Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)

Oceń ten wątek:
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Super !!! ja moją pierwszą ovu na letrizolu miałam w 17 dc !! a teraz 14-15 dc
    w 12 dc zbadaj estradiol i LH

Zbadam koniecznie. Ciekawe czy będzie rósł czy za chwilę przestanie tylko kurde strasznie mały jest

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2017, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za dzisiejsze testy!!!! :)

Ja czuje sie dość dziwnie senna na maksa, totalny brak sił :/ m zrobił niespodziankę i przyjechał w nocy :)

• panan12 Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy co będzie z tego pęcherzyka... Wczoraj 10 mm w piątek idę znów na usg. Ile muszę mieć Lh i estradiol że to znaczy że to jest to?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A ja jak zwykle nie mam czasu sie odezwac. Straszne jest to ze ludzie tak pedza na przod i żyją jutrem (w tym ja :( ) nie mam na nic czasu, ciagle dom, jedna praca, druga praca, dom i tak w koło. Z jednej strony wykonczyc sie można,ale z drugiej nie mam czasu myśleć o staraniach.
    Codziennie zagladam i wiem co się dzieje. Flo super wiadomości, Zubii cudownego masz syna, Kaczorka sliczna corcia, Aga trzymam kciuki za transfer i za wszystkie ktore pominelam. Trzymam kciuki ❤
    Aga u mnie raczej ❤ nie będzie, ale dla zasady zrobię test jeśli zdążę. ;)

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2017, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Hej. A ja jak zwykle nie mam czasu sie odezwac. Straszne jest to ze ludzie tak pedza na przod i żyją jutrem (w tym ja :( ) nie mam na nic czasu, ciagle dom, jedna praca, druga praca, dom i tak w koło. Z jednej strony wykonczyc sie można,ale z drugiej nie mam czasu myśleć o staraniach.
    Codziennie zagladam i wiem co się dzieje. Flo super wiadomości, Zubii cudownego masz syna, Kaczorka sliczna corcia, Aga trzymam kciuki za transfer i za wszystkie ktore pominelam. Trzymam kciuki ❤
    Aga u mnie raczej ❤ nie będzie, ale dla zasady zrobię test jeśli zdążę. ;)
    Sama tak żyłam wiec Cię rozumiem, ale od decyzji o in vitro trochę zmieniłam myślenie i staram sie ograniczać z pracą w sesie dawniej pracowałam po godzinach teraz nie ma mowy i chodźby odebraniu tel w domu. Bez przesady a w ostatnim czasie orkiestra dowiedziałam sie o świństwach ze strony pracodawcy ani mi sie mysli robić cos ponad to co muszę.

Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Sammer i Rucola jaką macie pogodę na wakacjach ?
    Dziś pochmurnie ale ogolnie słońce i koło 25 stopni na dole, w górach chłodniej. Trzymaj się tam dziś :*

Flowwer lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • malka Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie chyba jednak nie było tej owu. Tempka dzisiaj w dole. Tylko w takim razie czemu mnie tak brzuch bolał?? :/

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2017, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    A u mnie chyba jednak nie było tej owu. Tempka dzisiaj w dole. Tylko w takim razie czemu mnie tak brzuch bolał?? :/
    u mnie owulacja prawdopodobnie bo monitoringu nie mialam tylko of tak wznaczal, owulacja była dzien po lub dwa po tym bolu owulacyjnym, wtedy kiedy mialam kompletna cisze w organizmie, takze dzialajcie dalej.

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny melduje tłustą, obrzydliwą, jedną kreskę na teście :(

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Nie :( :( :( :( Tule kochana

Amy333 lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Amy333 wyrzuć ją do kosza i kup sobie coś ładnego :*

Amy333 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie sie dowiedziałam, ze koleżanka z pracu dostała "awans" ma sie zajmować kontrolowaniem pracowników i "przekazywaniem" tych informacji dyrektorce która jest żoną prezesa. Czyli w skrócie mówiąc została kablem ale to nie wszystko bo jak to usłyszała to praca tymczasowa gora na rok bo przecież przez rok spoko moze sie zdarzyć i tu wiem od innej osoby, ze chodzi o mnie i o to, ze przejmie moje stanowisko kiedy pójdę na l4 ciążowe wiec Błagam Boga i WsYstkich Świętych niech tym razem sie uda niech pinginek/ki z Nami zostaną.

Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko Agnieszka gdzie Ty pracujesz! >:[

U mnie w pracy też szefowa ma swoje przydupasy ale żeby tak oficjalnie? Masakra jakaś! atmosfera musi być wspaniała. Życzę Ci żebyś zaciążyła i doiła ich rok po roku (albo ZUS) przez kilka lat!

Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Matko Agnieszka gdzie Ty pracujesz! >:[

U mnie w pracy też szefowa ma swoje przydupasy ale żeby tak oficjalnie? Masakra jakaś! atmosfera musi być wspaniała. Życzę Ci żebyś zaciążyła i doiła ich rok po roku (albo ZUS) przez kilka lat!
    Powiem Wam, ze dawniej było spoko ale odkąd zrobiło sie od groma firm ubezpieczeniowych i konkurencja zaczęła dociskać to robi sie nieprzyjemnie w dodatku jak post wcześniej pisałam zbuntowałam sie i nie pracuje po godzinach a to wiadomo zawsze ucieka kilka kwesti :/ ale nie zamierAm sie tym przejmować, trudno jeżeli tak sobie juz poplanowali to moze dobry znak dla mnie, ze tym raszek musi być dobrze

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:

Chujowato :(

Agniechaaa ale masz tam sieczkę. :/ Musi się teraz udać na bank!

Melevis lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a u nas taka ostatnio historia wyszła:
    Nasza koleżanka- "gumowe ucho" szefowej, zaszła szczęśliwie w ciąże po wielu latach walki o 1 dziecko. Zawsze była ulubienicą starej, dostawała najlepsze dyżury, wszelkie prośby uwzględniane- cud, miód, malina! Fajna dziewczyna swoją drogą ale irytowało nas oczywiście to że wszystko kabluje i że stara traktuje ją nierówno z resztą.
    Siedzimy sobie, podpytujemy jak się czuje (przyniosła pierwsze L4), czy już coś czuje -5tydz. a tu wchodzi jakaś Pani i mówi że jest naszą nową koleżanką. Pytamy od kiedy i na jakiej umowie- a ona że od pazdziernika i na umowie stałej. Pytamy: jak to przecież nikt nie odchodzi od pazdziernika. A nowa: a jakaś w ciąże zaszła to ja teraz zajmę to miejsce...
    Wyobrażasz sobie nasze miny a szczególnie tej dziewczyny w ciąży? Ona była przekonana, że jest niezastąpiona i że stara tak ją lubi, że jeśli w ogóle weźmie kogoś to na chwilę... aż mi jej szkoda się zrobiło.
    Ale tak to wygląda- karma wraca!!! także Aga musi się udać ;)

Czrna 81 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Aga a u nas taka ostatnio historia wyszła:
    Nasza koleżanka- "gumowe ucho" szefowej, zaszła szczęśliwie w ciąże po wielu latach walki o 1 dziecko. Zawsze była ulubienicą starej, dostawała najlepsze dyżury, wszelkie prośby uwzględniane- cud, miód, malina! Fajna dziewczyna swoją drogą ale irytowało nas oczywiście to że wszystko kabluje i że stara traktuje ją nierówno z resztą.
    Siedzimy sobie, podpytujemy jak się czuje (przyniosła pierwsze L4), czy już coś czuje -5tydz. a tu wchodzi jakaś Pani i mówi że jest naszą nową koleżanką. Pytamy od kiedy i na jakiej umowie- a ona że od pazdziernika i na umowie stałej. Pytamy: jak to przecież nikt nie odchodzi od pazdziernika. A nowa: a jakaś w ciąże zaszła to ja teraz zajmę to miejsce...
    Wyobrażasz sobie nasze miny a szczególnie tej dziewczyny w ciąży? Ona była przekonana, że jest niezastąpiona i że stara tak ją lubi, że jeśli w ogóle weźmie kogoś to na chwilę... aż mi jej szkoda się zrobiło.
    Ale tak to wygląda- karma wraca!!! także Aga musi się udać ;)
    No tak to właśnie jest :| ja sie nie zamierzam tymi pierdolami martwić mam ważniejsze problemy i piękniejsze cele :) a wiadomo nerwy nie pomagają wiec luzuje :)

Co do karmy to kolezanka mi ostatnio powiedziała, ze działa ale ma tyle roboty, ze na opóźnienie :) wiec grzecznie czekam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 10:01

Lunaris lubi tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Jak to możliwe ?? Taki ładny fasolkowy wykres!!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Trzymam kciuki za betę!
    Ja nauczona pierwszą ciąża, gdzie 10 dpo beta=0, a 13 dpo 68 - teraz czekam....
    O ile @ nie przyjdzie, to 11.09 dopiero idę na betę :)
    Wczoraj dwa drinki wypilam :-)
    Zobaczymy, nie obrazilabym sie, gdyby zdazylo sie jak u Ciebie ha ha ha

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 września 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:

Flower a ty kiedy będziesz miała i vitro?
    A tego to najstarszi górale nie wiedzą ;)

Cały czas trwają przygotowania co w miom przypadku nie jest takie proste.

Anna Stasia jak noc ?? A tak serio to dziwie się że nie świecę w nocy

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ