Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dawno mnie nie było, my dalej w szpitalu z mojego względu.
Dostałam zakażenia pologowego, ale już dostaje antybiotyk i czuje się lepiej,
Maly super, zoltaczka już mu minęła, ciągle przy cycu by siedział
Nawalu pokarmu dostałam od razu na następny dzień po porodzie i to tak niespodziewanie że położna musiała mi masować piersi tak bolały, teraz już okej dzisiaj odciągnęłam pół kubka mleka po karmieniu bo maly nie zjadł wszystkiego a zaczynały mnie boleć. Jestem chodząca krowa i mogę cały oddział nakarmić 😅😅😅
Mam nadzieję że niedługo już wrócimy do domku,
Dzisiaj płakałam pół dnia bo się obwiniałam że przeze mnie mąż jeszcze małego nie widział, ale później zdałam sobie sprawę z tego że to nie moja wina, także hormony mi szaleją, a ja szaleje za moim 5 dniowym synkiem który się tak fajnie uśmiecha
https://naforum.zapodaj.net/ef68175feb44.jpg.html
-
Alutka, jeżeli wierzyć s teorię przekazywania brzucha to mój kropek zaczął się wgryzac dokładnie wtedy kiedy Twój cud pojawił się ma świecie... 😍😍😍
Alutka128 lubi tę wiadomość
27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.2021 - start IVF
23.12.21 - transfer blastki ❄️4AA
29.12 - 6dpt - beta 39.40 mlU/ml
18.01 - 26dpt - 6+1 CRL 0.55cm i bijące serduszko 😍
01.03 - 12+1 I prenatalne 7.5cm chłopca 💙
21.04 - 19+3 - II prenatalne - 330g 💙
06.07 - 30+2 - III 25.08 - 1810g 💙
25.08 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
03.24 - wracamy po rodzeństwo
04.06 FET ❄️3AA 🙏🙏
09.06 - 5dpt. - ⏸️
06.07 - 7+2 💔
_ _ _ _
04.09 prog 41.8; 2dpt 18.4
05.09 - FET ostatniej szansy ❄️4AB
4dpt - ⏸️; beta 59.8🤯; prog 28.5
11.09 - 6dpt 80.4 💔 7dpt 79.8; 9dpt 98 🤯
Maly super, zoltaczka już mu minęła, ciągle przy cycu by siedział
Nawalu pokarmu dostałam od razu na następny dzień po porodzie i to tak niespodziewanie że położna musiała mi masować piersi tak bolały, teraz już okej dzisiaj odciągnęłam pół kubka mleka po karmieniu bo maly nie zjadł wszystkiego a zaczynały mnie boleć. Jestem chodząca krowa i mogę cały oddział nakarmić 😅😅😅
Mam nadzieję że niedługo już wrócimy do domku,
Dzisiaj płakałam pół dnia bo się obwiniałam że przeze mnie mąż jeszcze małego nie widział, ale później zdałam sobie sprawę z tego że to nie moja wina, także hormony mi szaleją, a ja szaleje za moim 5 dniowym synkiem który się tak fajnie uśmiecha
https://naforum.zapodaj.net/ef68175feb44.jpg.html
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Mam psa z padaczką od 3 lat gdyby coś to służę radą
Dziękuje Ci bardzo. Jesteśmy w trakcie badań. Nasza psina ma 1,5 roku dopiero. Nie wiemy jeszcze czy to napewno padaczka. Atak wyglądał na typowo padaczkowy, piana z pyszczka i szczękościsk, ale dosłownie chwile przed tym psina była z nami w łazience a tam trochę z mężem napsikalismy lakierem do włosów, perfumami, odżywka do włosów, mgiełka do ciała. I się zastanawiamy czy to nie przez to. Szczerze mam nadzieje, ze to przez to i był to jednorazowy incydent niż jakaś choroba z która będziemy musieli się zmierzyć. Mam okropne wyrzuty sumienia bo zle się zachowałam w tej całej sytuacji, nie byłam w stanie do niej podejść ze strachu i mój mąż się nią zaopiekował podczas ataku. Mam nadzieje, ze więcej się to nie powtórzy 😢 -
Hania, doskonale rozumiem co czujesz i wiem ze do ciebie usmiechnie sie szczescie. Powiem wprost, bez owijania....
Staraj sie dziewczyno, nie odpuszczaj, nie sluchaj tego gadania ze "odpusc co ma byc to bedzie daj na luz.."
Nie, ewidentnie mozesz zajsc w ciaze bo udalo ci sie to dwa razy, tylko teraz musi ktos kropka nakierowac w dobry punkt, wiec przyczyna jest juz malutka i blizej rozwiazania 😍 ✊ 2022 to bedzie przelom Napewno jakis lekarz rozwiaze twoj problem
Alutka, sliczny jest Oj odpoczniesz sobie
Magda, wiem co czujesz mi mi kiedys kot zesztywnial jakby zdechl na 3 minuty ja ucieklam ze strachu i panikowalam gdy partner go reanimowal i kot odzyl... potem mialam tez wyrzuty sumienia, ale to minie 🥰🥰❤❤ aby z psiakiem bylo wszystko dobrze ✊🥰Hania123 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
U nas wjechał odkurzacz Ale ten z you tube;)
Mały marudny okropnie od tygodnia ,chyba czas pożegnać się z fajnymi spokojnym dzieckiem 😊
Teraz jest tylko fajny;)25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Magdalena1997 wrote:Dziękuje Ci bardzo. Jesteśmy w trakcie badań. Nasza psina ma 1,5 roku dopiero. Nie wiemy jeszcze czy to napewno padaczka. Atak wyglądał na typowo padaczkowy, piana z pyszczka i szczękościsk, ale dosłownie chwile przed tym psina była z nami w łazience a tam trochę z mężem napsikalismy lakierem do włosów, perfumami, odżywka do włosów, mgiełka do ciała. I się zastanawiamy czy to nie przez to. Szczerze mam nadzieje, ze to przez to i był to jednorazowy incydent niż jakaś choroba z która będziemy musieli się zmierzyć. Mam okropne wyrzuty sumienia bo zle się zachowałam w tej całej sytuacji, nie byłam w stanie do niej podejść ze strachu i mój mąż się nią zaopiekował podczas ataku. Mam nadzieje, ze więcej się to nie powtórzy 😢
Jeden atak to jeszcze nie padaczka, jeśli drugi wystąpi w czasie krótszym niż 6 miesięcy to wtedy musicie wdrożyć leczenie, porobić badania. Trzymam kciuki aby nie było takiej potrzeby bo to paskudna choroba 🤞🤞
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka, dziękuje za wsparcie 😊
Marienn, ja właśnie tak samo ze stresu uciekłam, dzięki Bogu mój mąż zachowa zdrowy rozsądek 🙄
Dzisiaj skończyłam przygotowywać łóżeczko. Wiec wszystko już mam gotowe. Zabezpieczę wszystko folia i mąż przygotuje jak już będziemy wychodzić ze szpitala.
https://zapodaj.net/0b507f1d2b013.jpg.html
https://zapodaj.net/3895516e1ee7f.jpg.htmlFelinka94 lubi tę wiadomość
-
Magdalena1997 wrote:Felinka, dziękuje za wsparcie 😊
Marienn, ja właśnie tak samo ze stresu uciekłam, dzięki Bogu mój mąż zachowa zdrowy rozsądek 🙄
Dzisiaj skończyłam przygotowywać łóżeczko. Wiec wszystko już mam gotowe. Zabezpieczę wszystko folia i mąż przygotuje jak już będziemy wychodzić ze szpitala.
https://zapodaj.net/3895516e1ee7f.jpg.html
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Magda, pieknie 😍 juz nie moge siw doczekac kolwjnego szkraba na forum 😁🥰
Wszystko jest takie cudowne u Ciebie ❤
Malutka bedzie miala jak w raju 😁
Jakie macie plany na Nowy Rok? 😁
My siedzimy sami w domu, jak w zwyczajny dzien o 20:00 na gore do sypialni i jak dotrwamy to napijemy sie bezalkoholowego o 00:00 w lozku...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Magdalena1997 wrote:Felinka, dziękuje za wsparcie 😊
https://zapodaj.net/3895516e1ee7f.jpg.html
Kurna a mi dziś przyszło lozeczko I materac i ta baza do wpinania do samochodu I powiem wam szczerze że nie wiem czy już mam wszystko czy co... -
Magdalena to muszę coś poszukać ale Ty widzę organizery itp ja nic takiego nie pomyslalam😪 mam niby te boki do łóżeczka vo dostałam ale nie wiem czy będę wkładać bo mam wrażenie że małego mi będzie zasłaniać;p w sumie to mam takie niezbędne rzeczy a raczej dodatkowych jakoś nie...
Marien to fajnie masz chociaż z mężem;) a mój dziś ma nockę w pracy jutro wolne ale za to 1 stycznia zaczyna o 5 rano... więc też raczej w domu a ja już zaczynam pierdolca dostawać bo wcEsniej jakoś częściej wychodziłam a teraz nie dość że jego nie ma to jeszcze wieczory długie i jest masakra 🤦♀️ -
M-ka, masz jeszcze trochę czasu. Ja tez dość późno wpadłam ma pomysł z organizerem 😅 waciki, patyczki, gaziki mam w słoiczkach z home&you, a cała kosmetyka jakieś balsamy, żele, oliwki mam w takim organizerze koszyczku, który zamówiłam na internecie, fajna sprawa bo wszystko będę miała pod ręka. Na łóżeczku mam tylko zawieszony ten koszyczek na pampersy.
-
Dziewczyny jak moge to wyraze swoja opinie to
Ten ochraniacz na przewijak mialam i po 1 dniu wypralam bo zostal osikany... pozniejnjak tylko zalozylam po 20min znow byl osikany 😳🙈 wiec wybralam lepsza opcje kupilam 15szt zwyklych bialych pieluch najtanszych i mam to na przewijaku jak osika to do prania i jest kolejne podkladam pod dupcie
Organizery ktore mialy wisiec na boku lozeczka nie wiszą bo zaslanialy małą
A na poczarku najlepiej mi trzymac wszystko na przewijaku typu pampersy, kremik i husteczki
Wiadome ze kazdy ma inaczej ale mowie tylko jak sie u nas stalo👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Alutka śliczne te Twoje dzieciątko 🥰🥰
Marienn dziękuje za Twoje słowa, bardzo mnie podbudowały 🥰 czuje motywacje, żeby walczyć o moje szczęście
Magda Tobie też dziękuje za dobre słowa ❤️2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
No mam szafkę obok lozeczka i mam plan sobie tam wszystko poukładać żeby mieć pod ręką na przewijak to w sumie te podkłady jednarazowe myślałam że może będę też używać
A tam wszystko dostępne jest jak mi czegoś będzie brakować to się dokupi
Hania odpowiednią diagnoza i będzie dobrze u mnie też poszło także glowa do góry A staran prawie 1.5 roku wyszło;) -
Mka, gdybym teraz byla w ciazy to napewno juz bym tak nie kupowala 🤣🤣🤣 Polowa ubranek nie zostala zalozona, albo byla ubrana tylko do zdjecia.... 🤨
Duzo rzeczy nie zostalo uzyte... ehhh trudno
Teraz jak patrze to nie mam ubranek na 3-6m 🙄
Dziewczyny przepraszam ze wroce do tematu ale kompletnie nie wiem co robic...
W sobote tesciowa ma urodziny 😑 a u nas panowal taki trend ze wszyscy zawsze do siebie w irodziny bez zaproszenia chodzilismy i dawalismy jakis upominek. Nie robilismy imprez ani nic ale wiadome bylo,ze kazdy cie w ten dzien odwiedzi... i co ? Po tej akcji mam teraz isc tam z mezem?
Czy niech on idzie sam? Czy isc i sie nie odzywac?
Nie wiem w sumie co zrobic... niby mnie nie wyzwala ale jak zadzwonilam wyjasnic po tym jak wyszla to po 5min powiedziala ze mam se do swojej mamy gadac jak mi sie chce a nie do niej i rzucila sluchawka.
Poradzcie mi bo zwariuje...
👩 31l. + 👱♂️ 31l.