WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja w sexi piżamce na sali leżę, tabletkę dostałam i czekam....
Muszę sobie załatwić do domu takieinnamorata88, PodwojnaMama, Agniechaaaa, Madżka89, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kaczorka ale piękna dziewczynka mmm takie widoki to ja uwielbiam
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Właśnie sie dowiedziałam, ze koleżanka z pracu dostała "awans" ma sie zajmować kontrolowaniem pracowników i "przekazywaniem" tych informacji dyrektorce która jest żoną prezesa. Czyli w skrócie mówiąc została kablem ale to nie wszystko bo jak to usłyszała to praca tymczasowa gora na rok bo przecież przez rok spoko moze sie zdarzyć i tu wiem od innej osoby, ze chodzi o mnie i o to, ze przejmie moje stanowisko kiedy pójdę na l4 ciążowe wiec Błagam Boga i WsYstkich Świętych niech tym razem sie uda niech pinginek/ki z Nami zostaną.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer wrote:A ja w sexi piżamce na sali leżę, tabletkę dostałam i czekam....
Muszę sobie załatwić do domu takie
Trzymam kciukaski! Oby wszystko było w porządku i bezboleśnie! I trzymam kciuki za Twojego M, on też dzisiaj jest bardzo dzielny.
Ps. Noc długa , więc dopiero wstałam: -D Dobrze, że mam dzisiaj wolne. -
Anna Stesia wrote:Trzymam kciukaski! Oby wszystko było w porządku i bezboleśnie! I trzymam kciuki za Twojego M, on też dzisiaj jest bardzo dzielny.
Ps. Noc długa , więc dopiero wstałam: -D Dobrze, że mam dzisiaj wolne.Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Flowwer wrote:Jak to możliwe ?? Taki ładny fasolkowy wykres!!
Kurcze, już się sama wkrecilam ze tym razem się udało. Teraz mam doła jak stodoła
-
Flo żeby oni tam zrobili to co było zaplanowane- bo jak się na tą pidżamkę zapatrzą... POWODZENIA! -
Anna Stesia wrote:Amy, bardzo nie lubię!! Który to dzień? Są jeszcze jakieś szanse?
13dpo, temp zjechala o 0,2 test negatywny, szans raczej nie ma:(
Dupa blada, bo ja siie durna już nakręciłam -
Flo Kochana, powodzenia:-)) -
innamorata88 wrote:Jakie macie dalsze plany co do działań kochana?
Jeszcze chce spróbować z monitoringiem i Ovitrelle raz lub dwa razy. W Tym czasie pociągnę kuracje Metforminą, może trochę insulina się uspokoi.
Wyszedl mi niski poziom wit. D, wiec chce dołożyć 4000 na dobe, może trochę podskoczy.
A po 2-3 miesiącach planuje HSG. Takie plany jak na razie..
Masz jakiś pomysł co jeszcze można na tym etapie zrobić?
-
sylwia198808 wrote:To idziemy łeb w łeb
Ja dziś łykam już 3 pigułkę, mam nadzieję, że nic nie stanie nam na przeszkodzie
I za 3tyg zaczniemy stymulację
Tobie też tego życzę Bertha!!
Będziemy się wspierać
ja mam wizyte w klinice 22.09. zeby dostac recepty i rozpiske lekow
Dlugi protokol masz?never_lose_hope lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Amy333 wrote:Jeszcze chce spróbować z monitoringiem i Ovitrelle raz lub dwa razy. W Tym czasie pociągnę kuracje Metforminą, może trochę insulina się uspokoi.
Wyszedl mi niski poziom wit. D, wiec chce dołożyć 4000 na dobe, może trochę podskoczy.
A po 2-3 miesiącach planuje HSG. Takie plany jak na razie..
Masz jakiś pomysł co jeszcze można na tym etapie zrobić?Amy333 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Flowwer wrote:nastrój hmmm... muszę się ogolić do sexi piżamki
Agniecha jak samopoczucie po wlewce ?
Bertha i Yosel jaki macie dokładny plan na ten cykl ?
U mnie rozpoczete tabletki antykoncepcyjne i 22.09. mam wizyte u Lewego, aby dostac rozpiske i recepty.
Do tego czasu kompletujemy brakujace badania, ja jeszcze lecze infekcje i mam nadzieje, ze jutro uda sie ponownie pobrac wymaz (choc jeszcze @ moze sie nie skonczy.. ). Czekajac na wyniki wymazu bede "leczyla" sie jeszcze probiotykami bo jesli wyjdzie znowu dodatni wymaz, to ponowna wizyte mam we wtorek, to moze znowu pobiore wymazy.. nie wiem.. kombinuje, bo u mnie ciezko z tymi posiewami.
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Flowwer wrote:Ja już po pierwszej wizycie u Paśnika i mam nadzieję że ostatniej bo po dwóch nieudanych transferach mam wrócić do niego. Mój plan to być w tym czasie w ciąży a co...
to tak;
bez zmian mam brać Intralipid 20% dwa tyg przed i w dniu transferu.
Encorton 10 mg od 1 dnia cuklu z IVF.
Accofil(Neupogen)- 5 dni przed transferem domaciczna a 2 dni po transferze podskórna.
cos skomentowal wyniki, co moglabym dla siebie wyciagnac?
Muszę sobie załatwić do domu takieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 11:29
2xiui, 3xivf (2 zarodki)