Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez jestem w kropce bo zgubilam mój termometr i nie mogę sobie sprawdzać czy była tempka rośnie czy nie, ale przynajmniej mniej się stresuje.
A do 10.03 szybko zleci jeszcze tylko 6 dni A teraz pogoda piękna to i dni będą milej i szybciej uciekać.
A co do terminu porodu to mi wszytsko jedno mam siostrę skorpiona i jakoś się dogadujemysummer86 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Ja sama skorpion jestem, więc i małego skorpionka chętnie przygarnę Pewnie jakby dziecko podrosło to byłoby ciekawie, bo skorpionom ciężko się dogadać ze sobą, bo są strasznie uparte.
-
Karolina90 wrote:Ja tez jestem w kropce bo zgubilam mój termometr i nie mogę sobie sprawdzać czy była tempka rośnie czy nie, ale przynajmniej mniej się stresuje.
Może to i dobrze i dzięki termu czas szybciej zleci. Ja miło wspominam cykl bez mierzenia tempki Mniej stresu było czy rośnie czy spada, a tak naprawdę w II fazie to już żadnego wpływu nie mamy.Karolina90 lubi tę wiadomość
-
Ja dzis z M malowałam sypialnie był najwyższy czas I tak w duchu sobie myślę że przynajmiej jak fasolek będzie to w farbie świeżej nie będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 21:54
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja dzis z M malowałam sypialnie był najwyższy czas I tak w duchu sobie myślę że przynajmiej jak fasolek będzie to w farbie świeżej nie będzie.
My cały czas jesteśmy w fazie wykańczania domu wiec tak szybko nam się nie uda. Ale pokoik dla maleństwa stoi narazie pusty, niepomalowany gole tynki👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:My cały czas jesteśmy w fazie wykańczania domu wiec tak szybko nam się nie uda. Ale pokoik dla maleństwa stoi narazie pusty, niepomalowany gole tynki
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Może to i dobrze i dzięki termu czas szybciej zleci. Ja miło wspominam cykl bez mierzenia tempki Mniej stresu było czy rośnie czy spada, a tak naprawdę w II fazie to już żadnego wpływu nie mamy.
Karolina90 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:U mnie wyszła długa glutka zwiastująca okres. Kurczeeeeeee Będę beczeć!!!
-
OjMaryś wrote:Monia ja dziś tez dołuje. Od rana wszystko nie tak test negatyeny potem @ ;( bardzo zły dzień w pracy ... Kupiłam drinka i ide spać. Pobeczalam sie juz dzisiaj dlaczego to musi tyle trwac skoro badania mamy wszystko w normach:(
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer dobrze ze was mam... Bo mama mnie zobaczyla zabeczana i powiedziala odpusc dzieciaku... A ja nie potrafie odpuscic poprostu nie umiem ;(
-
OjMaryś wrote:Flowwer dobrze ze was mam... Bo mama mnie zobaczyla zabeczana i powiedziala odpusc dzieciaku... A ja nie potrafie odpuscic poprostu nie umiem ;(
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Oj trenuje tą cierpliwość wyobraźcie sobie że na 8 godzin pracy miałam w sklepie z 15 jak nie lepiej kobiet z brzuszkiem ;( tak mi sie przykro robiło za każdym razem że szok mam czasami wrażenie że jestem jakaś gorsza albo nie zasługuję
-
problemik wrote:O co chodzi z tymi testami owulacyjnymi? Jak jest ciąża to wychodzą pozytywne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 23:36
problemik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ciężko Was nadrobić tak szybko strony zapełniacie
Izepe91 to jest całkiem dobry pomysł. Może spróbuj tylko zerkać na śluz żeby nie przegapić tego najlepszego!
OjMaryś, Flowwer ma rację. Masz prawo płakać i czuć się źle, bo miałaś jakieś nadzieje i oczekiwania, które się nie spełniły. Ufaj że będzie dobrze, jesteś tysiąc kroków do przodu bo dbasz o siebie,zdrowie, hormony, znasz swoje ciało. Uda się!
Ja dzisiaj oficjalnie już mężowi test pokazałam. Nie mógł uwierzyć! Tyle było zachodu, starania się i nagle chyba jest. Jego pierwsza reakcja? "O ludzie, trzeba zacząć oszczędzać na dziecko" hahaproblemik, Flowwer, Maja84, Karma88, kaha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry.
Ja jestem skorpion i mój synek tez skorpion i dzidziuś tez byłby skorpionkiem ale w tym cyklu mi się nie udało. Dziś 13dpo i test negatywny. Wiec jutro wykupie tabletki na wywołanie okresu jeżeli nie przyjdzie i działam z clo.summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny