W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje dziewczyny, jak zawsze nie zawodzicie ❤️ oby jedno chociaż z tego wyszło.
Moja taka dalsza znajoma ma właśnie trojaczki, to się zaczęły od bliźniąt dwujajowych a jedno jajko się jeszcze wzięło podzieliło haha. Na naturalnym cyklu.
Ile by nie wyszło będę przeszczęśliwa. Oby zdrowe i oby w ogóle wyszło 🤞Olcia1987, JoAnn, Nowa2024, OldMe-NewMe, Pulsik lubią tę wiadomość
40 tc 💔 -
Insane wrote:Dziękuje dziewczyny, jak zawsze nie zawodzicie ❤️ oby jedno chociaż z tego wyszło.
Moja taka dalsza znajoma ma właśnie trojaczki, to się zaczęły od bliźniąt dwujajowych a jedno jajko się jeszcze wzięło podzieliło haha. Na naturalnym cyklu.
Ile by nie wyszło będę przeszczęśliwa. Oby zdrowe i oby w ogóle wyszło 🤞Insane lubi tę wiadomość
-
Ja dziś słabo się czuję. Jestem rozdrażniona, zła.. zmęczona i nie mam na nic ochoty. No może oprócz jedzenia.
Mam jeszcze dwie klientki dziś na makijaż a wieczorem mani i pedi, więc do wieczora pracuje. Czekam na niedziele z utęsknieniem… potem jeszcze 3 dni pracy i 5 dni wolnego. Każdy się mnie pyta czy gdzieś wyjeżdżam że nie przyjmuje klientek. Ale ja poprostu chce odpocząć… -
xSmerfetkax wrote:Ja dzisiaj od rana mam fazy, że jak nadal jest biało to cykl stracony, a później jednak myślę że no niektórym to faktycznie pozytyw wyjdzie dopiero w dniu 🙈 my kobiety to jednak same się niepotrzebnie nakręcamy
Chyba dziś jakiś dzień dola. -
Schuyler wrote:Jeszcze nic straconego. Ja się dziś dołuję tym że może te testy LH były jakieś niepewne i wcale tej owulacji nie było… i weź wytrzymaj do tego 17. Już dziś kusiło mnie testować ale się puknęłam w czoło. Jeszcze wczoraj byłam pełna nadziei a dziś jakoś już nie…
Chyba dziś jakiś dzień dola.
Moje ostatnie miesiące to ciągła mieszkanka nadziei i niepewności -
xSmerfetkax wrote:Ja dzisiaj od rana mam fazy, że jak nadal jest biało to cykl stracony, a później jednak myślę że no niektórym to faktycznie pozytyw wyjdzie dopiero w dniu 🙈 my kobiety to jednak same się niepotrzebnie nakręcamy
xSmerfetkax lubi tę wiadomość
Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Dziewczyny ,czy zawsze muszą boleć cycki jako objaw ciąży ? Ja przy swoich dwóch cb nie miałam bólu cycków i normalnie też już ich nie mam przed okresem(ogarnięte hormony) , ale nie wiem czy to ok bo u mnie jednak ciążę nie były prawidłowe a cycki dalej nie bolą 😢Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
DaruniaKa wrote:Dziewczyny ,czy zawsze muszą boleć cycki jako objaw ciąży ? Ja przy swoich dwóch cb nie miałam bólu cycków i normalnie też już ich nie mam przed okresem(ogarnięte hormony) , ale nie wiem czy to ok bo u mnie jednak ciążę nie były prawidłowe a cycki dalej nie bolą 😢
DaruniaKa lubi tę wiadomość
-
DaruniaKa wrote:Dziewczyny ,czy zawsze muszą boleć cycki jako objaw ciąży ? Ja przy swoich dwóch cb nie miałam bólu cycków i normalnie też już ich nie mam przed okresem(ogarnięte hormony) , ale nie wiem czy to ok bo u mnie jednak ciążę nie były prawidłowe a cycki dalej nie bolą 😢
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
BuBu90 wrote:Pytasz o ból piersi przed pozytywnym testem ? Bo jeśli tak to nie, nie muszą boleć. Mnie nie bolało nic, nie miałam żadnych kłuć, bóli jajników, bóli piersi. Alkohol na wakacjach mi przestał smakować 😅 i dlatego zrobiłam test ciążowy. Najpierw około 6 tygodnia zaczęły mnie boleć sutki, w 7 tygodniu delikatnie pod dotykiem bolały mnie piersi i ten ból się zwiększał. Było tak, że jak budziłam się po nocy to jęczałam z bólu. Teraz też mam bardziej bolesne po nocy, ale nie jest to takie tragiczne 🤪 sutki za to bolą cały czas 🤪 wręcz powiem Ci, że u mnie przed okresem ból piersi był objawem, że na pewno okres przyjdzie 🤪 a jak widać jak byłam w ciąży to nie miałam bólu piersi, ale się nie zorientowałam bo byłam na wakacjach i tego nie analizowałam 🤪Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Mnie nigdy piersi nie bolały ani w ciąży, ani przy biochemieDaruniaKa lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Insane piękny wynik monitoringu ❤️ trzymam kciuki za wszystkie pęcherzyki, niech pęknie tyle ile jest Wam pisane ❤️
Smerfetka i Schuyler - dużo sił mentalnych na najbliższe dni. Schuyler widzę, że my w podobnym terminie planujemy testować, a w mojej głowie też już dzisiaj pojawiają się pomysły, kiedy wcześniej by można🙈
Akurat u mnie ból piersi nigdy nie był objawem - ani przed okresem nie bolą, ani w ciąży nie bolały także. Bardzo czekałam na ten objaw, jako zwiastun ciąży, ale dwukrotnie się nie pojawił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 15:05
Schuyler, Insane, DaruniaKa lubią tę wiadomość
-
Olcia1987 wrote:Dzien dobry
Smerfetka prztulam 🫂 następny msc jest nasz 💪🏻🤞🏻
M93 pięknie🤩 czemu nie chcesz iść wcześniej na betę?
Ja wczoraj złapałam 🐒 doła ale kieliszek wina i chwila 😭 + ramiona mojego i dziś lepiej, następny cykl będzie lepszy 💪🏻🤞🏻
Poczekam czy to nie biochem bo wtedy wolę te pieniądze stracić inaczej 😅👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Mnie piersi swędzą na owu i przed okresem też. W ciąży non stop mnie swędziały, ciężko było chodzić w staniku.
-
Insane wrote:Dziękuje dziewczyny, jak zawsze nie zawodzicie ❤️ oby jedno chociaż z tego wyszło.
Ile by nie wyszło będę przeszczęśliwa. Oby zdrowe i oby w ogóle wyszło 🤞Insane lubi tę wiadomość
-
Kochane, co polecacie na wypadanie włosów?
Biorę inozytol, myślicie, że to od tego?
Od paru dni wyciągam włosy garściami 😥 -
Chesterka1124 wrote:Kochane, co polecacie na wypadanie włosów?
Biorę inozytol, myślicie, że to od tego?
Od paru dni wyciągam włosy garściami 😥Chesterka1124 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Insane takie pęcherzyki na pewno zaowocują! 🤞😉DaruniaKa lubi tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Schuyler wrote:Jeszcze nic straconego. Ja się dziś dołuję tym że może te testy LH były jakieś niepewne i wcale tej owulacji nie było… i weź wytrzymaj do tego 17. Już dziś kusiło mnie testować ale się puknęłam w czoło. Jeszcze wczoraj byłam pełna nadziei a dziś jakoś już nie…
Chyba dziś jakiś dzień dola.
Pokaż te Twoje! Kiedy miałaś PIK? Złapałaś go?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 17:44
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS.