Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna33 wrote:Ja na sam koniec nie bardzo mogłam chodzić. I leżenie w łóżku w nocy to był dramat. Po urodzeniu dopiero odkryłam jaki my mamy super wygodny materac w łóżku 😂
No ale nie ma lekko, trzeba przeżyć, przyzwyczajaj się do chodzenia 😂 tylko dzidzia z brzucha przewedruje na rączki 🙈 -
Nadzieja, to niesamowite jaki piekny maluszek wam sie udal. Dobrze obstawialam ze obcokrajowiec ciemniejszej skory ❤ Udal wam sie! Naprawde 🥰
Dzis przestawiam corke na wczesniejsze spanie, wymeczylam ją, przez dzien przeciągnelam troche, teraz pozwolilam pospac ale sie nie udalo (zabije swoja papuge!😭drze sie jak mala spi, tu sie moja cierpliwosc konczy🥴🥴🥴)
A teraz bedziemy sie kompac bawic na sile.🤣🤣 do 21
Nadzieja, czy twoj maluch w 8 tygodniu tez byl taki spioch?
Patrze na tych grupach na fcb jak dziewczyny wstawiaja dzieciaczki w 7/8tyg i nie wiem czemu ale wydaja sie jakies takie zywe na tych zdjeciach, maty, zabawek tysiace...
A moja dopiero zaczyna zainteresowanie jedna ksiazeczka i to przez chwille... wiekszosc lezy patrzy w swiatlo....
Na macie tez usypia🤣🙈
Teska, milo cie poznac i trzymam kciuki ✊
Lenka✊
Hania✊
Wierze w wasze II kreseczki ! ❤
Karolcia jak jest z Tadziem w domku? ❤NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Tadzio w dzień śpi, je cyca i robi w pieluche. A w nocy do 3 marudzi 🙃ciekawe jak dzisiaj będzie
Marienn lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
dziekuje Marienn🥰😜
U nas że spaniem w prawie każdym tygodniu bylo kiepsko.
Jestem w szoku bo dziś Jakub prawie cały czas śpi.. i człowiek głupieje bo jak nie śpi wcale to się martwi, śpi dużo to jeszcze bardziej martwi🥴 wykończy mnie to🤨
Mały bardzo uśmiecha się dla lampy i karuzelki nad łóżeczkiem. Gaworzy jak mu coś opowiadam😄
Maty chyba nie lubi bo chwilę popatrzy na światełka a potem grymasi. Muszę więcej mu pokazywać książeczek kontrastowych.Synek
Poród SN 8 października 2021
-
NadziejaUmiera wrote:dziekuje Marienn🥰😜
U nas że spaniem w prawie każdym tygodniu bylo kiepsko.
Jestem w szoku bo dziś Jakub prawie cały czas śpi.. i człowiek głupieje bo jak nie śpi wcale to się martwi, śpi dużo to jeszcze bardziej martwi🥴 wykończy mnie to🤨
Mały bardzo uśmiecha się dla lampy i karuzelki nad łóżeczkiem. Gaworzy jak mu coś opowiadam😄
Maty chyba nie lubi bo chwilę popatrzy na światełka a potem grymasi. Muszę więcej mu pokazywać książeczek kontrastowych.
Moja mama zawsze powtarza, że jak się Maluszek pojawia na świecie, to już nigdy nie przestajesz się martwić 🙃
A jako posiadaczka 14 latki, mogę tylko dodać, że "małe dzieci mały kłopot, duże dzieci duży kłopot" 😉 -
Uff nadzieja to mnie uspokoilas czyli Jakub jest starszy i ma takie zainteresowanie delikatne to my mamy chwilke wazne ze sie juz swiadomie usmiecha jak podchodze albo jak do niej mowie
Teska to prawda, tak wlasnie jest.
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Teska witaj, czekamy na testowanie
Alutka, jak tam? Coś się ruszyło?
Mka ja też koło 30tc zaczęłam mieć takie uczucie ciężkości, coraz gorzej mi się oddychało, ciężko się było ułożyć. Im dalej w las tym tylko gorzej. Teraz ze spaniem to już w ogóle tragedia.
Karola jak pierwsze chwile w domu z małym?
Marien ale wyczulas Nadzieję 😁
Ja wczoraj byłam na ostatniej wizycie. Szyjka 3cm chociaż główka niby już nisko napiera, ale nie wiem czy lekarka nie powiedziała mi tego w ramach pocieszenia 😅 mały ma 3.5kg. We wtorek mam się stawić w szpitalu na ktg i ocenę dobrostanu 🙈 chociaż najchętniej to bym już urodziła, niby czuje się rewelacyjnie ale już mnie męczy to czekanie 😩 i ciągle doszukuje się jakoś znaków których zbyt wiele nie mam 🤣M-ka1990 lubi tę wiadomość
-
Agaga 🙈 mieszkam zagranica i czesto widze "mieszane" dzieciaczki i zawsze mi sie mega podobaja 🥰🥰🥰 moze stad zauwazylam 😆
Mysle ze jak maly ma juz taka wage to daj mu jeszcze tydzien i wyskoczy z nienacka 😀 A imie jakie zostalo wybrane? 😍bo chyba przeoczylam...
Alutka? Jak tam? Podrzucic ci wiecej przekasek z nudow😃 czy Luka wypycha sie juz na Swiat ?
Mka... ja powiedzialam w ciazy ze to co bylo przed 32tyg to byla bajka mimo ze narzekalam 😁 od 33 czulam sie jak wieloryb 🙈🙈 takze jeszcze ponarzekasz napewno 😂😂NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:A ogolem to sie zgubilam? Dlaczego lezysz w szpitalu? Bedzie wywolywanie czy to zwykla obserwacja?
Ty teraz chyba potrzebujesz duzo chodzic by ruszylo a nie lezec 🙈🙈🙈
Na wywołanie, pewnie dzisiaj zaczął.... mam taką nadzieję przynajmniej bo już nie chce tu być... -
No zobaczymy, będę dawać znać tak jak chciałam rodzic tak mnie lekki strach obleciał. Plus jutro mamy ważna wizytę u weta 🙈
Alutka może spróbuj się poruszać, jakieś schody czy przysiady. Nie ma pewności że coś da ale z drugiej strony i tak nic innego Ci nie zostało Ty już szyjkę miałaś skrócona, prawda? -
Alutka A masz skurcze? Mi przy skurczach kazaly położne robić przysiady A między przerwami musiałam chodzić jak bocian;)
Ale wtedy już miałam rozwarcie 4 cm i skurcze mega ,zaraz poszłam rodzić. Bo przez dwa dni męki żadna nie zaproponowała przysiadow tylko paracetamol dawali..
Boże chce o tym zapomnieć 😅😆25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Muszę bo się udusze🥰😍
https://naforum.zapodaj.net/7af47f73421f.jpg.htmlDomkaPodomka, K&K, Hania123 lubią tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Muszę bo się udusze🥰😍
https://naforum.zapodaj.net/7af47f73421f.jpg.html
Marien do domyślam się że może być tylko ciężej 🤣 jakoś się da rade narazie czuje się nie przygotowana mam wrażenie😅
Alutka to działaj tam jak mówią dziewczyny może to przyspieszyć trzymamy kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 09:58