X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wrześniówki :)
Odpowiedz

Wrześniówki :)

Oceń ten wątek:
  • tutusia Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co za taktyki? ;)

f2w3flw1wyt7w9l7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieziulka skacze po chłopie jak ta żabka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 13:46

• ag194 Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 20:02

3i49df9hp36s3hdx.png
    20170812050113.png
  • Lili85 Nowa

Wysłany: 3 września 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest, dziś znów druga kreska, tym razem pojawiła się szybciej ;) Pierwszy miesiąc w ovufriend, a myślałąm że dłużej to potrwa ;). Staramy się z mężem od maja, miałam już umówiony termin wyrwania zęba mądrości, a tu taki psikus :) Lekarza mam na piątek, może jakoś dam rade w pracy (pracuję fizycznie :( bu)
    Pozdrawiam

ag194, zubii lubią tę wiadomość

• zwm Ekspertka

Wysłany: 3 września 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 2 dzień @ a ona taka słaba jak nigdy krew na pewno normalna ale ta ilość bardzo marna

• Nola Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzesniowe dziewczyny :) Niestety nie udalo mi sie we wrzesniu zobaczych upragnionych II kresek a tym samym zajsc w ciaze w sierpniu na ktory tak czekalam :( dzis ujemna beta hcg rozwiala wszelkie moje nadzieje i jak widac urojone symptomy ciazy :( pozdrawiam wszystkie staraczki Zycze sierpniowych owockow i cierpliwosci tym w takiej beznadziejnej sytuacji jak ja :/ boje sie nawet zapisac na watku pazdziernikowym boje sie juz miec jakiekolwiek nadzieje wiem jedno odstawiamy stymulacje sztuczna skoro nie wyszlo nawet z nia i sprobujemy naturalnie Najwyzej zmienie sievw jednego wielkiego chodzacego torbiela :(

2nn3dqk3kf70gzik.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nola wrote:
    Wrzesniowe dziewczyny :) Niestety nie udalo mi sie we wrzesniu zobaczych upragnionych II kresek a tym samym zajsc w ciaze w sierpniu na ktory tak czekalam :( dzis ujemna beta hcg rozwiala wszelkie moje nadzieje i jak widac urojone symptomy ciazy :( pozdrawiam wszystkie staraczki Zycze sierpniowych owockow i cierpliwosci tym w takiej beznadziejnej sytuacji jak ja :/ boje sie nawet zapisac na watku pazdziernikowym boje sie juz miec jakiekolwiek nadzieje wiem jedno odstawiamy stymulacje sztuczna skoro nie wyszlo nawet z nia i sprobujemy naturalnie Najwyzej zmienie sievw jednego wielkiego chodzacego torbiela :(
    Przykro mi :( ale miesiąc się dopiero zaczyna :) może wrzesień Cię jeszcze zaskoczy?

I na aaaaaa gdzie jesteś z beta nr 2?

Nola lubi tę wiadomość

• Justyna250184 Znajoma

Wysłany: 3 września 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i mam pytanie ostatni okres miałam 4 sierpnia okresy średnio co 37 dni wiec kiedy według was były dni płodne a najlepiej owulacja

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna250184 wrote:
    Witam się i mam pytanie ostatni okres miałam 4 sierpnia okresy średnio co 37 dni wiec kiedy według was były dni płodne a najlepiej owulacja
    To tylko wróżka może odpowiedzieć na to pytanie :(
    Możesz mierzyć temp, sprawdzać sluz, badać szyjkę, chodzić na monitoring :) wtedy coś będziesz wiedziała :)
    Uważa się ze przy 28 dniowym cyklu owu jest kolo 14 dc.

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Na betę pójdę w poniedziałek bo w weekend labolatorium zamknięte :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 3 września 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna250184 wrote:

Wg mnie owulacja w prawidłowym cyklu powinna wystąpić 14 dni przed terminem miesiączki, ale kiedy była u Ciebie - to nie mam pojęcia :)

• tutusia Autorytet

Wysłany: 3 września 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pietruszek wrote:
    Wg mnie owulacja w prawidłowym cyklu powinna wystąpić 14 dni przed terminem miesiączki, ale kiedy była u Ciebie - to nie mam pojęcia :)

Prawidłowa faza lutealna trwa od 10 do 16 dni, u każdej kobiety inaczej, więc wcale niekoniecznie musi minąć 14 dni od owulacji do okresu.

zubii lubi tę wiadomość

f2w3flw1wyt7w9l7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Innamorata88! Wołam Cię! Jak beta? Jak się nie odzywasz to się martwię :( przekopalam całe ovu czy gdzieś coś pisałaś i cisza :(

• zwm Ekspertka

Wysłany: 4 września 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy w czwartek dostałam plamienie w piątek tylko trochę krwi było ale normalna krew a w sobotę tylko pol dnia leciało i na tym koniec podpaska czysta szyjka twarda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2016, 06:57

• bertha Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwm wrote:
    Dziewczyny pomocy w czwartek dostałam plamienie w piątek tylko trochę krwi było ale normalna krew a w sobotę tylko pol dnia leciało i na tym koniec podpaska czysta szyjka twarda

To siknij testa dla pewności sprawdzić..

Justyna, jesli masz 37 dni cykle regularne, to nieznając długości twojej fazy lutealnej możemy jedynie przyjąć ideał - 14dni, czyli owu byłaby w 23 dniu cyklu. Ale moze byc tez ok 21-26 dnia cyklu.

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • zwm Ekspertka

Wysłany: 4 września 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj sprawdził am nic

• czekającanacud Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś 11dpo i znowu negatywny ;-(

2nn343r8oxp9y3dz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwm to idź na bete.

Czekającanacud jeszcze nie płacz ;) pojutrze spróbuj jeszcze raz :) 11dpo może nic nie być ;)

zubii lubi tę wiadomość

• ines. Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg ovu friend 12dpo, wg mnie 14 dpo. okres powinien być 3 dni temu. raczej nie zdaża mu się spóźniać.
    test wczoraj i dziś negatywny.

zwariuje, nie wiem czy leciec na bete czy nie. po wykresie to sie nie nastawiam, ale dziwne to wszystko.

Córcia <3 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
    3i49o7esn08ndlz3.png
    Synek <3 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
    82do3e5e29ddmi8b.png
  • czekającanacud Autorytet

Wysłany: 4 września 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Zwm to idź na bete.

Czekającanacud jeszcze nie płacz ;) pojutrze spróbuj jeszcze raz :) 11dpo może nic nie być ;)

Naprawde są przypadki że 11dpo negatyw a potem poyztywny?bo ja nawet cienia cienia nie mam...

2nn343r8oxp9y3dz.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ