylwia, czyli testowanie już za chwilę Daj znać
Mania..ale miło ze strony braciszka
Sowka, wakacje na pewno będą sprzyjać staraniom
Ja na fioletową stronę wpadłam na początku ale jak poczytałam jaka tam panika, to nawet nic nie napisałam, wróciłam tu
Witamy się w 29. tygWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 09:20