Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A to ciekawe co Ci powie daj znać mój powiedział ze niby w normie teraz tez planuje zbadać sobie progesteron po owulacji. Ale kieruje się tylko temp. Bo szyjka to u mnie jakaś szalona jest a śluzu mam mało raczej jedynie dziś mnie zalał jakiś wodnisty aż bieliznę miałam cala jakby mokra👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
A ja jestem w czarnej du.... nie wiem czy się cieszyć czy martwić.
Mam już wyniki i usunięto małego polipa i " na załamku przednik kilka drobnych ognisk endometriozy (I st)" to wszystko co znaleźli jajowody drożne,strzepki sprawdzone.
Czyli muszę dalej być stymulowana pod kątem ovu innej opcji nie ma. Szczerze nie wiem co o tym myśleć.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A ja sie muszę pochwalic ze za ganopeptyd zapłaciłam cos ok 7zl dzieki refundacji jedyny pozytyw sytuacji
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja jestem w czarnej du.... nie wiem czy się cieszyć czy martwić.
Mam już wyniki i usunięto małego polipa i " na załamku przednik kilka drobnych ognisk endometriozy (I st)" to wszystko co znaleźli jajowody drożne,strzepki sprawdzone.
Czyli muszę dalej być stymulowana pod kątem ovu innej opcji nie ma. Szczerze nie wiem co o tym myśleć.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Dr powiedział mi że nie znaleziono żadnych znaczący zmian które by utrudniały w zajściu w ciążę.
kaha lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, z dwojga złego chyba lepsza taka diagnoza, że nie ma dużych problemów. To jednak kolejny krok w diagnozie, więc moim zdaniem warto było zrobić zabieg, szczegolnie że przy okazji miałaś histero. W razie czego przy IVF dwie rzeczy już odhaczone. Póki co życzę szybkiego powrotu do dobrego samopoczucia po zabiegu, nie myśl o tym, tylko spokojnie wracajcie do stymulacji i starań
-
Summer z jednej strony sie cieszę ze wszystko ok a z drugiej strony to już tyle lat. Ale kolejny cyk i bierzemy sie z małżonkiem do roboty. Czekam jeszcze na wynik histopatologiczny polipa a 10 marca wizyta jaki plan na stymulkę.
Zawsze to krok do przodu.summer86 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Problemik, ja tez za miesiąc podchodzę do in vitro, jeszcze czeka mnie histero z badań. Takze pisz śmiało tu bo widzisz dużo tu zainteresowanych
U mnie bedzie krótki protokół..problemik lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Problemik, ja tez za miesiąc podchodzę do in vitro, jeszcze czeka mnie histero z badań. Takze pisz śmiało tu bo widzisz dużo tu zainteresowanych
U mnie bedzie krótki protokół..bertha lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyZe mnie wlasnie spuscili spiro krwi, i jestem lzejsza o 600zl... kolejny krok blizej dzidzi (oby) pani ktora pobierala krew domyslila sie po co te badania i zaczela opowiadac swoja historie ktora konczy sie dobrze z in vitro ma bliznieta chlopca i dziewczynke
bertha lubi tę wiadomość
-
problemik wrote:Jak mnie pielęgniarka zapytała po co tyle badań i powiedziałam, że do ivf to mnie zbeształa i powiedziała, że to niemoralne
bertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyproblemik wrote:Jak mnie pielęgniarka zapytała po co tyle badań i powiedziałam, że do ivf to mnie zbeształa i powiedziała, że to niemoralne
Karolina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
problemik wrote:Jak mnie pielęgniarka zapytała po co tyle badań i powiedziałam, że do ivf to mnie zbeształa i powiedziała, że to niemoralne
Nie przejmuj się! czasami się zdarzają takie głupie piz** ;/ rób swoje!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
wczoraj 3 bociany zaobserwowałam Wiosna sie robi dziewczynki na pewno przyleciały z nową dostawą )
Maja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bertha lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości