Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
No te truskawki to już faza 2 tygodnie... Wszystko musi być truskawkowe. Napoje, bułka z truskawkami, pierogi z truskawkami, mus truskawkowy, sos do klusek leniwych, dżem... A dzisiaj dorwalam piękne, w opakowaniu, zapewne naładowane chemią, ale to nieważne. 🍓🍓🍓🍓🍓🖤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 18:04
-
Ale fajnie sie was czyta💞😍 Same dobre wiesci widze
Dziewczyny robilyscie test na grupe krwi bo lekarz zlecil czy same chcialyscie wiedziec?
Ja mam 0Rh+ a moj narzyczonynie ma pojecia, podobno ze mna wszystko bedzie pasowalo ale tak bardzo bym chciala aby zrobil zebysmy wrazie wuuu nawet wiedzieli, to oczywiscie nie bo on igly nie cierpi 🙈 mam taka cicha nadzieje ze ginekolog mu NAKARZE zrobic test na krew! 🥰😂
Noga mnie przestala bolec 🥳🥳🥳🥳 czyli to byly miesnie albo wezadla 😅😂Nie byla to pachwina i nie poronilam 😂🥳🥳🥳 teraz przeskoczylo na prawy bok ale juz mniej i zreszta wcale mnieto nie obchodzi bo i tak przejdzie 😂😂🥳🥳🥳 Jezu jak ja sie ciesze! Teraz mowie ze znow jestem w ciazy 🙈🙈😂😂
Alutka wez.... wkurzasz mnie 😡🙈🙈😂😂😂
Zrob w niedziele lub sobote z rana akurat taki piekny weekend bedziecie mieli bo w tygodniu potem praca i obowiazki 😂🤞👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ale śmiesznie z tymi truskawkami 😁
To faktycznie każda rośnie inaczej 😂
Niewyspana prawda z tymi wzdeciami, jakos nie mogłam wczesniej dopasować tego do tego co mam. I jeszcze w ogóle cos dziwnego bo mam biegunki od wczoraj.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Marienn,
Wydaje mi się, że konflikt występuje, jeżeli matka ma - a ojciec +.
Ale dopytaj lekarza.
Mnie ogółem bardzo irytuje podejście naszych panów, że on nie będzie się kłuł, nie będzie się badał... Szlag mnie trafia na takie coś 😆
Nadzieja,
A zmieniałaś coś w diecie? -
I wy tak spicie na brzuchach? 😂😂😂🙈🙈🙈
Juz widze jak mloda niewyspanej od malego bedzie wcinala truskawki 🥰🥰😂😂
Kochane a pijecie kawe? Bo ja pije jedna dziennie nadal ale powiem szczerze ze to dla mnie za malo, czuje po tej pierwszej kawie jak jest taka pyszna ze chce juz zrobic druga 🙈 ale w zamian za to sie oszukuje i robie herbate 😭
No a co do mojego Pana to on zawsze byl taki przeciwnik lekow igiel szpitali itp niesamowicie mnie to wkurza bo on tez twierdzi ze samo przejdzie ! I wiecie co kuzwa przeciez znow mial racje ze z noga 'nic nie rob samo przejdzie' i ... przeszla 😡🙈 😭😂
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Mój akurat igły i lekarzy się nie boi natomiast kiedy mu powiedziałam że czas by zrobił bo lekarz kazał, to usłyszałam: mam na to miesiąc!
Kawy nie pije wcale bo nigdy nie lubiłam. Herbate uwielbiam ale odkąd jestem w ciąży to już nie lubię i nie pije. Zauważyłam że teraz wszystko mam na odwrót. Wszystko co uwielbiałam nie lubię.
Staram się jeść jak najwięcej ale wciąż mam wstręt, wszystko mi rośnie w buzi nawet kiedy spożywam to na co mam ochotę. Żyje na owocach, pieczywie, nabiale. Ostanie dwa dni jadlam kopytka z kubkiem mleka. Jutro jadę do mamy na rosół 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 19:04
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Albo nie będzie w stanie ich znieść 😂😂
Taaaak, ja uwielbiam spać na brzuchu. Jedyna pozycja, w której mogę zasnąć, więc boje się co będzie jak brzuch będzie już po prostu duży. 🥺
Dzisiaj chyba już jest dzień oporowy mojej macicy, bo mnie tak ciągnie, że mam ochotę jej przywalić. Boli, boli, boli.
I pomyśleć, że według USG mała jest o wiele starsza, po przeliczając na prenatalne, mamy dzisiaj 14+2 😆
Co do kawy - ja nie piję. Wypiłam jedną, jak w zeszłym tygodniu bolała mnie głowa już w opór i próbowałam każdej metody. Ale mnie po prostu kawa przestała smakować. 🙈 Mam ochotę, ale na energetyka. Ale tego mi pewnie dziecko nie wybaczy xD
Jedna dziennie z mlekiem sobie pij, ale chyba więcej musisz sobie odmówić... 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 19:03
-
MÓJ LEKARZ 😂😂😂 pozwolił mi spać na brzuchu, póki nie urósł 🙈 ostatnio o to pytałam. Jeśli chodzi o kawę ja właściwie nie mam ochoty ale czytałam ze 2 w ciągu dnia takie lekkie są dozwolone. Mama ginekolog chyba o tym pisała 🤔
Nadzieja, miałam identycznie! Owoce i kanapki. Nic więcej nie chciało mi przejść przez gardło 🤷♀️ Teraz jest odrobine lepiej ale nadal nie mam tak żeby na coś konkretnego mieć ochotę
-
Luna czy Twoj lekarz pobiera oplate od ciebie za 2x ? 🙈😂😂😂 bo jeszcze za mnie powinien! 💪💪 i za te rady co nam przekazujesz 🙈🙈
UUu Luna podziwiam za wyjazd 🤞🙈💪
Odebralaliscie dzis mieszkanie? 😁😁😁😁
Sialalalalala a ja dzis zamawiam chinczyka 🥳🥳🥳🥳 czekalam chyba z 3 tygodnie na niego bo sie wzbranialam od zlego jedzenia na poczatku aby nie zaszkodzic ale dzis juz porpostu nie wytrzymam 🙈🙈🙈 🤤🤤🤤🤤🤤🤤👩 31l. + 👱♂️ 31l.
😂Jezusiu czekam na te wasze objawy u siebje jak wy mowicie ze to wam smakuje a to nie 🤤🤤😂😂 Ciekawi mnie jak to jest 🙈🙈 dziekuje !
Luna a to powiedz cos wiecej co udalo wam sie kupic jakies fajne mniejsze , wieksze czy cos nowoczesnego czy cos do remontu 😁 tak z ciekawosci pytam bo ogolem strasznie lubie tematy somow i mieszkan od kiedy sie budujemy🙈🙈 kto jaka lazienka czy kuchnia itp to moje ulubione tematy 🙈🙈 mam nadzieje ze szybko przeskocze na temat o buteleczkach czy pieluszkach 😂😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Lojezu, Marienn, to dla mnie te tematy to jakiś dramat.
Kupiliśmy mieszkanie, między innymi dlatego, że ja głośno i wyraźnie powiedziałam, że ręki nie przyłoże do budowy domu, pilnowania tego, urządzania itd... no fuckin way 😝
Nawet teraz rozmowy o malowaniu pokoju dziecka, czy meblowaniu to dla mnie powód do nawrotu mdłości 😂😆 -
Kupiliśmy mieszkanie od dewelopera, docwykonczenia i się właśnie zastanawiam co mi strzeliło do łba. Dzięki Bogu mamy znajomego architekta który zrobił nam projekt, ja tylko stwierdziłam ze ładnie i robimy 😂 teraz przed nami ostateczne wybieranie płytek, paneli, farb, mebli.. przeraża mnie to 😂 i chce mieć jak najszybciej to za sobą 😂mamy 3 pokoje z czego jeden w planach był pokojem gdzieniegdzie komputer i takie tam, ale udało się zrobić bobo i Brdzie pokojem dziecięcym 😂
Oj tak, ja przy budowie domu chyba bym się zastrzeliła... -
Jejku super! U nas na poczatku tez byl plan kupic developerke ale zawsze mowilismy o domu, lub czyms z ogrodem. Tylko ze za kazdym razem jak jechalismy do polski cos ogladac to wychodzilo ze to dno... ze okna nie takie, ze za duzy , ze za male cos tam... wiec zmienilismy w poszukiwania w poszukiwnie dzialki pod budowe.. balam sie ale ja mam w domu budowlanca z wykonczeniowkami, wiekszosc chce sam wykonczyc w srodku a ja myslalam ze bede przy tym bo uwielbiam nadzorowac 😂🙈 wybierac itp... no ale coz pozostanie mi kamerka albo przez pandemie rzelozymy to na kolejny rok 😁
W kazdym razie mysle ze urzadzanie pod siebie jest naprawde fajne 😁 mnie to relaksuje 😁 na fcb sa grupy wykanczam mieszkanie czy cos... tam ludzie maja takie inspiracje ze galy wychodza. Ja lubie tez wpisac se na insta jakis hasztag #lazienka #pokojdzieciecy , boziu jakie one sa piekne te inspiracje 😁 laski Polecam!
Niewyspana sprobuj moze zmienisz zdanie 😂😂
Dzis mi tesciowa powiedziala ze mysli ze bedzie dziewczynka, a ja sie bronie ze chlopak... bo chyba widze w oczach narzyczonego ze bardzo by chcial chlopaka... a dla mnie to obojetne raczej ❤👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Hahaha Niewyspana bo moja tesciowa wczula sie w role bo na kilka dni przed moim testem powiedziala ze chyba cos ukrywam bo eygladam jak w ciazy 🙈 i do dzis mi nie wierzy ze wtedy jeszcze nie wiedzialam i nawet po mnie widac nic napewno nie bylo 😁 dlatego teraz mi wrozy po raz kolejny 😂
No coz poczekamy 😁😁 ja sobie wmawiam chlopczyka 🥰 tak jak mowie bo chyba bardzoxmi zalezy aby spelnic marzenie narzyczonego 🥰 ale mysle ze jakby zobaczyl na usg dziewczynke to moze sie nie zalamie 🙈
A z tym wnerwem to doskonale rozumiem 💜Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2021, 00:14
👩 31l. + 👱♂️ 31l.