Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless wrote:A ja rzuciłam termometr i niby mi z tym dobrze ale teraz ciągle się zastanawiam czy była ovu i kiedy
Tak źle i tak niedobrze
A prowadzisz jakieś obserwacje? Bo nie widzę Twojego wykresu -
Aga89 wrote:A prowadzisz jakieś obserwacje? Bo nie widzę Twojego wykresu
Sikam na testy ovulacyjne; niby badam śluz ale nie do końca mu wierzę i próbowałam badać szyjkę ale kurde po porodzie chyba nigdy mi się nie zamyka do końca i wpisuje coś tylko jak objaw jest ewidentny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 15:51
-
No z tymi testami różnie bywa, mi w tym cyklu też 100% pozytywa nie pokazał, więc uznałam najmocniejszą kreskę za pozytyw. Temperaturę mierzę zazwyczaj od 13 dc,ale to też nie zawsze,często zapominałam, albo w nocy kilka razy wstawałam i tak to wychodziło...
-
To mi testy wychodzą ładnie. W tym cyklu trochę inaczej bo 2.5 dnia były na maxa pozytywne i temp by się przydała ale kurde to mierzenie mi trochę wali na dekiel
-
91Ewela09 wrote:Jeśli chodzi o przewidywanie @ to u mnie się nie sprawdza,bo temp zawsze mi spada w 2 dniu.
U mnie po dacie ovu prędzej coś przewidze bo fl 15- 16 dni. -
Agniechaaaa, dobrze Cię widzieć powodzenia dziś na wizycie i daj znać koniecznie jak wrócisz.
Widzę, że dyskusja o termometrach, też miałam plan rzucić w kąt, ale jak mi się ostatni cykl tak rozjechał, to będę teraz mierzyć. I tak jak napisała Ewela, gdyby nie to że mi tempka poleciała na łeb na szyję w 19 dc, nigdy bym się nie spodziewała, że tak szybko @ do mnie zawita.
Dziewczyny potrzebuję rady. Mój gin jest na urlopie, dzwoniłam do dwóch do których kiedyś chodziłam, ale też urlopy no i najwcześniej możliwość będę miała pójść dopiero w 16 dc. Owu mam z reguły w okolicach 12 dc, czy taka wizyta ma w ogóle sens? Zawsze starałam się chodzić tuż przed terminem owu.
Z drugiej strony po takim dziwnym cyklu i mocnym krwawieniu, chciałabym sprawdzić czy wszystko jest ok, tylko właśnie boje się, że w 16 dc nic tam się nie da sprawdzić. -
nick nieaktualnyJestem po wizycir od jutra zastrzyki ganapeptyd i do 25dc tabletki anty. Potem oczekuje na @ (oby szybko przyszła-jeżeli nie pojawi sie do 5dni odrazu wizyta u gina) i kolejna wizyta w 2/3dc.
Jestem po konsultacji z anestezjologiem. Zbieramy dalej badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 17:28
-
Agniechaaa, a konsultacja z anestezjologiem ok? Trzymam kciuki, żeby czas Wam jak najszybciej płynął.
-
summer86 wrote:Agniechaaaa, dobrze Cię widzieć powodzenia dziś na wizycie i daj znać koniecznie jak wrócisz.
Widzę, że dyskusja o termometrach, też miałam plan rzucić w kąt, ale jak mi się ostatni cykl tak rozjechał, to będę teraz mierzyć. I tak jak napisała Ewela, gdyby nie to że mi tempka poleciała na łeb na szyję w 19 dc, nigdy bym się nie spodziewała, że tak szybko @ do mnie zawita.
Dziewczyny potrzebuję rady. Mój gin jest na urlopie, dzwoniłam do dwóch do których kiedyś chodziłam, ale też urlopy no i najwcześniej możliwość będę miała pójść dopiero w 16 dc. Owu mam z reguły w okolicach 12 dc, czy taka wizyta ma w ogóle sens? Zawsze starałam się chodzić tuż przed terminem owu.
Z drugiej strony po takim dziwnym cyklu i mocnym krwawieniu, chciałabym sprawdzić czy wszystko jest ok, tylko właśnie boje się, że w 16 dc nic tam się nie da sprawdzić.
Będziesz wiedziała przynajmniej, że była owusummer86 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
no to czekamy 2 tyg ... 2 pęcherzyki 23mm i 18 mm endo 9 . 35 h po OVITRELLE
żołnierzy 24 mln.bertha, Flowwer, Karolina90, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Madziula wrote:2 tyg do wykonania testu? Ile kosztuje inseminacja? Ile razy mozna ja robic?
W Invicta w Warszawie inseminacja kosztuje 800 zł z nasienie partnera. A mój lekarz mówi ze wykonuje się ja max. 5-6 razy. Ja teraz w kolejnym cyklu warci będę podchodziła do pierwszej inseminacji. Na początku marca musze jeszcze skompletować potrzebne badania.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
staraczka1111 wrote:no to czekamy 2 tyg ... 2 pęcherzyki 23mm i 18 mm endo 9 . 35 h po OVITRELLE
żołnierzy 24 mln.
Staraczka a z jakiego powodu u Was lekarz zalecił inseminacje?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:W Invicta w Warszawie inseminacja kosztuje 800 zł z nasienie partnera. A mój lekarz mówi ze wykonuje się ja max. 5-6 razy. Ja teraz w kolejnym cyklu warci będę podchodziła do pierwszej inseminacji. Na początku marca musze jeszcze skompletować potrzebne badania.
Karolina, jakie musisz wykonać badania przed inseminacją? Mnie też to czeka w kolejnym cyklu. Miało być już w tym, ale się pomieszało.