WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczorka, mała jest prześliczna powiedz, kiedy lekarz powiedział Ci o płci ? I czy już wtedy był pewny ? Mi na wizycie w 18 tygodniu powiedział, że wszystko wskazuje na dziewczynkę, dał 95%. I teraz zastanawiam się, jaka szansa, że płeć sie zmieni (dzieć był ustawiony idealnie, miedzy nogi bez problemu mozna było zajrzeć) bo ja głupia wariatka i już cała wyprawkę w różach i pastelach kupiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 22:02
Rucola lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/516d12513162.jpg
Alicja - 1740g żywej wagi
Wygląda na to, że zdrowa i przesyła wiruskowe buziaki :*:*:*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
to już kawał baby
Podobna do mamy czy taty ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Flo jak Twoje wrażenia z wizyty w Łodzi? będziecie tam jechać na IVF czy tylko się tam konsultowaliście?
Ja już po pierwszej wizycie u Paśnika i mam nadzieję że ostatniej bo po dwóch nieudanych transferach mam wrócić do niego. Mój plan to być w tym czasie w ciąży a co...
to tak;
bez zmian mam brać Intralipid 20% dwa tyg przed i w dniu transferu.
Encorton 10 mg od 1 dnia cuklu z IVF.
Accofil(Neupogen)- 5 dni przed transferem domaciczna a 2 dni po transferze podskórna.
innamorata88, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lunaris - żadne 10 tygodni! Ja ją już za 6 wyganiam z brzucha :p
Melevis - hmm, u nas już po pierwszych prenatalnych w 13 tc padło podejrzenie, że dziewczynka. Później w 15 i 18tc dwóch różnych ginekologów również stwierdzało, że nic między nogami nie dynda.
No i ostatecznie na połówkowych w 22tc doktorek wpisał żeńskie narządy płciowe.
Dzisiaj dostaliśmy zdjęcie 3D "dziury" między nogami :p
A co do różu - też tak zrobiłam jak Ty. Najpierw kupiłam różowe ciuszki a później poszłam na USG połówkowe z nadzieją, że Alicja zostanie Alicją :p
Flowwer - mąż twierdzi, że usta i nos to po nim :p Ale ja tam nie wiem
Ale w sumie u męża w rodzinie wszystkie babeczki ładne, więc niech będzie po mnie odziedziczy intelekt :p
A Ty już faktycznie do tego Paśnika nie wracaj - pierwszy transfer ma się udaćLunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja już po pierwszej wizycie u Paśnika i mam nadzieję że ostatniej bo po dwóch nieudanych transferach mam wrócić do niego. Mój plan to być w tym czasie w ciąży a co...
to tak;
bez zmian mam brać Intralipid 20% dwa tyg przed i w dniu transferu.
Encorton 10 mg od 1 dnia cuklu z IVF.
Accofil(Neupogen)- 5 dni przed transferem domaciczna a 2 dni po transferze podskórna.
Blisko, coraz bliżej -
Melevis wrote:Kaczorka, mała jest prześliczna powiedz, kiedy lekarz powiedział Ci o płci ? I czy już wtedy był pewny ? Mi na wizycie w 18 tygodniu powiedział, że wszystko wskazuje na dziewczynkę, dał 95%. I teraz zastanawiam się, jaka szansa, że płeć sie zmieni (dzieć był ustawiony idealnie, miedzy nogi bez problemu mozna było zajrzeć) bo ja głupia wariatka i już cała wyprawkę w różach i pastelach kupiłamMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Powiem Wam ze bardzo się martwię.
1.09 czyli 11dpo beta 18,8
3.09 beta już 81,4( przyrost 350%)
4.09 lekarz kazał mi zrobić morfologię i betę, wyszła 206,3( w ciągu 30h wzrosła o 250%)
Wychodzi ze jestem na końcówce 3 tygodnia a normy jak na 4 tydzien i jak tak dalej będzie rosła to w ciągu miesiąca przekroczę kilkaset tysięcy...
Obawiam się ze to może być ciąża zasniadowa.
Macie jakieś doświadczenie z takim dużym wzrostem bety ? -
KateHawke wrote:Hihihi tak berdzo chciałam objąć oba wyniki że nie zauważyłam:P
Już się poprawiam
https://zapodaj.net/81d4da4b7d9ff.jpg.htmlKateHawke lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Dominique1995 wrote:Hej dziewczyny,
4.09 lekarz kazał mi zrobić morfologię i betę, wyszła 206,3( w ciągu 30h wzrosła o 250%)
Macie jakieś doświadczenie z takim dużym wzrostem bety ?
Ja bym się raczej zastanawiała nad mnogą- nie macie tam bliźniaków w rodzinie?
Kaczorka a co Ty chcesz tak szybko wyrzucać Alę? Mojego synia na siłe w 43 wyciągali
-
Dominique1995 wrote:Hej dziewczyny,
Wychodzi ze jestem na końcówce 3 tygodnia a normy jak na 4 tydzien i jak tak dalej będzie rosła to w ciągu miesiąca przekroczę kilkaset tysięcy...
Macie jakieś doświadczenie z takim dużym wzrostem bety ?
Każda z nas marzy o tak ładnie przyrastającej becie, może tam są bliżniaki ?
kochana wyłącz wójka Google !! i ciesz się ciążą !!!Anna Stesia lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flo To życzę Ci aby to była pierwsza i ostatnia!
Ko-ko jumbo i jedziemy z IVF! -
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Ja bym się raczej zastanawiała nad mnogą- nie macie tam bliźniaków w rodzinie?
Kaczorka a co Ty chcesz tak szybko wyrzucać Alę? Mojego synia na siłe w 43 wyciągali
Po 30 tygodniu ciąża zaczyna faktycznie ciążyć i wystarczy mi, że poczeka do tego 37 tc :p
Do 43 tygodnia to bym chyba zwariowała!
Inna - Luśka na połówkowych miała wszystko gdzieś i się plecami do nas odwróciła. 3h się w przychodni męczyliśmy
Dzisiaj nam to wynagrodziła. -
Dominique1995 wrote:Z takim tempem to dotrze szybko do 500 tys a to typowo ciąża zasniadowa
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Dominique, nie możesz się tak negatywnie nastawiać. Lekarz Ci zasugerował zaśniadową? Równie dobrze mogą być to bliźniaki.
Dziewczyny, ale postów naprodukowałyście!
Kaczorka, śliczna Alicja duża już z niej dziewczynka
Flowwer, trzymaj się tam jutro. Moim zdaniem masz na tyle ogarniętą diagnostyķę i będziesz obstawiona lekami, że kolejna wizyta u Paśnika nie będzie potrzebna!
Inna, super, że dobrze przechodzisz ciążę, grzeczny chłopak z Michasia
My w piątek wracamy z wakacji zacznie się znów temat starań.. strasznie się boję kolejnych rozczarowań i że coś źle wyjdzie w wynikach. Ale trzeba się ogarnąć jakoś i walczyć dalej.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/516d12513162.jpg
Alicja - 1740g żywej wagi
Wygląda na to, że zdrowa i przesyła wiruskowe buziaki :*:*:*
Waga niecałych dwóch torebek cukru - ale słodyczy znacznie znacznie więcej!-Monika-, Flowwer, Kaczorka, Czrna 81 lubią tę wiadomość