X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    A jaka masz dawkę tej luteiny?

Biorę 2x2x50mg podjęzykowo ☺️

💃30 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

🗓️ Plan działania:
    ??/02/25 Sono- HSG
    07/02/25 wizyta w klinice u nowego lekarza prowadzącego

❌ Endometrioza otrzewnowa
    ❌ Adenomioza
    ❌ IO, BMI 25.8 (-> metformina + dieta)
    ❌ U partnera znacznie obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4% (-> worek supli)
    ☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Julia masz rację z tym, że życie musi lecieć dalej, ciężko to czasem połączyć ze staraniami jak się nie "zazębia" odpowiednio. Ale są 2 opcje-
    1. może faktycznie uda Ci się przemęczyć jakoś ten miesiąc, zamknąć wiele spraw które wiszą i wziąć sobie urlop i gdzieś wyjechać albo chociaż l4 żeby odpocząć.
    2. Przez nadmiar obowiązków nie będziesz się tak skupiać na staraniach i zaskoczy! 🤞🏼
    @Julciaa tule za biel ❤️
    @Nowa czuć od ciebie tą nową energię do działania, fajnie że masz taką ekscytację bo dobre nastawienie na pewno będzie pomocne 🤞🏼
    @Ola96 witamy cię o doskonale rozumiemy, każda z nas zaczyna po owulacji doszukiwanie się objawów i to są ciężkie dni w cyklu 🙈
    @Misiula oj tak, każdy "stracony" cykl przez wyjazd albo inne niedogodności to było takie rozczarowanie ze złością. No i zazdroszczę, że chodzicie z mężem razem n wizyty. Mój dzisiaj jak znów rozmawialiśmy to powiedział, żebym może kolejną wizytę umówiła tak aby też mógł być. Dużo się zmieniło w jego podejściu od akcji w poprzednim cyklu, o której tutaj pisałam. Żałuję, że chciałam go "chronić" przed tym wszystkim i brałam na swoje barki. Teraz dużo rozmawiamy i przemycam mu coraz więcej wiedzy i czuję to wsparcie i chęci z jego strony 💕 choć z tym byciem na wizycie razem będzie bardzo ciężko, on ma okropne godziny pracy.
    @Diancia @Nowa no właśnie najgorzej jak jest zmęczenie i stres i chęci są "bo trzeba" ale nic z tego. Później atmosfera też jest dziwna itp.
    @insane co za ironia losu z tymi mdłościami przy tabletkach 🙈 ja nie wiem jak to jest, nigdy nie brałam żadnych i myślałam że dzięki temu z łatwością znajdę w ciążę...
    @Julia też mam nadzieję, że jakoś ogarną z tym progiem w klinice bo już strasznie długo się borykasz z tymi plamieniami i jakimiś dziwnymi sytuacjami z progiem.

Nowa2024, Julia24, Misiula lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle+Luteina

22.01 ⏸️
    24.01 (13dpo)- beta 18 🥹
    26.01- beta ?

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓

Letrox 50, Siofor 1000
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znów miałam cały dzień nadrabiania was teraz w trasie bo korzystamy póki jeszcze jest śnieg i za nami 17km w górach. Wywiało nas na każdą możliwą stronę 🙈 ale było pięknie i mamy już 15/28 szczytów Korony Gór Polski 🗻
    7-A62-F404-CC5-B-48-EE-8-FA3-C0-F6-F87-AE86-E.jpg
    freepictures

Co do staraniowych tematów to owulacja była na bank wczoraj bo dzisiaj już śluz niepłodny. Ale nie biorę luteiny na własną rękę, poczekam do środy na wizytę czy lekarka potwierdzi owulację. No i odliczanie zacznę od dzisiaj także witam się w 1dpo, w 9 dniu cyklu, a wczoraj skończyłam brać lamette. No szaleństwo jakieś w tym cyklu się zadziało...

Julia24, Nowa2024, Tarisal, M93, Wiolala, Misiula lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

22.01 ⏸️
    24.01 (13dpo)- beta 18 🥹
    26.01- beta ?

Badania💉

Letrox 50, Siofor 1000
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Ja znów miałam cały dzień nadrabiania was teraz w trasie bo korzystamy póki jeszcze jest śnieg i za nami 17km w górach. Wywiało nas na każdą możliwą stronę 🙈 ale było pięknie i mamy już 15/28 szczytów Korony Gór Polski 🗻
    7-A62-F404-CC5-B-48-EE-8-FA3-C0-F6-F87-AE86-E.jpg
    freepictures

Co do staraniowych tematów to owulacja była na bank wczoraj bo dzisiaj już śluz niepłodny. Ale nie biorę luteiny na własną rękę, poczekam do środy na wizytę czy lekarka potwierdzi owulację. No i odliczanie zacznę od dzisiaj także witam się w 1dpo, w 9 dniu cyklu, a wczoraj skończyłam brać lamette. No szaleństwo jakieś w tym cyklu się zadziało...

Vergeet w 9 dc owulka? Matko , szaleństwo. Będziesz miała bardzo krótki cykl chyba.
    Zdarzało się Tobie to wcześniej?
    Super, że tak aktywnie spędzacie czas. Trochę zazdroszczę bo kocham góry całym sercem 💛

Luźne starania 02.2024
    Starania na poważnie 04.2024
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
    Prolaktyna z lekami w normie
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O @Vergreet co za powiew świeżości! Świetnie, że tak się zmotywowaliście znowu! 😁

Nie wiem, czy śledzicie Abby Grace na tiktoku, akurat mi się wyświetliło po zobaczeniu zdjęć @Vergreet:
    https://vm.tiktok.com/ZNeKLpmP5/
    Ja już jej długo kibicuję, stara się 23cs i są na etapie IUI obecnie. Obserwuję też Tarrah Jordan, ale im się udało kilka miesięcy temu po 8 transferze ☺️.

Może macie do polecenia jakieś konta?

Vergeet lubi tę wiadomość

💃30 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

🗓️ Plan działania:
    ??/02/25 Sono- HSG

❌ Adenomioza
    ❌ U partnera znacznie obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4% (-> worek supli)
    ☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet podziwiam jak potrafisz się odnieść osobiście do niemal każdej z nas ♥️
    Super macie z tymi waszymi wyjazdami w góry i zdobywaniem szczytów i to jeszcze jak jest śnieg 😍

A co do wspólnych wizyt u lekarza to mój mąż ma taką prace, że pojawia się w klinice tylko wtedy kiedy musi no bo wiązałoby się to z jego ciągłymi dojazdami a i tak mamy do kliniki prawie 120km od domu 😉 mi to jakoś nie robi problemu że jego na tych wizytach nie ma, chyba nawet wolę być sama 🤣 ale to już chyba kwestia przyzwyczajenia. Nasz doktorek jak jestem sama jest bardziej rozmowny, wyluzowany i żartowniś a przy mężu jakoś mniej 🤣 chyba dlatego że powiedzmy jego mniej zna 🤷‍♀️

Vergeet lubi tę wiadomość

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
    15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
    27.01.2025 punkcja 🤞🤞🤞
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    O @Vergreet co za powiew świeżości! Świetnie, że tak się zmotywowaliście znowu! 😁

Nie wiem, czy śledzicie Abby Grace na tiktoku, akurat mi się wyświetliło po zobaczeniu zdjęć @Vergreet:
    https://vm.tiktok.com/ZNeKLpmP5/
    Ja już jej długo kibicuję, stara się 23cs i są na etapie IUI obecnie. Obserwuję też Tarrah Jordan, ale im się udało kilka miesięcy temu po 8 transferze ☺️.

Może macie do polecenia jakieś konta?

O ja też chętnie sobie oglądam tt ze starań/stymulacji/przygotowań do ivf także też chętnie przyjmę jakieś polecajki! 😉
    Chociaż dzisiaj to jestem na etapie oglądania na yt filmików z przygotowania i mieszania zastrzyków do stymulacji 🤣 mam nadzieję, że za jakieś 1,5 tyg to ja będę się bawić z tymi strzykawkami 😉

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
    15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
    27.01.2025 punkcja 🤞🤞🤞
  • aszin Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa, jakieś choróbsko Cię bierze?

Julia, może tak jak u Anki, gorzej wchłaniasz podjęzykowa i o ile 7dpo jest ok, bo Twój organizm i bez dodatkowego proga dobrze go produkował, tak dalej leci tak jak leciał.
    Dla porównania ja po odstawieniu duohastonu od razu miałam plamienia + okres po jakichś 2 dniach, a na luteinie dopochwowej zero plamienia i po 2 dniach od razu krwawienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 18:01

Julia24 lubi tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔 8tc
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+Luteina❌
    🔜 HSG

Przerwa w staraniach ⛔️

💉Neoparin+💊 Acard150

✨ 2025 ✨🙏
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Księgowa, jakieś choróbsko Cię bierze?

Julia, może tak jak u Anki, gorzej wchłaniasz podjęzykowa i o ile 7dpo jest ok, bo Twój organizm i bez dodatkowego proga dobrze go produkował, tak dalej leci tak jak leciał.
    Dla porównania ja po odstawieniu duohastonu od razu miałam plamienia + okres po jakichś 2 dniach, a na luteinie dopochwowej zero plamienia i po 2 dniach od razu krwawienie.

Tak może być 😬. Kwestia do sprawdzenia w najbliższym czasie ☺️.
    Dziękuję dziewczyny za Wasze zaangażowanie! ❤️ Teraz czekam grzecznie do wizyty (może spróbuję ją przyspieszyć 😌).

Nowa2024 lubi tę wiadomość

💃30 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

🗓️ Plan działania:
    ??/02/25 Sono- HSG

❌ Adenomioza
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszin, nie mam pojęcia. Właściwie oprócz tego, ze drzemam/śpię to nic mi raczej nie jest. Czuje lekko podwyższona temperature po oczach, ale po owu to rączej normalne. Trochę pobolewa mnie brzuch okresowo, ale to wszystko raczej nie jest chorobowe.

Dzisiaj jestem matka roku, która jakby mogla to przespalaby caly dzien 🙈 mam nadzieję tylko, ze zasne normalnie i jutro wstanę w lepszym wydaniu, bo czas wracać do pracy po tygodniach laby 🤣

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Aszin, nie mam pojęcia. Właściwie oprócz tego, ze drzemam/śpię to nic mi raczej nie jest. Czuje lekko podwyższona temperature po oczach, ale po owu to rączej normalne. Trochę pobolewa mnie brzuch okresowo, ale to wszystko raczej nie jest chorobowe.

Dzisiaj jestem matka roku, która jakby mogla to przespalaby caly dzien 🙈 mam nadzieję tylko, ze zasne normalnie i jutro wstanę w lepszym wydaniu, bo czas wracać do pracy po tygodniach laby 🤣

Chyba tylko staraczki słysząc hasło "podwyższona temperatura" nie myślą od razu o przeziębieniu 🤣🤣

Tarisal, Księgowa, Vergeet, PaulinKA, M93, Podrożniczka lubią tę wiadomość

💃30 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

🗓️ Plan działania:
    ??/02/25 Sono- HSG

❌ Adenomioza
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana29 wrote:
    Vergeet w 9 dc owulka? Matko , szaleństwo. Będziesz miała bardzo krótki cykl chyba.
    Zdarzało się Tobie to wcześniej?
    Super, że tak aktywnie spędzacie czas. Trochę zazdroszczę bo kocham góry całym sercem 💛
    Właśnie nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, zanim przyszłam do lekarki miałam owulacje po 20dc, przy dwóch stymulacjach miałam w 13 i 15dc. A teraz jak zrobiłam z głupa test 6dc i zobaczyłam mocną krechę to byłam w szoku… Zapytam w środę lekarki co o tym myśli bo naprawdę przeżyłam totalny szok, że owulacja jeszcze nawet w trakcie stymulacji i nie wiem czy tak miało być 🙈

Co do gór to tak się z mężem zajawilismy odkąd zbieramy pieczątki do Korony Gór Polski, że nawet nie musimy się specjalnie motywować. Dzisiaj wstaliśmy 6:30 bez żadnego problemu 😂

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

22.01 ⏸️
    24.01 (13dpo)- beta 18 🥹
    26.01- beta ?

Badania💉

Letrox 50, Siofor 1000
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Julia super polecajki, ja obserwuje raczej polskie staraczki więc chętnie też zajrzę do zagranicznych 😁 i faktycznie ten tik tok od Abby jest bardzo prawdziwy, musimy też pamiętać żeby w tym wszystkim korzystać z życia ❤️

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

22.01 ⏸️
    24.01 (13dpo)- beta 18 🥹
    26.01- beta ?

Badania💉

Letrox 50, Siofor 1000
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Właśnie nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, zanim przyszłam do lekarki miałam owulacje po 20dc, przy dwóch stymulacjach miałam w 13 i 15dc. A teraz jak zrobiłam z głupa test 6dc i zobaczyłam mocną krechę to byłam w szoku… Zapytam w środę lekarki co o tym myśli bo naprawdę przeżyłam totalny szok, że owulacja jeszcze nawet w trakcie stymulacji i nie wiem czy tak miało być 🙈

Co do gór to tak się z mężem zajawilismy odkąd zbieramy pieczątki do Korony Gór Polski, że nawet nie musimy się specjalnie motywować. Dzisiaj wstaliśmy 6:30 bez żadnego problemu 😂

No dziwna sprawa , ciekawe co na to Twoja Pani doktor. Sama jestem ciekawa. Mi się też zdarzyło mieć w lipcu owulacje w 11 dc i cykl trwał 23 dni , ale było to podyktowane urlopami i zmiana środowiska, tak myślę, bo z urlopu nad morzem jechaliśmy prosto na urlop w góry. Daj znać po wizycie 😊

Ja kocham spać dlugo zawsze jak mam okazję, ale jak jestem w górach to wstanie o 6 rano ? Proszę bardzo - nie ma problemu 😁😁😁

Luźne starania 02.2024
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana29 wrote:
    No dziwna sprawa , ciekawe co na to Twoja Pani doktor. Sama jestem ciekawa. Mi się też zdarzyło mieć w lipcu owulacje w 11 dc i cykl trwał 23 dni , ale było to podyktowane urlopami i zmiana środowiska, tak myślę, bo z urlopu nad morzem jechaliśmy prosto na urlop w góry. Daj znać po wizycie 😊

Ja kocham spać dlugo zawsze jak mam okazję, ale jak jestem w górach to wstanie o 6 rano ? Proszę bardzo - nie ma problemu 😁😁😁
    Nie wiem czym może być to spowodowane, okres dostałam tak jak zwykle, stymulacje przez wyjazd zaczęłam nawet dzień później niż powinnam. Dam znać w środę po wizycie co powie lekarka bo faktycznie zapowiada się bardzo krótki cykl i będzie to przedziwne doświadczenie bo zwykle moje cykle były ponad 30 dniowe 🙈

Ja na wyjazdach tak samo, wstajemy wcześnie żeby jak najwięcej zobaczyć! Teraz ubolewamy bo nie mamy już żadnej góry z KGP blisko nas, wszystkie zaliczone i teraz każda już conajmniej 4h drogi od nas. Także to już muszą być weekendowe albo dłuższe wyjazdy i logistycznie wiadomo że ciężej to zaplanować :)
    W lutym wypada też nasza 10 rocznica zwiazku, myślimy nad jakimś wyjazdem na kilka dni za granicę. Coś polecacie? 😀 na mojej liście od dawna jest Madera, była tu niedawno rozmowa na ten temat, myślicie że luty to dobry okres? I co możecie polecić innego jeszcze? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 19:05

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

22.01 ⏸️
    24.01 (13dpo)- beta 18 🥹
    26.01- beta ?

Badania💉

Letrox 50, Siofor 1000
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Fuerteventura , tam jest wieczna wiosna , teraz tam jest około 20 stopni.

O to mamy bardzo podobne cykle bo też owulacje mam około 18/19 dnia i cykle 30/31 dni. 😊

Luźne starania 02.2024
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3
  • Ivka Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Nie wiem czym może być to spowodowane, okres dostałam tak jak zwykle, stymulacje przez wyjazd zaczęłam nawet dzień później niż powinnam. Dam znać w środę po wizycie co powie lekarka bo faktycznie zapowiada się bardzo krótki cykl i będzie to przedziwne doświadczenie bo zwykle moje cykle były ponad 30 dniowe 🙈

Ja na wyjazdach tak samo, wstajemy wcześnie żeby jak najwięcej zobaczyć! Teraz ubolewamy bo nie mamy już żadnej góry z KGP blisko nas, wszystkie zaliczone i teraz każda już conajmniej 4h drogi od nas. Także to już muszą być weekendowe albo dłuższe wyjazdy i logistycznie wiadomo że ciężej to zaplanować :)
    W lutym wypada też nasza 10 rocznica zwiazku, myślimy nad jakimś wyjazdem na kilka dni za granicę. Coś polecacie? 😀 na mojej liście od dawna jest Madera, była tu niedawno rozmowa na ten temat, myślicie że luty to dobry okres? I co możecie polecić innego jeszcze? :)
    Chyba nawet ja ostatnio o tym pisałam, Byłam w styczniu na Maderze i było rewelacyjnie. Pogoda idealna na górskie spacery, raz nawet udało się poopalać nad basenem :) Jakbyś kiedyś potrzebowała więcej info to się odezwij na priv ;)
    Jeżeli chodzi o luty i Europę, to faktycznie alternatywa to Wyspy Kanaryjskie. Ewentualnie zimowe destynacje - Szwajcaria, włoskie Dolomity ;)

Nowa2024 lubi tę wiadomość

👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
    👨🏻87
    6cs
    21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1
    02.01 beta 10 692mlU/ml
    Update: 08.01 - serducho bije jak dzwon.
  • Rybka94 Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/plik-cTAQ510fbg#

Kochane co myślicie ? Jestem 13 dni po owulacji .
    Nie wiem co myśleć ...
    Ten miesiąc się nie staraliśmy .
    Plamie delikatnie od 4 dni .
    Brać duphaston czy odpuścić ?
    To już drugi test ,zrana wydawala się jaśniejsza kreska , nie mogę porównać bo jak wysechł to taki dziwnie żółty się zrobił 🤷

2023- Synek 💙
    12.2024- ciąża pozamaciczna 💔
    7.01.2025- beta 8,6 🤞
    10.01.2025 - beta 49,3 🤞progesteron 13 (2xluteina)
    13.01.2025 - 382,4
    16.01.2025-1994,1
    21.01.25 - ciąża pozamaciczna prawostronna 💔
    Oba jajowody usunięte.
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia progesteron na poziomie ok 20 to jest dobry wynik tym bardziej, że nie bierzesz żadnych leków ;) ja miałam niewiele większy a brałam luteinę dwa razy dziennie...

Olcia1987 lubi tę wiadomość

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • Wiolala Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka94 wrote:
    https://zapodaj.net/plik-cTAQ510fbg#

Kochane co myślicie ? Jestem 13 dni po owulacji .
    Nie wiem co myśleć ...
    Ten miesiąc się nie staraliśmy .
    Plamie delikatnie od 4 dni .
    Brać duphaston czy odpuścić ?
    To już drugi test ,zrana wydawala się jaśniejsza kreska , nie mogę porównać bo jak wysechł to taki dziwnie żółty się zrobił 🤷

Dla mnie krecha jak malowana ;) zazdroszczę

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ