Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawa jestem jak tam Alutka;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2021, 13:56
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Może już tuli Małego Luke;)
Mój mały po paru próbach 2 razy zasnął w łóżeczku;) jest progresWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2021, 16:05
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Marien a u mnie narazie nic się nie dzieje, dzisiaj w nocy chyba resztą czopa mi odeszła. Wydaje mi się że delikatnie bolał mnie brzuch ale w dzień nic więc zastanawiam się czy mi się to nie śniło 🙈 dzisiaj mam nadzieję że na spacer pójdę z mężem to może coś tam wybujam troche
-
Alutka128 wrote:Po oksytocynie nic mnie nie ruszyło 🤦♀️🤦♀️🤦♀️lekkie skurcze, które na ktg się zapisywały do 50 i tyle, jak odłączyli to od razu przestały nawet te skurcze... chyba coś ze mną nie tak....
-
Alutka jeszcze nie czas mowie ci ze jak masz cisnienie dobre i wszystko okey to na spokojnie twoj synus ma czas
Wiem ze juz jestes po terminie ale moze on potrzebuje jeszcze pare dni poprostu ;* badz spokojna to tez dobrze wplywa wszystko z toba dobrze napewno ;*
Agaga to dzis intensywny spacer ja jak chcialam urodzic to 7km zrobilam, mialam juz taki bol podbrzusza jak szlam a do domu z 3km i maz mowi a jak wody odejda to mam biec po auto a ty poczekasz? ☺️🤣dzis sie smieje ale wtedy nie wiedzialam jak wrocic powoli do domu 🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2021, 23:13
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien haha, ja właśnie po spacerze ale czuję niedosyt bo właśnie nic mnie dobrze nie zabolało 🙈 a samej mnie już nie puszczają nigdzie więc jak nikt łaskawie nie pójdzie ze mną to piłka i schody w domu. Jestem ciekawa czy cos mi się ta szyjka skróciła od tego czopa albo od tych lekkich boli w nocy 🤔
-
I tak dobrze ze wam w polsce badaja te szyjki, u nas bylo powiedziane ze do porodu nie maja prawa badac. Bo to ryzykowne badanie... wiec ja wogole zylam w niewiedzy 🥴
Ale Agaga mysle ze bez presji jeszcze chwilke pochodzisz z brzuszkiem 😁 ciesz sie chwila i odpocznij na zapas 😆 i tak sie nie da 🙄
Dziewczyny, #żalesię.
Dlugo wyczekiwany sex dzis nastapil.
Myslalam ze te moje zboczone sny w ciazy, tyle tygodni nic nie bylo itp to teraz bedzie jazda bez trzymanki...
Po pierwsze: po CC sie balam... mąz tez. Wiec dzis mialo byc juz super!
A tutaj? Sachara... masakra... w zaden sposob nie szlo tego rozkrecic... sucho i delikatnie bolesnie... jak w tym tekscie z filmu " czulam sie jak dziewica na wydaniu" 😆
Libido stopien 0
Wiec mam do siebie zal.... czuje sie juz teraz masakrycznie zle... bo poczulam sie chyba bezuzyteczna...
Maz mnie uspokaja ze i tak bylo mega ale serio? Nie ma szans....
Macie jakies sposoby na rozkrecenie libido? Na powrot normalnego mózgu...? 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 01:18
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
agaga wrote:Odeszły mi wody, jedziemy do szpitala. Narazie zero boli czy skurczy 😬
Agaga ogromne kciuki !;*
Marien, współczuję. Wiem co czujesz choć ja narazie oczekiwać cudów od siebie nie mogę i wiem że mam czas na regenerację, ale wydaje mi się że u Ciebie suchość spowodował stres. A co do libido, nie dziw się, że spadło i ciężko podnieść . Możesz jeszcze przez dłuższy czas wiem tak czuć,,bezużytecznie" ..musisz to wytrzymać kochana i za każdym razem powtarzać sobie " Kurde nie prawda, właśnie zrobiłam coś wielkiego, urodziłam dziecko "
Czas kochana ..daj sobie troszkę więcej czasu;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dlaczego przecież mieli Ci wywoływać?
Powi3m Ci ,że gdybym ja wiedziała, że rozwarcia nie mam prawie w ogóle to bym zdecydowanie później pojechała do szpitala. Bo mi w szpitalu lekarz powiedział jak się męczyłam tak ,, możemy zrobić indukcje dopiero 10 dni po terminie " cal3 szczęściem zaczęły się samo po 2 dniach męki.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Dlaczego przecież mieli Ci wywoływać?
Powi3m Ci ,że gdybym ja wiedziała, że rozwarcia nie mam prawie w ogóle to bym zdecydowanie później pojechała do szpitala. Bo mi w szpitalu lekarz powiedział jak się męczyłam tak ,, możemy zrobić indukcje dopiero 10 dni po terminie " cal3 szczęściem zaczęły się samo po 2 dniach męki.
Mieli ale dzisiaj nie będą 🤦♀️ już mam na prawdę dość.... ileż można.... jak mi powiedzieli że nic nie będą robić to poszłam do łazienki i płakałam... tak bardzo chce do domu,..... -
Agaga trzymamy kciuki
Alutka współczuję... ale miejmy nadzieję że się rozkręci jakoś samo ...
Marien no z tym libido ciężko ale moze trzeba spróbować jakoś się nakręcić przed ,jakieś słodkie słówka zaczepianie takie wiesz podkręcające a później może samo się zachce bardziej;) -
Niewyspana 🤣🤣🤣😎😎
Alutka , ro w jakim celu ty tam lezysz? Przeciez na ktg to se mozesz przyjechac do nich? A po 40tyg chyba do 10 dni jeszcze mozna chodzic spokojnie w ciazy i obserwowac i jezdzic do szpitala co dzien lub 2 dni na ktg... bynajmniej u nas tak sie robi...
Ale trzymam kciuki zeby juz ruuszylo✊✊
Agaga! 😍✊
Czekamy na info! Ale widzisz albo spacer ci pomogl albo to zbieg okolicznosci 😎😁👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Agaga, mocne kciuki!!
Alutka, dramat to jest jakiś… strasznie Ci współczuje, tego się najbardziej bałam jak jechałam do szpitala…
A ja mam zagadkę. Co się robi jak przywalisz komuś w auto na parkingu pod sklepem? Udajesz ze się nic nie stało, masz nadzieje ze nikt nie widział i idziesz se robić zakupy 😤😤😤😤😤 -
Ja mam jeszcze traumę związaną z moim porodem a bardziej te 2 dni przed porodem więc się nie wypowiem . Dodam tylko że to jest dramat alutka i mam nadzieję ze chociaż nie cierpisz bardzo .
Luna ktoś Ciebie tak załatwił ??😑25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻