Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jest, dziś znów druga kreska, tym razem pojawiła się szybciej Pierwszy miesiąc w ovufriend, a myślałąm że dłużej to potrwa . Staramy się z mężem od maja, miałam już umówiony termin wyrwania zęba mądrości, a tu taki psikus Lekarza mam na piątek, może jakoś dam rade w pracy (pracuję fizycznie bu)
Pozdrawiamag194, zubii lubią tę wiadomość
-
Wrzesniowe dziewczyny Niestety nie udalo mi sie we wrzesniu zobaczych upragnionych II kresek a tym samym zajsc w ciaze w sierpniu na ktory tak czekalam dzis ujemna beta hcg rozwiala wszelkie moje nadzieje i jak widac urojone symptomy ciazy pozdrawiam wszystkie staraczki Zycze sierpniowych owockow i cierpliwosci tym w takiej beznadziejnej sytuacji jak ja boje sie nawet zapisac na watku pazdziernikowym boje sie juz miec jakiekolwiek nadzieje wiem jedno odstawiamy stymulacje sztuczna skoro nie wyszlo nawet z nia i sprobujemy naturalnie Najwyzej zmienie sievw jednego wielkiego chodzacego torbiela
-
nick nieaktualnyNola wrote:Wrzesniowe dziewczyny Niestety nie udalo mi sie we wrzesniu zobaczych upragnionych II kresek a tym samym zajsc w ciaze w sierpniu na ktory tak czekalam dzis ujemna beta hcg rozwiala wszelkie moje nadzieje i jak widac urojone symptomy ciazy pozdrawiam wszystkie staraczki Zycze sierpniowych owockow i cierpliwosci tym w takiej beznadziejnej sytuacji jak ja boje sie nawet zapisac na watku pazdziernikowym boje sie juz miec jakiekolwiek nadzieje wiem jedno odstawiamy stymulacje sztuczna skoro nie wyszlo nawet z nia i sprobujemy naturalnie Najwyzej zmienie sievw jednego wielkiego chodzacego torbiela
I na aaaaaa gdzie jesteś z beta nr 2?Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna250184 wrote:Witam się i mam pytanie ostatni okres miałam 4 sierpnia okresy średnio co 37 dni wiec kiedy według was były dni płodne a najlepiej owulacja
Możesz mierzyć temp, sprawdzać sluz, badać szyjkę, chodzić na monitoring wtedy coś będziesz wiedziała
Uważa się ze przy 28 dniowym cyklu owu jest kolo 14 dc. -
Justyna250184 wrote:Witam się i mam pytanie ostatni okres miałam 4 sierpnia okresy średnio co 37 dni wiec kiedy według was były dni płodne a najlepiej owulacja
Wg mnie owulacja w prawidłowym cyklu powinna wystąpić 14 dni przed terminem miesiączki, ale kiedy była u Ciebie - to nie mam pojęcia -
pietruszek wrote:Wg mnie owulacja w prawidłowym cyklu powinna wystąpić 14 dni przed terminem miesiączki, ale kiedy była u Ciebie - to nie mam pojęcia
Prawidłowa faza lutealna trwa od 10 do 16 dni, u każdej kobiety inaczej, więc wcale niekoniecznie musi minąć 14 dni od owulacji do okresu.zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwm wrote:Dziewczyny pomocy w czwartek dostałam plamienie w piątek tylko trochę krwi było ale normalna krew a w sobotę tylko pol dnia leciało i na tym koniec podpaska czysta szyjka twarda
To siknij testa dla pewności sprawdzić..
Justyna, jesli masz 37 dni cykle regularne, to nieznając długości twojej fazy lutealnej możemy jedynie przyjąć ideał - 14dni, czyli owu byłaby w 23 dniu cyklu. Ale moze byc tez ok 21-26 dnia cyklu.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
wg ovu friend 12dpo, wg mnie 14 dpo. okres powinien być 3 dni temu. raczej nie zdaża mu się spóźniać.
test wczoraj i dziś negatywny.
zwariuje, nie wiem czy leciec na bete czy nie. po wykresie to sie nie nastawiam, ale dziwne to wszystko.Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]