w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa... wrote:Gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 14:30
PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon -
PolinaWaleczna GRATULACJE!!! niech teraz się wszystko pięknie potoczy! Daj znać jak zrobisz betę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 14:35
PolinaWaleczna lubi tę wiadomość
-
Polina, gratulacje!!!!! ❤️
Chwal się koniecznie betą. Oby rosła piękniePolinaWaleczna lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
PolinaWaleczna wrote:Dziękuję nie trać nadziei mi właśnie piersi nie dawały spokoju no ja już byłam długo po owulacji ale nie zakładałam że się udało bo nie raz mi się spóźniała.Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
agge wrote:Dziewczyny, a badacie sobie szyjkę?
Ja już nie. Wolę nie tykać 2 dni temu jak badałam to była twarda i długa.Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Agge mi sie zdarza sprawdzac jak nie mam pewnosci, czy byla owulacja. Potem juz nie bo w sumie nie ma to wiekszego sensu, bo czy w ciazy czy nie to byla taka sama.
-
agge wrote:A po owulacji jak to tam powinno być?
Twarda i zamknięta.agge lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Moni ja mam takie same przemyslenia. Po owulacji szyjka jest dosc nisko i jest wyraznie twarda. Co do otwartosci to nigdy nie umiem jednoznacznie okreslic
-
Polina, ogromne gratulację! Cieszę się ze ten listopad byl dla was szczęśliwy to chyba beda takie sierpniowe dzieciaczki prawda?
Ja tez nie sprawdzam szyjki, boje sie ze sobie cos uszkodzę paznokciami, ba nawet tamponów nie używam, bo czyje taki dyskomfort psychiczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 19:00
PolinaWaleczna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam pytanie. Wspominałam tutaj w wątku, że miałam plamienie 4-6 dpo. Poczytałam trochę o niedomogach fazy lutealnej i poszłam przedwczoraj na badania progesteronu i prolaktyny (w 7 dpo czyli raczej tak jak jest wskazane).
To moje wyniki:
Progesteron 16,57 ng/mL
Norma w środkowej fazie lutealnej: 5,16-18,56
Prolaktyna 29,74 ng/mL
Norma: 3,34-26,72 ng/mL
Czy któraś z Was orientuje się czy ta prolaktyna ponad norme to już coś bardzo złego? Właśnie od przedwczoraj mam nabrzmiale piersi, na pewno w związku z tym. Ale z drugiej strony progesteron dosyć ładny i nie wiem co myśleć. A dziś znowu plamienie
Wyczytałam tutaj na forum że zalecane jest zrobienie wyniku progesteronu trzy razy, jeszcze w 9 i 11 dpo. Dzisiaj (9dpo) nie byłam, pójdę w poniedziałek o ile nie pojawi się @ na dobre.