Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Agnieeecha jakie badania teraz ogarniasz? problemik, u nas ktoś życzliwy ,,puścił parę" i gdy młodego odstawiam do babci część starszyzny blokowej już mi nawet dzięń dobry nie mówi. Śmiechu warte.
-
kaha wrote:Rece opadaja do samej podlogi jak slysze takie rzeczy... to juznjest dewocja.. starsi ludzie maja bardzo ograniczona wiedze na ten temat, a kosciol im tylko w glowach mąci i wmawia, ze to zło...
kaha, bertha, mycha91 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Inna
Amh (bo nie moze byc starsze niz 6mc)
Anty tg
Anty tpo
Cmv igg i igm
Ft3
Ft4
P/c kardiolipinie igg i igm
P/c p.plemnikom
Toksoplazmoza igg i igm
TshMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Życze powodzenia! Jutro muszę też podjechać do kliniki na powtórkę toxoplasmozy, żeby włączyć leczenie i na całą wirusologię przed wtorkową histeroskopią. Mam nadzieję, żę też wyniki kariotypu wróciły... dzisiaj mieliśmy mieć MSOME, ale M jest świeżo po antybiotyku, więc znowu przesuwamy na przyszły tydzień.
Najbardziej wkurzajace jak trzeba przesowac my chyba tez wirusowki bd musieli poetorzyc bo wazne 3mc czyli dla Nas do 20.03innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny!
Tak czytam o czym piszecie i jestem w szoku. Nigdy nie zrozumiem jak osoba, mająca pomagać może oceniać osobę, ktora ma sie zająć. Zamiast być dumnym z tego, ze może uczestniczyć w medycnie 21 wieku to takie słowa ? Tak ważne dla pacjenta jest to, jak zostanie potraktowany, i tak sie stresuje a tu jeszcze taka pinda...
Opowiem Wam jak leżałam w szpitalu i przygotowywali mnie do cesarki. Zawsze miałam pare kg za dużo, ale ani nie przeszkadzało to mojemu lekarzowi, ani mi, cale życie jestem raczej wysportowana i te moje kg nigdy nie były problemem. Az do dnia porodu. Rano pielęgniarka mnie obudziła żebym wzięła prysznic i sir odkazila była przemila. Robiła mi jeszcze lewatywę ktora nie należy do najprzyjemniejszych zabiegów, a ona robiła to z uśmiechem na ustach ciągle ze mną żartując. Niestety później przyszla nowa zmiana. Nowa pielęgniarka najpierw opierdzielila mnie ze nie może sie wkłuć, ze nie umie cewnika założyć jakby to była moja wina. Na koniec mi powiedziała, ze mogłabym schudnąć. Nastraszyła mnie, ze nie wie co będzie bo ona nie.moze tego tamtego. Byłam przerażona. Rozpłakałam sie na tej salce, nie umiałam.oddechu złapać. Potem przyszedł mój maz a Pani ? Zamieniła sie w człowieka anioła. Żartowała z moim mężem, pocieszała... Mężowi opowiedziałam wszystko dopiero w domu, nic z tym nie zrobiłam, i strasznie żałuje bo jak pomyśle, ze taka osoba zajmuje sie kobietami po stracie, ciąży zagrożonej... Nawet nie chce o tym myśleć. -
nick nieaktualnyCzeresniowa- wiele jest niestety takich ludzi na swiecie, a najgorsze jak ich praca jest zajmowanie sie innymi a jeszcze to bycie milym w obecnosci meza- normalnie noz by mi sie w kieszeni otworzyl
Mada witaj, mam nadzieje, ze na wiosne zazielenia sie nie tylko drzewa ale i Twoj wykresik -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Pierwsza partia wynikow (tarczyca) wszystko w normie
Mada witamy -
Aga89 wrote:Kochane czy orientujecie się w którym dniu cyklu powinnam zbadać prolaktynę, czy to bez różnicy?
Wydaje mi się, że 3-5 dc👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Czy możecie zerknąć na mój wykres? Bardzo mi się nie podoba temp, strasznie skacze (w poprzednich cyklach była na jednym poziomie i max rozbieżnością 0,1) do tego przez cały dzień jest mi strasznie gorąco jakbym miała gorączkę a rano jak mierzę to 36,6 lub 36,7. To jest dość denerwujące. I jeszcze ta owu... Teraz czuje jakby mi ktoś popmpwał balonika w macicy. Dziwne uczucie.
-
Katik wrote:Czy możecie zerknąć na mój wykres? Bardzo mi się nie podoba temp, strasznie skacze (w poprzednich cyklach była na jednym poziomie i max rozbieżnością 0,1) do tego przez cały dzień jest mi strasznie gorąco jakbym miała gorączkę a rano jak mierzę to 36,6 lub 36,7. To jest dość denerwujące. I jeszcze ta owu... Teraz czuje jakby mi ktoś popmpwał balonika w macicy. Dziwne uczucie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja znawcą wykresów nie jestem bo nigdy tego nie robiłam zawsze tylko monitoring. Faktycznie dziwnie to wygląda ale widziałam ze z pięknych wykresów nici a z takich dziwnych był kropek.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Katik wrote:Wstepnie 5marca. Ale nie wiem czy sie nie przesunie o dzien lub dwa.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄