WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karma88 wrote:A czemu masz mieć czyszczenie?
Ja histero odsunęłam dopóki ta lekarka tematu nie ogarnie i gin.
Niestety w szpitalu spieprzyli robotę i zabieg jest do powtórki. Polip dalej jest i ma się dobrze:/ muszę jeszcze raz to przechodzić, ale tym razem pójdę do innego szpitala.
Co do dawkowania to zrobiłabym tak jak Ty7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:Niestety w szpitalu spieprzyli robotę i zabieg jest do powtórki. Polip dalej jest i ma się dobrze:/ muszę jeszcze raz to przechodzić, ale tym razem pójdę do innego szpitala.
Co do dawkowania to zrobiłabym tak jak Ty
Eh no i tak to jest idziesz na zabieg, nastresujesz się i lekarze spieprzą robotę i od nowa to samo człowiek musi przechodzić.
Powiem Wam tak. Już się ciesze, bo lekarka tylko zleciła badania, ale w punkt trafiła i chociaż wiadomo co jeszcze u mnie trzeba ogarnąć.
A tak u gina bym została i w życiu by tego nie zlecił, żeby sprawdzić.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Aga i mnie ten accofil czeka 2x w przy każdym transferze i do tego intralipid oraz encorton.
Ale paskudna pogoda zwłaszcza za kółkiem so tego 2 wypadki przed Częstochową oraz awaria Tira ehhh.
Siedzę w Mc Donald i jem zdrową żywność
Czrna 81, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Madziula wrote:Hej dziewczyny!!
Postanowiłam do Was zajrzeć i zobaczyć co słychać' testowałyśmy z niektórymi w lutym i marcu razem może ktoś pamięta? nie...? trudno ale przyszłam powiedzieć że trzymam kciuki za wszystkie!
Flower jednak ivf? super#
Powodzenia!!!
Jak się czujesz ? Chłopak czy dziewczynka pod serduchem?
U mnie jednak IVF ale jestem pełna zapału.
Key ale CUDOWNE ZDJĘCIE!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Aga i mnie ten accofil czeka 2x w przy każdym transferze i do tego intralipid oraz encorton.
Ale paskudna pogoda zwłaszcza za kółkiem so tego 2 wypadki przed Częstochową oraz awaria Tira ehhh.
Kochana idziesz jak burza bedzie piękne słoneczko na końcu!!!Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny ide sie ogarnac i zmykam do kliniki na ten wlew
Powodzenia!
Flowwer wrote:Siedzę w Mc Donald i jem zdrową żywność
Ja za każdym razem sobie obiecuję, że już koniec z Mc i co? Dupa, słaba moja wola.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Flowwer wrote:Aga i mnie ten accofil czeka 2x w przy każdym transferze i do tego intralipid oraz encorton.
Flowwer, ja od 5 dni uskuteczniam lody i mojito, takze tez zdrowo :p
A jak ogólnie wizyta? eMek też się badał?
Najważniejsze, że jest konkretny plan działania! Za rok będziesz już z wózeczkiem spacerowac, zobaczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 16:15
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Przesyłam wam wiruski /?+&&%%$$$$$# łapcie ile się da bo Ja na każdą z was czekam, nasz dinozaurek czeka na kolegów i koleżanki dołączam też modlitwę za każdą z was:) mi pomogła
Flowerrr ja też chcę maka... Rzuć trochę do monitora;)
Karma88, Bocianiątko, Agniechaaaa, Czrna 81, Anna Stesia, KateHawke, Flowwer, PodwojnaMama, Lunaris, Rucola, Amy333, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina90 wrote:Summer ja cały czas Was aktywnie podczytuje, ale się nie udzielam, bo u mnie nic ciekawego się nie dzieje w październiku wracam do gina zobaczymy co na wymyśli
A teraz w dwie najbliższe soboty mam wesela na pierwszym będzie była mojego Meża wiecie jakie to wyzwanie dla mnie (baby to są głupie:D
No to trzeba się odpierdzielić, żeby byłej gałki wyszły na wierzch z zazdrości HihiAmy333 lubi tę wiadomość
-
Klaudiia87 wrote:Cześć dziewczyny. Ja nawet nie zapisałam się na testowanie bo nie wiązałam żadnych nadziei z tym miesiącem. Nie prowadziłam obserwacji ani nie mierzyłam temperatury. Wczoraj miałam dwa dni spóźnienia @ i zrobiłam test w sumie tak od niechcenia, bo tak jak pisałam nie miałam żadnych nadziei. Zostawiłam i wyszłam na 3 minuty wracam A tu mega grubaśne dwie krechy! Dzisiaj powtórka i kreski jeszcze ładniejsze
Gratulacje
Życie lubi zaskakiwać, czasami mam wraźenie, że jest zawsze odwrotnie niż bym chciała -
Amy333 wrote:Dziewczyny co lepiej kupić samą witamine D3, czy taki kompleks D3 + K2MK7? Kiedys chyba nasza Flo cos na ten temat pisała, że z K2 się lepiej wchłania, albo cos w tym stylu i nie pamiętam teraz:(
Na wit. K w dużych ilościach trzeba uważać, ponieważ wpływa na krzepnięcie krwiAmy333 lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:KateKum, to Ty na profilowym?
Nie....
Na forach ogólnodostępnych wolę jednak być anonimowa, nigdy nie wiadomo kto czyta. Miałam już w otoczeniu takie przypadki, że koleżanka została zwolniona z pracy, ponieważ zbyt udzielała się na forumsummer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTransfer wstępnie ustalony na 13:45
Od czwartku leki
Crinone 1-1-1
Encorton 1-0-0
Duphaston 1-1-1
Estrofem 1-1-2
Accofin bedzie podskórnie od czwartku po transferze co 3doby
Zobaczymy co to bedzieAnna Stesia, Czrna 81, Emiilka, innamorata88, Karma88, Bocianiątko, Madżka89, Klaudiia87, Sarna84 lubią tę wiadomość