w LISTOPADZIE na pewno się uda!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nuśka91 - nie jestem pewna, ale chyba gdzieś czytałam, że prolaktyna przy ciąży się zwiększa, progesteron też ładny, więc może jednak...ciąża ? A plamienie to implantacja? Poprawcie mnie, jeśli się mylę - wciąż jestem "nowa" w te klocki
Malgonia lubi tę wiadomość
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
nick nieaktualnynie wytrzymałam do poniedziałku i zrobiłam test. Negatywny chociaż mam wrażenie że widzę albo bardzo bladą drugą kreskę albo zwyczajnie miejsce w którym miała być. Nie przyglądałam się tak przed zrobieniem może obie są tak ledwo widoczne na sucho...
-
Nacha wrote:nie wytrzymałam do poniedziałku i zrobiłam test. Negatywny chociaż mam wrażenie że widzę albo bardzo bladą drugą kreskę albo zwyczajnie miejsce w którym miała być. Nie przyglądałam się tak przed zrobieniem może obie są tak ledwo widoczne na sucho...
Zrób zdjęcie i pokaż nam zalinkuj. -
nick nieaktualny
-
Nacha wrote:Raczej nie ma co się oszukiwać i doszukiwać, na foto nie jest tak widoczne, pewnie zwariowałam że coś tam widzę
Nacha, aeiouy lubią tę wiadomość
PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon -
nuśka91 wrote:Dziewczyny, mam pytanie. Wspominałam tutaj w wątku, że miałam plamienie 4-6 dpo. Poczytałam trochę o niedomogach fazy lutealnej i poszłam przedwczoraj na badania progesteronu i prolaktyny (w 7 dpo czyli raczej tak jak jest wskazane).
To moje wyniki:
Progesteron 16,57 ng/mL
Norma w środkowej fazie lutealnej: 5,16-18,56
Prolaktyna 29,74 ng/mL
Norma: 3,34-26,72 ng/mL
Czy któraś z Was orientuje się czy ta prolaktyna ponad norme to już coś bardzo złego? Właśnie od przedwczoraj mam nabrzmiale piersi, na pewno w związku z tym. Ale z drugiej strony progesteron dosyć ładny i nie wiem co myśleć. A dziś znowu plamienie
Wyczytałam tutaj na forum że zalecane jest zrobienie wyniku progesteronu trzy razy, jeszcze w 9 i 11 dpo. Dzisiaj (9dpo) nie byłam, pójdę w poniedziałek o ile nie pojawi się @ na dobre.PCOS, poronienie zatrzymane w 12tyg, Aniołek 06.09.2017, stymulacja Clostybegytem, Bromergon -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny u mnie dziś 29 dc. @ Nadal brak, piersi to jest jakaś masakra jeśli chodzi o ich uwrażliwienie. Tak szczerze, myślicie że są jakieś szanse przy wczorajszym negatywnym teście?
Jeśli do jutra @ się nie pojawi to chyba po prostu zrobię betę i będzie wszystko jasne. -
Nacha wrote:Raczej nie ma co się oszukiwać i doszukiwać, na foto nie jest tak widoczne, pewnie zwariowałam że coś tam widzę
Nacha lubi tę wiadomość
-
Nacha ja tez tam widze bladzioszka.. no do 13 toi bez testow bedziesz wiedziala. Masz szanse na chorobe morska zycia trzymam kciuki by ten bladzioszek pociemnial.
Niecierpliwa a jakiej dlugosci masz cykle? Wiesz kiedy byla owulacja?Nacha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Cześć dziewczyny u mnie dziś 29 dc. @ Nadal brak, piersi to jest jakaś masakra jeśli chodzi o ich uwrażliwienie. Tak szczerze, myślicie że są jakieś szanse przy wczorajszym negatywnym teście?
Jeśli do jutra @ się nie pojawi to chyba po prostu zrobię betę i będzie wszystko jasne. -
Też widzę tam kreseczke! I to nie taka blada , widać wyraźnie . GratulujęNacha lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Nacha - wg mnie też widać, zwłaszcza jak się powygina ekran lapka Wtedy się większy kontrast robi i widać
Nacha lubi tę wiadomość
cukrzyca typu 1, hashimoto, endometrioza III stopnia + ANA1, + aTPO, + antykoagulant tocznia (LA), + MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko - (7cs natural)- ⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024 (3cs), 👩🧔♂️ 33 lata, niskie AMH : 0,5
Leki: insulina (OPI), letrox 75, wit. D3, selen, femibion start, resweratrol, q10 ubichinon i inne suple (plus dieta bezglutenowa) -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Nacha ja tez tam widze bladzioszka.. no do 13 toi bez testow bedziesz wiedziala. Masz szanse na chorobe morska zycia trzymam kciuki by ten bladzioszek pociemnial.
Niecierpliwa a jakiej dlugosci masz cykle? Wiesz kiedy byla owulacja?
To jest pierwszy miesiąc starań więc do tematu owulacji podeszłam kalkulatorowo dopiero pod koniec gdy doszedl ten czas oczekiwania to zdaje sobie sprawę ze było trzeba to od początku śledzić
Nie sądziłam że aż tak będę tego wyczekiwac