w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie owu ok. 18-20 dc.
Powoli zaczynają mnie irytować moje testy owu, trzeci dzień a tu wciąż wyraźne, mocne dwie kreski... Może opakowanie jakieś felerne? -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona listopadowych testerek
Makowa ja w tym miesiącu miałam 2 dni pozytywne testy owulacyjne, więc głowa do góry!
Kiedy robicie testy ciążowe? Mi @ wypada na 17.11., więc dopiero wtedy powinnam. Ale coś czuję, że nie wytrzymam tyle dniHashimoto, endometrioza
wrzesień 2018: ciąża naturalna - 5 tydzień [*]
kwiecień 2019: ivf - 5 tydzień [*]
lipiec 2019: ivf- 4 tydzień [*]
kwiecień 2020: ciąża naturalna -
@ wypad w moim przypadku 12/11 ale jakoś zaczynam tracić pozytywne nastawienie. Jakoś tego nie czuję żeby się miało udać .. obym sie myliła;)
Starania od 2016 r.
Decyzja o IVF grudzień 2018.
I podejście: kwiecień 2019
30/4 transfer, 8/5 dwie kreski! 10/6 pierwsze USG i jest ❤
Wrzesień 2020- zaczynamy starania o drugie dziecko!
15/1 dwie kreski!!! -
Cześć dziewczyny!Jestem z mężem po ślubie już prawie 5 miesięcy. Niestety ciąży ni widu ni słychu Zaraz po ślubie miałam wielkie nadzieje, bo nie dostałam okresu, ale testy wychodziły negatywne. W sierpniu trafiłam do lekarza, podjęliśmy wzmożone starania o dzidziusia. 30 października rozpoczęłam kolejny cykl starań. Mam nadzieję, że tym razem udany
-
W sumie to nie ilość dni jest problemem, tylko intensywność tych kresek - ciągle tak samo wyraźne. No nic, co ma być to będzie
Ja testuję 19-20. -
Marianka@87 nadzieję trzeba mieć do końca! Dlaczego pozytywne nastawienie Ci siadło?
Makowa daj sobie jeszcze może ze 2 dni. A teraz się staraj
ElfiaKsiezniczka to kiedy testujesz?Hashimoto, endometrioza
nick nieaktualny
-
Marianka@87 wrote:@ wypad w moim przypadku 12/11 ale jakoś zaczynam tracić pozytywne nastawienie. Jakoś tego nie czuję żeby się miało udać .. obym sie myliła;)
Arashe, Marianka@87 lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Ja termin kolejnej @ mam na 28.11. W poprzedniej ciąży pozytywny test wyszedł mi w 11po. Pęknięcie pęcherzyka miałam 13dc. Od 9 dc chodziłam na USG
Teraz z braku czasu nie mam jak chodzić tak często do lekarza i to kontrolować. Dlatego zamówiłam testy owulacyjne, które jutro mają być już u mnie.
Zacznę testować od 9dc -
Arashe wrote:Witam wszystkie nowe staraczki, oby dla Was listopad był szczęśliwy . Ja jeszcze nie wiem kiedy testuje, bo czekam na ovu i czekam...
Czuje się taka spieta w środku, jakbym miała glaz, a nie wnętrzności
Może to właśnie sygnały, że ovu się zbliżaHashimoto, endometrioza
Cześć dziewczyny
Wczoraj w 23 dc robiłam betę wynik 1,5. Progesteron 16,2 czy jest szansa na ciążę ? Okres mam dostać dopiero za 4 dni02.2014 - Jestem w ciąży (Pierwszy Złoty Strzał)
11.2014 - Nasz synek
10.2015 - Starania o drugie dziecko
12.2018 - Kierunek Ośrodek Adopcyjny
Wiem że gdzieś na Nas czekasz - Znajdziemy Cię....
>>>Lukas Graham - Love Someone <<< -
zaprogramowana wrote:Cześć dziewczyny
Wczoraj w 23 dc robiłam betę wynik 1,5. Progesteron 16,2 czy jest szansa na ciążę ? Okres mam dostać dopiero za 4 dni
Jeśli się nie mylę to ciąża dopiero z wynikiem powyżej 5. Aczkolwiek lepiej powtórz jak minie Ci termin miesiączki.Hashimoto, endometrioza
Chwalę się ❤
Dzis słaba druga kreseczka, 6 dni przed miesiączką, 9 dni po owulacji. Test wykrywający ciążę od 4 dni przed. Mimo, że moja temepratura żyła wlasnym życiem i nie była zbyt wysoka to mam nadzieję, że się udaaeiouy, Cicha., Marianka@87, Arashe, Nuch, makowa lubią tę wiadomość
-
Giminka wrote:Cześć dziewczyny , testuje za kilka dni ... staramy Się z mężem od roku.. pół roku temu poronienie samoistne...;( dzisiaj mam strasznego dola, co miesiąc jak przychodzi miesiączka płacz jak sobie z tym radzić ? Nie chce wylądować w psychiatryku
Ja też poroniłam.W 5 tc, we wrześniu. Udało Ci się zajść już 1 raz, to i kolejny się uda!
Ja myślę sobie w takich chwilach (kiedy przyjdzie miesiączka), że za kilka dni znowu będzie owulacja i kolejna szansa! I daje sobie taki bufor, że jeszcze 3 m-ce i idziemy do kliniki. A poza tym pomaga pisanie na tym forumHashimoto, endometrioza
SandraMama - gratulacje:)
Giminka - ja tez poronilam w marcu a od sierpnia staramy sie znowu z mężem o bobo i niestety nic Dziś to mój (chyba) 5dpo... Czas się tak dłuży do testowania....
Ale jak napisałą Cicha - pomaga pisanie na tym forum:)
Pozdrawiam nowe dziewczyny:)Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22%