Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katik wrote:Nie bylam. Moze w marcu o nim pogadam z gin.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Oby teraz skończyło się fasolką bo to żadna przyjemność bieganie po ginach.
-
Ewi28 wrote:Ja tez juz straciłam nadzieje ze się uda...
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Kochane czy orientujecie się w którym dniu cyklu powinnam zbadać prolaktynę, czy to bez różnicy?
Prolaktyna 10-11 razem z estradiolem.
Ja juz sie nie moge doczekac nowego cyklu...
Dzis lekarz przepisal mi luteine,3x1tabl dziennie przez 4 msc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 20:11
-
mycha91 wrote:Prolaktyna 10-11 razem z estradiolem.
Ja juz sie nie moge doczekac nowego cyklu...
Dzis lekarz przepisal mi luteine,3x1tabl dziennie przez 4 msc.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ewi28 wrote:Ja tez juz straciłam nadzieje ze się uda...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Mój wykres plus dzisiejsze wydaje mi się że urojenie (po wizycie w toalecie wydawało mi się chyba że na papierze została lekko różowa plama) sprawi że jeśli okaże się że ten cykl to kolejna klapa to chyba już zeświruje... Dobrze że mąż wyjechał to nakręcam sama siebie więc jak coś to sama się gorzko rozczaruje. I chyba nie wytrzymam tak jak sobie obiecałam do 4 marca z testowaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 22:34
-
Marcysia86 wrote:Hej ja dzis 17 dc i od 3 godz na wkladce sluz podbarwiony krwią do tego bol podbrzusza. Spotkala sie ktoras z tym bo ja pomimo 31 wiosen nie. Pozdrawiam
-
Ja generalnie sie troche podlamalam ze w tym miesiacu znow klapa....cholerny progesteron. Moglam go zrobic miesiac temu. A tak cykl z glowy...
-
Flowwer wrote:Hej masz już jedno dzieciątko więc to kwestia czasu. Znajdź dobrego gina lub odrazu klinika zaoszczędzisz sobie nerwow i czasu. Kiedyś musi sie udać. Popatrz na mnie ja już 11 rok walczę i nie tracę wiary a nie jest i mi lekko aktualnie leżę w łóżku po laparo i walczę o oddech tak strasznie mnie klatka piersiowa bol. Co sie nie robi dla zobaczenia dzidzi
Flowwer - to od gazu Cię tak boli. Pamiętam, że mnie prawy bark tak bolał, że nie wiedziałam jak mam leżeć/siedzieć. Przejdzie
I tak dzielna jesteś -
Dzień dobry i mam nadzieje ze tez tlusty czwartek
U mnie teperatura zaczyna spadac jak co miesiąc więc prawdopodobnie znów nici, ale nie uciekam od Was. Kolejne testowanie ostatniego marca
Karolina90 lubi tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:Dzień dobry i mam nadzieje ze tez tlusty czwartek
U mnie teperatura zaczyna spadac jak co miesiąc więc prawdopodobnie znów nici, ale nie uciekam od Was. Kolejne testowanie ostatniego marca
Ja właśnie idę kupić pączki
U mnie temp.szalona. nie może się zdecydować. Byłam pewna że już po owu ale jednak nie chyba czeka mnie cykl bezowulacyjny.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
W grudniu mialam cykl bezowulacyjny, byl najbardziej lajtowy. Nic nie bolalo, nic nie wariowalo, ale za to @ dlugo nie przychodzila. A teraz to jakis kosmos dla mnie od 4dpo w okolicy jajnika ciagle mnie kluje, sciaka. Nie mooge glebko oddychac, kichac, uciskac tej strony, az zastanawiam sie czy to moze nie ciaza pozamaciczna. Ale temp leci w dol wiec w marcu po @ podczas HSG okaze sie co tam sie dzieje.