Testujemy na koniec stycznia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia strasznie się cieszę że masz pozytywne myśli Uda się napewno! !! I nie mogę się doczekać razem z Tobą
Klaudia Odliczamy do testowania. Coś czuję w moczu że to będzie szczęśliwy miesiąc
Klaudia pocieszające jest to że jesteś na końcu drogi i zaraz dolegliwości znikną
Ja wrzucę fotkę jak tylko laptop wróci z naprawy bo nie umiem z telefonu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 19:28
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
[/link]
-
Dla mnie to nie jest wydarzenie do bycia z matką. Nie mam swojej, ale i tak uważam, że nikt inny oprócz L nie mógłby ze mną być. To już bym wolała z doulą rodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 20:12
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia, to co innego. A wielu się zmienia również na SR (o czym położne mówiły). Zawsze na fazę parcia może wyjść również. Ale to najpierw trzeba pogadać szczerze z facetem.
Ja np nie myślałam, że będę chciała dotknąć główki czy przyjąć sama dziecko lub żeby L je przyjął. A teraz np chcę, bo mozemy mieć taką możliwość L będzie decydował czy chce przyjąć w trakcie porodu. -
nick nieaktualnyWlasnie o to chodzi, robic tak by to nam bylo komfortowo z tym ze tak jak mowie... ja narazie mowie "na sucho" w ciazy moge zmienic zdanie moze troche sie boje po porodzie kolezanki, z ktora razem byl facet. Wszustko fajnie az do akcji porodowej, facet jak zobaczyl jak to TAM wyglada to nie umial sie przelamac do seksu przez przeszlo rok wiadomo, zalezy to od charakteru faceta, ale Tomek też byl cwaniak ze no porod jak porod, a potem sie zaczelo. onno znowu chwala sobie, ze cudowna chwila itd. No nie ma co gdybac, kazdy sam podejmie decyzje
-
Witam się w 35 tyg
W weekend byliśmy u rodziców. Ostatni raz przed porodem Zrobiłam ostatnie zakupy w Rossmanie dla małego i dla siebie. Dziś planuję pakowanie torby Z samopoczuciem tak różnie u mnie...Wczoraj miałam migrenę życia..MASAKRA!
W pt zaliczyłam fryzjera także mam odświeżoną fryzurkę i kolorek
W sobotę mam to BS. Na śr umówiłam się z jedną kosmetyczką i przyjedzie do mnie do domu. Bo ja już nawet paznokci u nóg nie umiem pomalować..
Oto mój brzuszek:
Mężuś będzie ze mną przy porodzie
Wczoraj piłam poranną kawę z wujkiem ginem i mówił,że od 15.09 mam już czekać na rozwiązanie bo może być w każdej chwiliWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 08:11
zakocona lubi tę wiadomość
-
Tyłek w ogóle ci nie urósł A Filipka widać pięknie!
Co to jest BS?
Ja wczoraj porobiłam 2 kolejne prania, dzisiaj robię kolejne dwa (choć mam nadzieję, że uda mi się 3 zrobić i będzie wszystko poprane, ale nie wiem czy się rzeczy pomieszczą na suszarkach). Dzisiaj zamawiam jeszcze koszule do karmienia i będę porównywała ceny pampersów w różnych sklepach
I biorę się za prasowanie.
W przyszłym tyg ruszam na ostatnią depilację bikini + nóg przed porodem.
Torbę muszę spakować i ja, ale nie mam kurde odpowiedniej. Mam tylko walizki na kółkach, a podobno nie wszędzie można zabrać
Ty Magda chyba nie śledzisz październikówek? Dzisiaj dziewczyna w dokładnie twoim dniu w nocy trafiła do szpitala, bo wody odeszła, będzie rodzić. -
BS=Baby Shower
No fakt..większość poszła w brzuszek i w cycki choć biust mi też jakoś specjalnie nie urósł. Dziś mam + 13kg.
Nie śledzę Ach no też jestem przygotowana,że poród może się zacząć w każdej chwili. Z siostrą urodziłyśmy się 3 tyg przed terminem, mąż 2 tyg wcześniej, a teściowa urodziła szwagra miesiąc przed tp Dlatego chcę już przygotować torbę bo to nigdy niewiadomo. A ja już nie mam siły na nic...
Ja też mam tylko walizki dlatego pożyczyłam torbę od babci -
Cześć kobietki
Sylwia też słyszałam przypadki gdzie mąż po porodzie nie mógł się przemóc do seksu. Moim zdaniem trochę to przykre ale niestety tak jest. Dzięki Bogu my nie mieliśmy takich problemów. Mąż kątem oka widział jak główka dziecka była już na zewnątrz ale nie zrazilo go to.
Dobrze dziewczyny że się przygotowujecie na ewentualny wcześniejszy poród Ja w pierwszej ciąży torbę miałam spakowaną w 7 miesiącu ciąży. Córcię urodziłam w 36 tygodniu ciąży bo miałam od tygodnia spore rozwarcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:19
[/link]
-
no wlasnie ja bym chciala zeby byl ale zeby nie zagladal. R mowi ze nie wie czy by chcial byc, ma mieszane uczucia, mowi ze sie boi ze zemdleje:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:52
-
Nikt mu zaglądać tam nie każe przecież Stać może koło głowy, lub podtrzymywać cię od tyłu itd itp. Nikt nie mówi, że ma się w ginekologa bawić
3,5h i pierwsze dwa prania uprasowane i schowane do szafy.. Jestem wykończona, a przede mną jeszcze 3 prania do uprasowania, które się suszą (jedno czeka na wypranie najpierw, bo już nie mam gdzie wieszać).. -
nick nieaktualnyJa też już wiele historii słyszałam, że facet jak zobaczył co dzieje się tam na dole nie mógł przełamać się do sexu. No jednak widok do przyjemnych nie należy, ja sama też niekoniecznie chciałabym to oglądać to czemu miałby to robić mąż. Nawet w razie cesarki wolałabym żeby patrzył mi na twarz a nie na rozcinany brzuch.
Dawno Katarzyna się tutaj nie odzywała.
Dziewczyny od którego tygodnia liczycie 3 trymestr? Bo różne źródła różnie podają. -
nick nieaktualny