Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie to ciężko temat ze względów na niezgodność lekarzy. Gdyby moja prowadząca powiedziała, że luzik to już byłabym po szczepieniu na 100%. Ale też nie chcę robić tego znając jej opinię. I taka dupa jest z tym tematem. 🤦
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2021, 07:49
Milka8686 lubi tę wiadomość
-
Ja staram się o tym nie mówić w towarzystwie 🙈 zrobiłam to raz i ludzie popatrzyli na mnie jakbym zrobiła mojej malutkiej krzywdę. Szanuje to, ze ktoś się nie zaszczepi bo ma obawy, ale sądziłam ze jeśli się zaszczepie to tez moja decyzja i inni powinni to uszanować. Naiwna ja 😂
Milka8686 lubi tę wiadomość
-
W tym kraju nie doświadczysz akceptacji 🤣
Ja znowuż zazdroszczę, że mogłaś się zaszczepić, mnie nie pozwala ta szczerość wobec lekarza, nic więcej xD
Ale rzeczywiście, w towarzystwie też raczej jak słucham ciśnienia na szczepionki, jakie są fe, to też się nie udzielam. 🤣 -
No właśnie. Później będę miała pretensje do siebie, że jej nie posłuchałam. 🤣
No nic. Szykuje się na jutrzejszą glukozę psychicznie. Mąż przyniósł mi smak cytrynowo-mietowy, dam znać jak smakuje. Podobno jak drineczek 😂
A dzisiaj zostanę ciocia!!!!
Moja przyjaciółka właśnie jedzie na salę operacyjną, będzie CC i pojawi się mała Miss! 😍
Od 4 nie śpię z tych nerwów xD -
. Właśnie ide na pobranie krwi. Wszystko tak późno przez tą moją izolację domową.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2021, 08:15
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Hej dziewczyny. Właśnie ide na pobranie krwi. Wszystko tak późno przez tą moją izolację domową.
Luna,
Najgorsze, że czekam jak na szpilkach po będę odbierać jej męża po kangurowaniu. W Madurowiczu rodzi, więc kawałek drogi z Olechowa będzie 😂 -
Gratulacje ciotka!🤗25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja już po Becie już o 7 poleciałam 😂 czekam na wyniki, około 13-14 będą 😊
Anitka lubi tę wiadomość
28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
Luna33 wrote:Niewyspana, to masz poważna role w całym wydarzeniu! Ale wszystkiego dowiesz się pierwsza 😁😁
Zosia, czekam również 😁
Luna, jak Twój brzuszek? Coś widać?
Kilogramy stoją, czy w górę coś poszło?
Ja już dwa razy w tym tygodniu usłyszałam, że zaokrągliłam się na buzi i jest mi przykro 😝
Jak cała reszta w temacie brzuszkow i kilogramów? -
niewyspana wrote:Trochę tak. Że szpitala też będę je odbierać i odwozić do domu. Czuję stres i to tak trwa już 2 tygodnie, odkąd są w szpitalu. 🥴
Luna, jak Twój brzuszek? Coś widać?
Kilogramy stoją, czy w górę coś poszło?
Ja już dwa razy w tym tygodniu usłyszałam, że zaokrągliłam się na buzi i jest mi przykro 😝
Jak cała reszta w temacie brzuszkow i kilogramów?
Chyba ze stresu bym zapomniała jak się autem jeździ 😂😂
Brzuch wreszcie mam 😂😂 wczoraj nawet kasjerka w żabce proponowała żebym przyszła jako pierwsza i nie stała w kolejce, wiec coś widać 😂 a na plusie mam DZIESIĘĆ kg!!!! Z jednej strony przeraża mnie ta liczna a z drugiej się cieszę 😂 ja jestem dość wysoka i mega chuda zawsze. Teraz trochę zgrubly mi nogi, są jak grubsze patyki niż zwykle 🙈 zobaczymy jak to będzie do końca.
Powiedzcie, czy Wy tez macie w ciąży sklerozę? 🤪 ja totalnie wszystkiego zapominam. Mąż codziennie rano pisze mi listę rzeczy które ustaliliśmy ze danego dnia załatwię... -
Luna u mnie dokładnie to samo, zapominam o wszystkim 🙈
W temacie kg na razie zgubiłam 3, ale już nie mogę się doczekać brzuszka. Kiedy mniej więcej u was zaczęło być widać?💃22l.
🕺26l.
💒22.02.20
⏸️cb.04.03.21➡️👼14.03.21
⏸️16.04.21💗 bHCG 19.04- 85,87. 20.04-152,54
18.05.21 💗 CRL 1,64cm -
Anitka wrote:Luna u mnie dokładnie to samo, zapominam o wszystkim 🙈
W temacie kg na razie zgubiłam 3, ale już nie mogę się doczekać brzuszka. Kiedy mniej więcej u was zaczęło być widać?
Pocieszylas mnie bo po dzisiejszej akcji już zaczęłam się martwić o swoją głowę 😂
U mnie tak wyraźniej zaczęło być widać jakieś 3-4 tyg temu 🤪 ale jakbym się uparła to mogłabym go nadal ukrywać 😂 -
Już po:) bylam dzielna, dziwne bo zawsze mdleje albo mnie trzęsie. Ale to byc może przez to ze bylam sama bez nikogo i czulam ze muszę być dzielna.
Nie lubię widoku krwi.. Już taka moja natura.
W pepco kupilam spodenki nie za krótkie takie w sam raz. I materiał fajniutki pi 2 dyszki tylko;)
Wracam do domu jeść!!😂
Alutka jak powiesz ze wyjeżdżasz do Pl to chyba wtedy tez prenatalne Ci przesunie prawda? Bo będziesz w "na wyjeździe"
Obyś później przez to przesunięcie nie czekała dłużej i sie niecierpliwła;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2021, 10:25
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Już po:) bylam dzielna, dziwne bo zawsze mdleje albo mnie trzęsie. Ale to byc może przez to ze bylam sama bez nikogo i czulam ze muszę być dzielna.
Nie lubię widoku krwi.. Już taka moja natura.
W pepco kupilam spodenki nie za krótkie takie w sam raz. I materiał fajniutki pi 2 dyszki tylko;)
Wracam do domu jeść!!😂
Alutka jak powiesz ze wyjeżdżasz do Pl to chyba wtedy tez prenatalne Ci przesunie prawda? Bo będziesz w "na wyjeździe"
Obyś później przez to przesunięcie nie czekała dłużej i sie niecierpliwła;*
Wiesz co ja nawet nie wiem czy tutaj robi się prenatalne 😂 ja w Serbii jestem to inaczej to wygląda bo Serbia w UE nie jest... A może jednak wytrzymam te 9 dni 🤔🤔🤔 nie wiem, ale miesiąc czekać to długo... Ja mu na wizycie powiem że chce chociaż w między czasie przyjść na szybkie USG żeby się nie martwić ... -
Wróciłam!!!!
Tatuś malutkiej odwieziony, z mamusia wszystko dobrze. Oficjalnie jestem ciocia od 8;57 🖤🖤🖤
Kruszynka jest przepiękna, środa lub czwartek zabieramy je do domu i zobaczę ją na żywo!
Cudowna!
Nie mogę się przestać trząść 😝
Oczywiście dwa wypadki po drodze były, jak na złość, więc stałam w korkach xD
Łódź 🖤
Ale pomimo korków zrobiłam jakiś rekord, bo od ruszenia autem i zaparkowania z powrotem pod blokiem minęła równo godzina... 😂 A tam się jedzie te 33 min w jedną stronę średnio, więc... 😂Anitka lubi tę wiadomość