W październiku II kreski na celowniku
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzisz, ale moglo to byc zapalenie trzustki. Do mohrj babci nie cgcieli przyjechac poki msma nie powiedziala, ze ma noeotwor na nerce i byc moze to ta nerka tak boli. Wujka odeslali z soru, bo mial tak wielkiego guza mozgu, ze nie byl w stanie powiedziec co mu dolega. Nie wpadli na pomysl dprawdzenia glowy skoro pacjent belkocze. No tak czy inaczej o swoje trzeba walczyc. Lepiej wyjsc pare razy na wariata niz raz cos przeoczyc.
Sasanka55, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Rozpoczynam przygotowania do transferu! Od jutra estrofem. 09.11. Podgląd endometrium jak wszystko będzie dobrze to transfer w 6 dobie!
ElfiaKsiężniczka lubi tę wiadomość
-
Z życia wzięte
"10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę)."
źródło: https://bonimed.pl/pl/artykuly/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki
Podsumowując, kochane ŻONY za dobrze w tyłkach mamy i dlatego nie wychodzi
aaaa i trzeba się bzyknąć w Tunezji --> patrz pkt 25Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 17:32
malamisia, Izape_91, Malgonia, Sasanka55, Szczesliwa_mamusia, Salome, ElfiaKsiężniczka, aeiouy, Madziandzia, i'm_back, Ania_85_, MagdalenaMaria2, moyeu, Iseko, Ochmanka lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Z życia wzięte
"10. Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę)."
źródło: https://bonimed.pl/pl/artykuly/problemy-z-zajsciem-w-ciaze-porady-ojca-grzegorza-sroki
😂😂😂 -
MonikA_89! wrote:Z życia wzięte
Idąc tym tropem powinnam mieć już z dziewięcioroMonikA_89!, Malgonia, aeiouy, Madziandzia, MagdalenaMaria2, 5ylwian, Iseko lubią tę wiadomość
-
Co myślicie o Castagnusie? Czuję, że mam tak rozjechane cykle przez te stymulacje, że mnie kusi. Kolejnego 58 dniowego chyba nie przeżyję... albo mnie zamkną za chęć mordu
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
MonikA_89! wrote:Co myślicie o Castagnusie? Czuję, że mam tak rozjechane cykle przez te stymulacje, że mnie kusi. Kolejnego 58 dniowego chyba nie przeżyję... albo mnie zamkną za chęć mordu
Ja brałam przez 3 cykle, tyle że ja mam regularne cykle (28-32) dniowe. U mnie zmniejszył objawy napięcia przedmiesiączkowego i obniżył trochę prolaktynę, bo miałam w górnej granicy -
Ja tez brałam kiedyś dawno krople na zwiekszona prolaktyne i pms i pms na pewno się zmniejszyłStarania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:Co myślicie o Castagnusie? Czuję, że mam tak rozjechane cykle przez te stymulacje, że mnie kusi. Kolejnego 58 dniowego chyba nie przeżyję... albo mnie zamkną za chęć mordu
MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
Dzięki kochane za wsparcie. Ogromny kamień z serca po dzisiejszej wizycie. I czuję, ze w końcu zrobiliśmy nie mały krok, ale wręcz skok w kierunku upragnionego rodzicielstwa. Mam nadzieję że teraz już będzie z górki 😉
Co do nieprzyjemnosci na sorze... mój dziadek, x lat temu chodził od rana i mówił ze w głowie mu sie zawraca. W końcu spadł krzesła jak cos robił, rozwalił głowę stracił przytomność. Mama zadzwoniła na pogotowie. Zabrała go karetka (akurat moja ciocia miała dyżur, wiec mama była pewna ze jest W dobrych rękach) po kilku godzinach i kilku kursach karetki mój dziadek dalej siedział na ip. Ciocia zrobiła awanturę. Przyjęli dziadka, okazało sie ze to udar, leki przeciwzakrzepowe zostaly podane za późno. Dziadek przez to miał niedowlad lewej strony i zaburzenia pamięci...Malgonia, malamisia, Szczesliwa_mamusia, szona, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 13:53
MonikA_89!, Szczesliwa_mamusia, Agape91, Misiaa, Pati96, szona, aeiouy, Dorota1989, i'm_back, Gosiek1993, MamaStasia :), Madziandzia, agge, syllwia91, ElfiaKsiężniczka, Mildred, Suszarka, Kittinka83, MagdalenaMaria2, Irvine90, Salome, Ania_85_, Malgonia, moyeu, Ochmanka, Sasanka55, Daniela, Aniulek.Ka, Iseko lubią tę wiadomość
-
Ale ty jesteś chudzinka A brzusio śliczny! 💕
Malinaa90 lubi tę wiadomość
😭
Czas szybko leci . Aż mi się nie chce wierzyć że ja nie dawno miałam taki brzuch a moja Zosia ma już prawie 3 miesiące
Malinaa90, Malgonia lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malina, świetna figura! Pięknie wyglądasz ☺
Wczoraj byłam u hematologa z luxmedu. Podczas tej wizyty kilka razy miałam zasadzić piąchę na lekarce, no ale wytrzymałam... Na moje wyniki z testdna wyciągnęła książkę z zaznaczonym fragmentem o tym, że mutacje mthfr i pai nie mają znaczenia klinicznego. Potem powiedziała, że można zrobić inne badania, ale wykonuje się je już raczej po poronieniu. Następnie doradziła, żeby starać się spokojnie i bez stresu, bo NAJLEPSZE dzieci powstają na wakacjach. Facepalm.
Ale ostatecznie udało mi się uzyskać skierowanie na badanie ferrytyny i antykoagulanta toczniowego. Chociaż tyle dobrego. Uff.Malinaa90 lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria no to gratuluje cierpliwosci.. jakbym o tych najlepszych dzieciach uslyszala teraz bedac w ciazy to byn chyba skarge napisala.
szona lubi tę wiadomość