X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ✨W grudniu pod kocykiem świąteczna herbatka ☕️ we wrześniu będziemy kochać małego gagatka 👶🏻
Odpowiedz

✨W grudniu pod kocykiem świąteczna herbatka ☕️ we wrześniu będziemy kochać małego gagatka 👶🏻

Oceń ten wątek:
  • Insane Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2024, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Wizyta kwalifikacyjna jest wymagana przez ustawę. Ostatnio na ogólnym zdarzyło się, że dziewczynie mimo ponad roku starań kazali podejść do dwóch IUI, więc chyba się zdarza, ale bardzo rzadko. Oni mieli sytuację, że żadnej pomocy medycznej, nawet stymulacji nie mieli przed przyjściem na kwalifikacje IVF. To jednak jest wszystko takie "luźne" i bardzo zależne od lekarza prowadzącego, więc te wyczucie zielonego światła dobrze wróży!

Insane, zapisałam Twoją wizytę, będziemy od rana o Tobie myśleć i wierzę, że już w styczniu będziecie mogli podejść do procedury! 🤞

To pocieszające, bo w sumie nie tyle, że jej odmówili, co przesunęli w czasie o te dwie nieszczęsne inseminacje. A w sumie też nie jest powiedziane, że im się nie uda 😉
    My to mamy tej historii medycznej aż za dużo…

Powodzenia nam wszystkim 💪

Vergeet, Julia24 lubią tę wiadomość

40 tc 💔
  • Misiula Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2024, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    We wtorek. Idę na wizytę z wynikami histeroskopii (odbiorę je w pon, więc jeszcze nie wiem co tam wyszło, ale obstawiam, że nic) i mając te wyniki mieliśmy zdecydować o następnym kroku, czy inseminacja, czy in vitro. Generalnie już na pierwszej wizycie delikatnie lekarka dała odczuć, że daje zielone światło.

Vergeet, świetne pytanie, w sumie nie słyszałam, żeby kogoś nie zakwalifikowali 😅 dla kliniki to raczej czysty hajs z państwa. Ale stres jest. Nie lubię być zdana na czyjąś łaskę.

To trzymam kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem 🤞🍀
    Też mam we wtorek wizytę 😁

Insane lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨👶 Starania od 03/2023
    💃30 lat
    AMH 1,92➡️2,21 ✅
    Cykle owulacyjne ✅badania hormonalne ✅
    za niski testosteron❌ Kariotyp ✅
    09.2024 - badanie drożności jajowodów, oba jajowody drożne ✅
    28.09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
    10.2024 pierwszy cykl z Ovitrelle💉 ❌
    10/11.2024 stymulacja Lametta + Zivafert💉 ❌
    11/12.2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉❌
    12/2024 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉❌
    01/2025 stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉⏰

🍀Start z IVF🍀
    10.01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ✅

Suplementacja💊: Koenzym Q10, Melatonina, Resweratrol, ADEK ,kwas foliowy , Biosteron

🧔31 lat
    05/2024 badanie nasienia ✅morfologia 8% badania hormonalne ✅ Kariotyp ✅
  • Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2024, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia. Wow. Gratulacje ogromne. Bardzo się cieszę, że jesteś naszym grudniowym promykiem nadziei! ❤️🎅

NOWA,
    W takim razie czuję, że u Was już też czuć świąteczny klimat, a wspolna herbatka na pewno dobrze Was nastroi na jutrzejszą wizytę.

Kałamarnico,
    To takie banalne, ale kiedy czegoś gorąco pragniesz cały wszechświat działa, żeby udało Ci się to osiągnąć. A Ty pragniesz. Czas. Dla jednych płynie zbyt szybko, dla innych zbyt wolno, szczególnie kiedy nie możemy się czegoś doczekać. I najlepiej, że jeśli cykl już stracony to żeby można przycisnąć taki guziczek " dzień owulacji" I znowu zacząć starania i znowu mieć nadzieję. Też to czuję. Jak wiele z nas tu pewnie... ale guziczka brak, a kobiety wokół zachodzą w ciążę, tylko nie ja, nie Ty. Nie ktokolwiek kto to czyta i mysli: "I ja też ". Ale czas... uwierzcie, że to coś zmiennego i tej zmiennej trzeba zaufac. Niedługo się uda.

Ostatnio oglądałam podcast Mamy Ginekolog (jakoś nie przepadam za nią, ale spis treści mnie przyciągnął). Była mowa o tym magicznym wieku 35 lat... spodobało mi się zdanie, ze to nie jest tak, że w wieczorem kiedy masz jeszcze 34 lata jesteś super płodna a przez te noc amh gwałtownie spada i kiedy się budzisz mając 35 lat płodność się nagle obniża.. no więc... to tylko cyfry, badania... ale każda z nas jest inna. U naszej kalamarnicy z tego co wyczytałam amh wzrosło ❤️ i cuda się zdarzają... tylko tego czasu nam potrzeba.

Vergeet, Ivka, PaulinKA, Olcia1987, Magnes, Nowa2024, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡

2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
    2021 11 tydzień:(
    2021 5× ciąża biochemiczna
    2022 2x ciąża biochemiczna

2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡

Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka !
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2024, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia jak Ty pięknie piszesz, za każdym razem się rozpływam ❤️

Lusia3131 lubi tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    na luzie od 08/23
    świadome od 05/24 👶🏻
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

Cykl start 29.12🩸
    Owulacja-> 11.01 🥚

11/24-Lametta+Ovitrelle+Duphaston
    12/24-Lametta+Ovitrelle+Luteina
    01/15 Lametta + Ovitrelle+Luteina

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓

Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk)
  • Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2024, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Lusia jak Ty pięknie piszesz, za każdym razem się rozpływam ❤️
    Bardzo Ci dziękuję.
    Ja po prostu się sobą dobrze opiekuję. Nikt lepiej tego nie zrobi. Nie pozwalam sobie na emocje jak rozgoryczenie czy frustracja - to cholernie trudne - bo przecież żadne uczucia nie są nam obce- jesteśmy ludźmi.. ale ja i Wy jesteśmy AŻ kobietami. I nie wywyższam płci, ale czesto sobą zajmujemy się na samym końcu, a to nasze ciało z tą przeciążoną psychika, bo pracodawca chce coś na cito, bo mama kazała upiec makowca, a sasiadka angażuje Cię nagle w świąteczny kiermasz - a więc to nasze ciało będzie domem dla dziecka przez 9 miesięcy.. no więc chyba nie warto obarczać się, że znowu się nie udało... uważam, że problem niepłodności, toż cywilizacyjny, jest problemem ogromnym. Po prostu pisze o sobie, że warto posłuchać siebie.. na co mam dziś ochotę? Co mi dziś przyniosło radość? Czy to był dobry dzień? I co zrobię jutro, żeby był jeszcze lepszy?

Vergeet, Nowa2024, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

• Vergeet Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2024, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia3131 wrote:
    Bardzo Ci dziękuję.
    Ja po prostu się sobą dobrze opiekuję. Nikt lepiej tego nie zrobi. Nie pozwalam sobie na emocje jak rozgoryczenie czy frustracja - to cholernie trudne - bo przecież żadne uczucia nie są nam obce- jesteśmy ludźmi.. ale ja i Wy jesteśmy AŻ kobietami. I nie wywyższam płci, ale czesto sobą zajmujemy się na samym końcu, a to nasze ciało z tą przeciążoną psychika, bo pracodawca chce coś na cito, bo mama kazała upiec makowca, a sasiadka angażuje Cię nagle w świąteczny kiermasz - a więc to nasze ciało będzie domem dla dziecka przez 9 miesięcy.. no więc chyba nie warto obarczać się, że znowu się nie udało... uważam, że problem niepłodności, toż cywilizacyjny, jest problemem ogromnym. Po prostu pisze o sobie, że warto posłuchać siebie.. na co mam dziś ochotę? Co mi dziś przyniosło radość? Czy to był dobry dzień? I co zrobię jutro, żeby był jeszcze lepszy?
    Pięknie napisane po raz kolejny, zgadzam się z Tobą. Często tak zajmujmy się „walką” o tą ciążę, badaniami, suplementami, partnerem, że zapominamy w tym wszystkim o sobie. Natomiast ciężko jest się wyzbyć swoich emocji, często nie panujemy nad nimi, coś nas dotyka ale później podnosimy głowę do góry i idziemy dalej. Fajnie znaleźć w tym też czas na „zaopiekowanie” się sobą 💕

Lusia3131 lubi tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    na luzie od 08/23
    świadome od 05/24 👶🏻
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

Cykl start 29.12🩸
    Owulacja-> 11.01 🥚

11/24-Lametta+Ovitrelle+Duphaston
    12/24-Lametta+Ovitrelle+Luteina
    01/15 Lametta + Ovitrelle+Luteina

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓

Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk)
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2024, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia... ❤

Wstałam dzisiaj z bolącym karkiem (muszę zmienić poduszkę do spania). A do tego bolącego karku dołączyły złe myśli ze wczoraj. Zrobiłam herbatę i gapię się na karmnik z ptakami. I tak w smutku i zadumie siedzę. Włączyłam forum i przeczytałam Twój wpis.
    Kochana... to jest coś co potrzebowałam usłyszeć. Muszę siebie bardziej przytulić. Mniej złości i autoagresji, więcej ciepła i czułości dla siebie samej. I tak jak piszesz czas jest dla każdej z nas inny. Mój mąż wczoraj wrócił wcześniej ze spotkania, bo wiedział, że mam doła. I powiedział, że - może to tak właśnie ma być, teraz zmiana pracy, wynajem mieszkania, dużo się dzieje w naszym życiu. Będzie wtedy kiedy ma być. Trzeba temu zaufać i nie przestawać pragnąć...

Dziękuję Ci za to kochana. ❤❤❤

Dobrego dnia dziewczyny. U nas dzisiaj malowanie mieszkania (tego, które będziemy od stycznia wynajmować). Nigdy jeszcze nie malowałam mieszkania. 🤓

Nowa2024, Lusia3131, Ivka lubią tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • AMH 5.04 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅

10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
    01.25 - 🏥badania hormonalne, HSG, histeroskopia 🙏🙏🙏
  • Tortie Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2024, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Wasze ostatnie posty i stwierdzam, że wszystkie jesteście naprawdę silne! Mimo niepowodzeń się nie poddajecie.
    To, że jesteśmy czasem złe, smutne lub sfrustrowane świadczy tylko o tym, że nam zależy. Jest o co walczyć ❤️

Minia000, kałamarnica 11, Nowa2024, Dominika08qq, Lusia3131, Vergeet lubią tę wiadomość

Starania o rodzeństwo od 08.2024
    ♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
    ♂️ Astenoteratozoospermia
    💊 Metformina, NAC, Inozytol
    🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
    👶 12.2020
  • Minia000 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2024, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Lusia Twoje posty są niesamowite, jesteś inspiracją ❤️
    Ja w wieku nastu lat odkryłam siłę przyciągania, moc myśli, jaka jest siła naszego nastawienia.
    Wierzę w to wszystko ale ... dorosłość, różne przykre doświadczenia trochę to we mnie zabiły.
    Chciałabym znowu odkryć w sobie tą młodzięczą wiarę ❤️ ostatnio próbuje też praktykować wdzięczność.

A do bardziej przyziemnych spraw.
    Kałamarnica: bardzo bardzo polecam poduszkę ortopedyczna.
    My mamy tą; https://jysk.pl/sypialnia/poduszki/poduszki-specjalist/poduszka-z-pianka-termoelastycz-40x60x11/9-wellpur-hammaren

W zeszłym roku przed mikołajkami kupiliśmy je sobie z mężem jako wzajemny prezent. Płaciliśmy po 200 zł sztuka (bardzo często są na wyprzedaży w jysk). To zmienia komfort spania całkowicie.
    Dla mnie teraz spanie na zwyklych poduszkach to dramat. Pewnie inne modele też są spoko, ale polecam ten co sama znam. ;)

kałamarnica 11, Lusia3131, Vergeet lubią tę wiadomość

🙎‍♀️🙎‍♂️'95 rok
    Starania na poważnie od 2023 r.

06.24 start stymulacji lamettą
    08.24 💔 8tc poronienie samoistne

11.24 pierwsza wizyta w klinice, w trakcie gromadzenia badań

Wysłany: 14 grudnia 2024, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minia - dziękuję za polecenie! Ale ale... mamy też poduszki ortopedyczne... Tyle, że mieliśmy je dobrane do poprzedniego materaca. A teraz do nowego mieszkania kupiliśmy trochę twardszy materac i te poduszki już nie pasują, bo są za miękkie i się w nich głowa zapada :( musimy dobrać nowe.

I na pewno wezmę pod uwagę tę, którą podsyłasz! Dziękuję ❤

• AMH 5.04 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• Tortie Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2024, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też polecam te poduszki Wellpur, tylko trzeba sobie dobrze wybrać. Metodą prób i błędów udało nam się z mężem dobrze dobrać.
    Pierwsza co kupiliśmy była dla męża za twarda i oddał ja swojej mamie i jej bardzo pasuje. Później mąż kupił sobie o innym kształcie taką wysoką i jemu się super sprawdza, a mi zupełnie nie pasuje.
    Ja później sobie kupiłam niską z wgłębieniem i ta mi odpowiada. Więc w sumie każdemu inna pasuje.

kałamarnica 11 lubi tę wiadomość

👶 12.2020
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2024, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim! 🤗
    @a_aandzela trzymam kciuki i czekam na wieści! 🤞🤞

Ivka, Vergeet lubią tę wiadomość

💃29 lat🕴️35 lat 🍀Starania od 04/2024

❌ IO, BMI 26, hiperplolaktynemia czynnościowa, niewydolność fazy lutealnej, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
    ☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
    ❌ Okropne przeszywające, promieniujące bóle brzucha 😣
    ⁉️ Endometrioza? Objawy i czynnik genetyczny ze strony mamy. 🔜 Diagnoza 📆22/01/25

📆 17/01/25 Pierwsza wizyta w klinice! 🍀 (+Biocenoza, MUCHa i co tam lekarz wymyśli)
    📆 01/25 Badanie na pasożyty
  • Dominika08qq Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2024, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry miłego dnia dla was kochane❤️
    Czekamy na wieści @a_aandzela 🤞🏻🤞🏻

Ja dziś 10 DPO
    Aplikacja z testami owulacyjnymi pokazuje mi termin @ na jutro
    Ta apka za 3 dni termin @
    Raczej zawsze mi się sprawdza ta z testami ale zobaczymy😒
    Dziś trochę podłamana wstałam
    Naoglądałam się tiktoków jak dziewczyny mają już drugie kreski w 10 DPO
    Zatestowałam - bielutko
    Tracę nadzieje na mój świąteczny cud
    Czuję już lekki ból jak na okres, lekko czuję piersi
    Więc chyba niedługo wystartuje z 6 cyklem starań po stracie💔

• a_aandzela Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2024, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Dzień dobry wszystkim! 🤗
    @a_aandzela trzymam kciuki i czekam na wieści! 🤞🤞
    Niestety przyszedł okres,nie zdążyłam zatestowac 😅no nic,ja idę w poniedziałek na badania krwi,a w styczniu monitoring owulacji i badanie nasienia chłopu zrobimy ;) i tak sobie będziemy działać ;)

👩‍⚖️30 lat
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅
    TSH 1.3, FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka
    16.01 konsultacja z ginekologiem - monitoring cyklu
    🧔‍♂️33 lata
    ➡️luty - badania nasienia,
  • M93 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2024, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po owulce. Apka na podstawie testów wyliczyła, że wczoraj była.
    Jak z tych trzech razów da ciążę to to naprawdę będzie cud 😬

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 13:13

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024 (11tc)

PCOS.
  • Tortie Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2024, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @M93 mi Ovufriend też na wczoraj wyznaczyło owulację. Chociaż myślę że mogła być dzień wcześniej patrząc na to jaki duży miałam pęcherzyk na monitoringu i pojawił się ból jakby pęcherzyk pękł. Kiedy testujesz?

Mam pytanie do dziewczyn co miały monitoring. Jakie pęcherzyki wasi gin uznają za idealne do owulacji? Ja miałam 25mm i moja gin, bardzo doświadczona i polecana stwierdziła, że to idealny i zaraz będzie owulacja.
    A czasami spotykam się z opinią, że to już przerośnięty pęcherzyk.

👶 12.2020
  • Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2024, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis 7dpo i jestem taka zła na siebie, choć oczywiście to wyśmiejecie, ale od 8 mieliśmy gości, bo ja mam teścia z nową macoszką takiego rannego ptaszka... I na czarnine przyjechali bo wczoraj gotowałam i co się stało? Zerwałam się 7.30 z łóżka, moje żywe budziki (czyt. dzieci) zaspały i w tym pośpiechu nie zrobiłam testu... a nuż widelec by wyszedł... 😅😅😅

• M93 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2024, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tortie wrote:
    @M93 mi Ovufriend też na wczoraj wyznaczyło owulację. Chociaż myślę że mogła być dzień wcześniej patrząc na to jaki duży miałam pęcherzyk na monitoringu i pojawił się ból jakby pęcherzyk pękł. Kiedy testujesz?

Mam pytanie do dziewczyn co miały monitoring. Jakie pęcherzyki wasi gin uznają za idealne do owulacji? Ja miałam 25mm i moja gin, bardzo doświadczona i polecana stwierdziła, że to idealny i zaraz będzie owulacja.
    A czasami spotykam się z opinią, że to już przerośnięty pęcherzyk.
    Mogłabym dzień przed wigilią ale chyba sobie daruję… 😬
    Nie chce mi się patrzeć już na te biele… 😑
    A Ty kiedy zatestujesz?

Vergeet lubi tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024 (11tc)

PCOS.
  • Ivka Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2024, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Lusia... ❤

Wstałam dzisiaj z bolącym karkiem (muszę zmienić poduszkę do spania). A do tego bolącego karku dołączyły złe myśli ze wczoraj. Zrobiłam herbatę i gapię się na karmnik z ptakami. I tak w smutku i zadumie siedzę. Włączyłam forum i przeczytałam Twój wpis.
    Kochana... to jest coś co potrzebowałam usłyszeć. Muszę siebie bardziej przytulić. Mniej złości i autoagresji, więcej ciepła i czułości dla siebie samej. I tak jak piszesz czas jest dla każdej z nas inny. Mój mąż wczoraj wrócił wcześniej ze spotkania, bo wiedział, że mam doła. I powiedział, że - może to tak właśnie ma być, teraz zmiana pracy, wynajem mieszkania, dużo się dzieje w naszym życiu. Będzie wtedy kiedy ma być. Trzeba temu zaufać i nie przestawać pragnąć...

Dziękuję Ci za to kochana. ❤❤❤

Dobrego dnia dziewczyny. U nas dzisiaj malowanie mieszkania (tego, które będziemy od stycznia wynajmować). Nigdy jeszcze nie malowałam mieszkania. 🤓
    Malowanie nie jest takie złe, ostatnio przebrnęliśmy przez malowanie w nowym domu, co prawda agregatem, ale roboty trochę było. Pamiętaj o rękawiczkach i zabezpieczeniu okien i podłogi, bo jak się ufajda to kaplica 🙈 jaką farbę kupiliście ? Magnat robi rewelacyjna robotę !

👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
    👨🏻87
    6cs
    21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1
    02.01 beta 10 692mlU/ml
    Update: 08.01 - serducho bije jak dzwon.

Wysłany: 14 grudnia 2024, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivka wrote:
    Malowanie nie jest takie złe, ostatnio przebrnęliśmy przez malowanie w nowym domu, co prawda agregatem, ale roboty trochę było. Pamiętaj o rękawiczkach i zabezpieczeniu okien i podłogi, bo jak się ufajda to kaplica 🙈 jaką farbę kupiliście ? Magnat robi rewelacyjna robotę !

Dzięki za sugestie. Tak, tak, wszystko zabezpieczone. ;) tego zabezpieczania więcej niż malowania xD

A kupiliśmy farbę tę, która była - Beckers - bo to tylko odświeżenie jedna warstwa :) od stycznia wprowadza się tu lokator i chcemy aby miał świeżutko. Tapicerka już wyprana. Jeszcze tylko szafkę w łazience musimy wymienić, umyć okna i zawiesić nowe firanki. :D

Ale jest dobrze!

Ivka lubi tę wiadomość

• AMH 5.04 ng/mL ✅

👨'87
    • 11.23 morfologia 4.5%✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

‹‹ 60 61 62 63 64 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ