Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Flowwer, cieszę się, że już po Mam nadzieję, że ból szybko minie i błyskawicznie dojdziesz do siebie. Kiedy będziesz miała jakieś info nt. wyników laparo?
Agniechaaa, dziękuję bardzo za informację. Czyli czasowo to różnica około miesiąca? Bałam się, że długi to jakieś 3-4 miesiące trwa. Urabiam męża, żeby jednak się do tematu przekonał, gdyby się do jesieni nie udało
Uda sie Wam na pewno.
Mój gin cały czas pociesza mnie, ze jeżeli wszystko Brdzie dobrze to postaramy się o groszka na święta -
Agniechaaa, z tego co pisałaś o swoim lekarzu to wydaje się być bardzo w porządku Trzymam go w Waszym imieniu za słowo z tymi świętami
Karolina, dziękuję za wypisanie badań. U mnie lekarz nic o tym nie wspominał, mam nadzieję, że brak tych badań jakoś bardzo nie zaszkodzi. -
summer86 wrote:Agniechaaa, z tego co pisałaś o swoim lekarzu to wydaje się być bardzo w porządku Trzymam go w Waszym imieniu za słowo z tymi świętami
Karolina, dziękuję za wypisanie badań. U mnie lekarz nic o tym nie wspominał, mam nadzieję, że brak tych badań jakoś bardzo nie zaszkodzi.
Pewnie co lekarz to wymagania wiem też że on te badania zleca potem w ewentualnej ciąży, więc w razie czego już będę miała je z głowy
W sumie niby wydaje mi się, że jestem zdrowa, ale już sobie wyobrażam jak będę oczekiwała na wynik - to jednak będzie stresujące👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
summer86 wrote:Flowwer, cieszę się, że już po Mam nadzieję, że ból szybko minie i błyskawicznie dojdziesz do siebie. Kiedy będziesz miała jakieś info nt. wyników laparo?
Agniechaaa, dziękuję bardzo za informację. Czyli czasowo to różnica około miesiąca? Bałam się, że długi to jakieś 3-4 miesiące trwa. Urabiam męża, żeby jednak się do tematu przekonał, gdyby się do jesieni nie udałokaha lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Wyniki dziś wieczorem !!!
To czekamy z niecierpliwością👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Karolina90 podobno nie ma ludzi zdrowych są tylko niezdiagnozowani. Jeśli u mnie się okaże, że mam stan przedcukrzycowy to dowiem się o tym tylko dzięki staraniom, bo w innym przypadku pewnie nikt by mnie wysłał na krzywą cukrzycową i insulinową.
A za Was trzymam kciuki aby badania wyszły dobrze
Flowwer, będę zaglądać czy już wiadomo cośKarolina90, Flowwer lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Karolina90 podobno nie ma ludzi zdrowych są tylko niezdiagnozowani. Jeśli u mnie się okaże, że mam stan przedcukrzycowy to dowiem się o tym tylko dzięki staraniom, bo w innym przypadku pewnie nikt by mnie wysłał na krzywą cukrzycową i insulinową.
A za Was trzymam kciuki aby badania wyszły dobrze
Flowwer, będę zaglądać czy już wiadomo coś
"zdrowa" pod kątem tych badań, ogólnie to coś tam mi dolega ale to zupełnie niezwiązane ze staraniami👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki, na pewno w końcu nam się uda.
Na szczęście mija najgorszy dzień w tygodniu, jeszcze tylko tydzień do mojej @ i też będę szykowała się do HSG. Mam nadzieje,że tym razem uda się przeprowadzić badanie. -
Flowwer kciuki!
Problemiku czyli odbierasz dziecko z zimowiska i dobrze sanki i narty ma zaliczone czas wracać do mamyproblemik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyproblemik wrote:Szansa jest 50\50 ale tak serio to ok 30-40%. To mój 3 transfer. Pierwszy beta 0,1, drugi po becie 51 zaczęło spadać. Mój pierwszy zarodek był z zimowiska. Musieli wysłać na zimowisko (miałam przestymulowanie - pobrano 21 jajeczek). Z 4 zapłodnionych mieliśmy jedną morulkę z 4 doby. II procedura z mrożonych oocytów - 6\6 zarodków. Pierwszy podany w listopadzie - ciąża biochemiczna. Podawane w 3 dobie
Madziula jeśli chcesz więcej opowiem na pw, aby nie zaśmiecać wątku Ale można by z tego niezłą książkę napisać
Nie zaśmiecasz wątku, jak wiadomo zaczynam stymulację do in vitro jestem chętna wszystkich informacjiproblemik lubi tę wiadomość
-
problemik wrote:Szansa jest 50\50 ale tak serio to ok 30-40%. To mój 3 transfer. Pierwszy beta 0,1, drugi po becie 51 zaczęło spadać. Mój pierwszy zarodek był z zimowiska. Musieli wysłać na zimowisko (miałam przestymulowanie - pobrano 21 jajeczek). Z 4 zapłodnionych mieliśmy jedną morulkę z 4 doby. II procedura z mrożonych oocytów - 6\6 zarodków. Pierwszy podany w listopadzie - ciąża biochemiczna. Podawane w 3 dobie
Madziula jeśli chcesz więcej opowiem na pw, aby nie zaśmiecać wątku Ale można by z tego niezłą książkę napisać
Ale interesuja mnie po prostu rozne historie kobiet, ktore walcza o swoje szczescie, ktorym jest dziecko. A wiec nie zasmiecasz forum bo kazdy ma prawo tu pytac i odopiadac na interesujacy go tematproblemik lubi tę wiadomość
-
problemik, tak jak piszę Agniechaaa- nie zaśmiecasz wątku, wszystkie chętnie poczytamy
A czy mogłabyś napisać jaki jest orientacyjny koszt kolejnych transferów (procedur?) w sytuacji gdy korzysta z zamrożonych zarodków?problemik lubi tę wiadomość
-
Dolaczam powoli do Was. U mnie jeszcze z tydzien do @ ale dzis sie dowiedzialam ze mam za niski progesteron i musze brac lutke.....
-
mycha91 wrote:Dolaczam powoli do Was. U mnie jeszcze z tydzien do @ ale dzis sie dowiedzialam ze mam za niski progesteron i musze brac lutke.....👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:To jaki powinien być prawidłowy?
Nie wiem,lekarz mi tylko powiedzial przez telefon ze na tym etapie mimo ze "jest w normie" powinien byc juz troszke wyzej i ze mam przyjsc jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 20:24
-
91Ewela09 wrote:Zapraszamy, ja na luteinie jestem od roku. Kazdy cykl to nowe doświadczenia zaczynajac na zludnych objawach ciazy, a konczac na regularnych cyklach 28 dni.
Ja mam cykle regularne raczej.