WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej. A ja jak zwykle nie mam czasu sie odezwac. Straszne jest to ze ludzie tak pedza na przod i żyją jutrem (w tym ja ) nie mam na nic czasu, ciagle dom, jedna praca, druga praca, dom i tak w koło. Z jednej strony wykonczyc sie można,ale z drugiej nie mam czasu myśleć o staraniach.
Codziennie zagladam i wiem co się dzieje. Flo super wiadomości, Zubii cudownego masz syna, Kaczorka sliczna corcia, Aga trzymam kciuki za transfer i za wszystkie ktore pominelam. Trzymam kciuki ❤
Aga u mnie raczej ❤ nie będzie, ale dla zasady zrobię test jeśli zdążę. -
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Hej. A ja jak zwykle nie mam czasu sie odezwac. Straszne jest to ze ludzie tak pedza na przod i żyją jutrem (w tym ja ) nie mam na nic czasu, ciagle dom, jedna praca, druga praca, dom i tak w koło. Z jednej strony wykonczyc sie można,ale z drugiej nie mam czasu myśleć o staraniach.
Codziennie zagladam i wiem co się dzieje. Flo super wiadomości, Zubii cudownego masz syna, Kaczorka sliczna corcia, Aga trzymam kciuki za transfer i za wszystkie ktore pominelam. Trzymam kciuki ❤
Aga u mnie raczej ❤ nie będzie, ale dla zasady zrobię test jeśli zdążę.Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Sammer i Rucola jaką macie pogodę na wakacjach ?
Flowwer lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnymalka wrote:A u mnie chyba jednak nie było tej owu. Tempka dzisiaj w dole. Tylko w takim razie czemu mnie tak brzuch bolał??
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Dziewczyny melduje tłustą, obrzydliwą, jedną kreskę na teście
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie sie dowiedziałam, ze koleżanka z pracu dostała "awans" ma sie zajmować kontrolowaniem pracowników i "przekazywaniem" tych informacji dyrektorce która jest żoną prezesa. Czyli w skrócie mówiąc została kablem ale to nie wszystko bo jak to usłyszała to praca tymczasowa gora na rok bo przecież przez rok spoko moze sie zdarzyć i tu wiem od innej osoby, ze chodzi o mnie i o to, ze przejmie moje stanowisko kiedy pójdę na l4 ciążowe wiec Błagam Boga i WsYstkich Świętych niech tym razem sie uda niech pinginek/ki z Nami zostaną.
Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Matko Agnieszka gdzie Ty pracujesz! >:[
U mnie w pracy też szefowa ma swoje przydupasy ale żeby tak oficjalnie? Masakra jakaś! atmosfera musi być wspaniała. Życzę Ci żebyś zaciążyła i doiła ich rok po roku (albo ZUS) przez kilka lat!Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Matko Agnieszka gdzie Ty pracujesz! >:[
U mnie w pracy też szefowa ma swoje przydupasy ale żeby tak oficjalnie? Masakra jakaś! atmosfera musi być wspaniała. Życzę Ci żebyś zaciążyła i doiła ich rok po roku (albo ZUS) przez kilka lat! -
Chujowato
Agniechaaa ale masz tam sieczkę. Musi się teraz udać na bank!Melevis lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Aga a u nas taka ostatnio historia wyszła:
Nasza koleżanka- "gumowe ucho" szefowej, zaszła szczęśliwie w ciąże po wielu latach walki o 1 dziecko. Zawsze była ulubienicą starej, dostawała najlepsze dyżury, wszelkie prośby uwzględniane- cud, miód, malina! Fajna dziewczyna swoją drogą ale irytowało nas oczywiście to że wszystko kabluje i że stara traktuje ją nierówno z resztą.
Siedzimy sobie, podpytujemy jak się czuje (przyniosła pierwsze L4), czy już coś czuje -5tydz. a tu wchodzi jakaś Pani i mówi że jest naszą nową koleżanką. Pytamy od kiedy i na jakiej umowie- a ona że od pazdziernika i na umowie stałej. Pytamy: jak to przecież nikt nie odchodzi od pazdziernika. A nowa: a jakaś w ciąże zaszła to ja teraz zajmę to miejsce...
Wyobrażasz sobie nasze miny a szczególnie tej dziewczyny w ciąży? Ona była przekonana, że jest niezastąpiona i że stara tak ją lubi, że jeśli w ogóle weźmie kogoś to na chwilę... aż mi jej szkoda się zrobiło.
Ale tak to wygląda- karma wraca!!! także Aga musi się udaćCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Aga a u nas taka ostatnio historia wyszła:
Nasza koleżanka- "gumowe ucho" szefowej, zaszła szczęśliwie w ciąże po wielu latach walki o 1 dziecko. Zawsze była ulubienicą starej, dostawała najlepsze dyżury, wszelkie prośby uwzględniane- cud, miód, malina! Fajna dziewczyna swoją drogą ale irytowało nas oczywiście to że wszystko kabluje i że stara traktuje ją nierówno z resztą.
Siedzimy sobie, podpytujemy jak się czuje (przyniosła pierwsze L4), czy już coś czuje -5tydz. a tu wchodzi jakaś Pani i mówi że jest naszą nową koleżanką. Pytamy od kiedy i na jakiej umowie- a ona że od pazdziernika i na umowie stałej. Pytamy: jak to przecież nikt nie odchodzi od pazdziernika. A nowa: a jakaś w ciąże zaszła to ja teraz zajmę to miejsce...
Wyobrażasz sobie nasze miny a szczególnie tej dziewczyny w ciąży? Ona była przekonana, że jest niezastąpiona i że stara tak ją lubi, że jeśli w ogóle weźmie kogoś to na chwilę... aż mi jej szkoda się zrobiło.
Ale tak to wygląda- karma wraca!!! także Aga musi się udać
Co do karmy to kolezanka mi ostatnio powiedziała, ze działa ale ma tyle roboty, ze na opóźnienie wiec grzecznie czekamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 10:01
Lunaris lubi tę wiadomość
-
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Minie Black wrote:Trzymam kciuki za betę!
Ja nauczona pierwszą ciąża, gdzie 10 dpo beta=0, a 13 dpo 68 - teraz czekam....
O ile @ nie przyjdzie, to 11.09 dopiero idę na betę
Zobaczymy, nie obrazilabym sie, gdyby zdazylo sie jak u Ciebie ha ha ha -
-Monika- wrote:
Flower a ty kiedy będziesz miała i vitro?
Cały czas trwają przygotowania co w miom przypadku nie jest takie proste.
Anna Stasia jak noc ?? A tak serio to dziwie się że nie świecę w nocy
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄