Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sowka, na pewno to dobrze wydane pieniądze
Klaudia, macie odłożyć starania ze względu na tarczycę?
Aniu, u mnie mąż poczuł ruchy ok. 22 tyg.
Ciągle się zastanawiam jak to jest,że Młody już niby dość długi a ciągle tak się wierci. Brzuch to mi momentami lata -
Witam się w 29 tyg
Ja po kolejnych badaniach krwi i moczu. Wyniki wieczorem. Dzisiaj idziemy na "Ted 2" do kina.
Wreszcie wczoraj sprzątnęliśmy pokój dziecięcy. Ależ on się duży zrobił Obecnie przebywają tam wrzeszczące w rui kotki moje, które wróciły z kryć.
No i nie mówiłam Wam, że znaleźliśmy w nd kociaka młodego Mr Mruczka. Szuka domu !
Klaudia, ja bym tam ze starań nie zrezygnowała. Równie dobrze poronić możesz mając idealne TSH dla staraczek, więc dla mnie to bez sensu. -
madziulek wrote:
Klaudia, macie odłożyć starania ze względu na tarczycę?
dokladnie tak.
zakocona wrote:
No i nie mówiłam Wam, że znaleźliśmy w nd kociaka młodego Mr Mruczka. Szuka domu !
Klaudia, ja bym tam ze starań nie zrezygnowała. Równie dobrze poronić możesz mając idealne TSH dla staraczek, więc dla mnie to bez sensu.
z checia wzielabym kiciusia ale nie moge dopoki ''mieszkamy w mieszkaniu'' moj maz jest niedobry w tym wzgledzie;p
no ja wlasnie nie wiem co robic z tymi staraniami najgorsze ze jej w sierpniu nie bedzie i jakbym zaszla to bede musiala czekac do 14 wrzesnia na leki no chyba ze uda mi sie przepisac wizyte na poczatek wrzesnia. na wlasna reke nie bede mieszac w lekach.
-
Polecamy Jak nie widziałyście 1. części, to też polecamy
No i oglądaliśmy (przez 3 dni, bo ciągle usypiałam za szybko ) znowu Grand Budapest Hotel. Też polecamy !
Ja dzisiaj pierwszy raz od zajścia w ciążę przespałam właściwie całą noc. Od po 22:30 do po 6 z tylko 1 (!!) wstaniem na siku Ależ to fajna sprawa
A ja czekam i czekam na wyniki badań.. już za 2h zobaczymy naszego syna -
My byliśmy tydzień temu w Kinotece, to w PKiNie takie stare kino. Bilety nie dość, że droższe, to sala mała = mały ekran i paskudne fotele. A na dodatek było tak gorąco i duszno, że było mi ciężko oddychać bardzo. Powiedziałam, że więcej tam nie pójdę.
Ale w Multikinie są wygodne fotele i jest chłodno, także podobało mi się
Ooo a gdzie i kiedy się wybieracie?
My za tydzień wybieramy się na AudioRiver Festiwal ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja witam się w 21 tygodniu
Ostatnio znowu nakupułam ciuszków w lumpie. Ciekawa jestem ile z nich dzidzia nie zdąży nawet założyć
Dziewczyny w końcu każda z nas będzie zaciążona;) tylko na wszystko potrzeba czasu. Ja trzymam kciuki za każdą z Was
Klaudia jak móeisz, że film fajny to może i my wybierzemy się w weekend. Podobno ma być upalnie znowu. Trzeba będzie się przejść nad wodę