Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Z seksem się wstrzymaj, zwłaszcza, że masz długie historie za sobą. Jak lekarz da zielone światełko to działać jak najbardziej.
Chociaż mój mąż jest przekonany, że dotknie sprzętem dziecka, więc stwierdził, że celibat, bo on dziecka tykał nie będzie. 😂😂😂🥰 -
Niewyspana moj to samo powiedzial 😂
Teraz mi zabronil a potem bede dotykal dziecka? Ooo nie!
Wole zebys inaczej sie ze mna bawila 😂😂😂
KAROLINA 3mam kciuki za wizyte ! Daj nam koniecznie znac! 🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Norma norma Sluz wlasnie taki mniej wiecej jest potrzebny do ochrony plodu takze jakby ci przyszlo ogolem tam zagladac teraz typu "fiutkiem" naprzyklad to lepiej w prezeraatywie jak cos zeby bakterii niepotrzebnych se nie wkrzucic ale jak umiecie sie powstrzymac to tak byloby najlpiej te 10 dni:)
Te 10 dni to nie problem, myśmy celibat po trzy miesiące mieliśmy ,😂 zresztą wczoraj to już tak na siłę bo ja mam libido -100 😂😂 ale widziałam że stary już wytrzymać nie może więc mu pozwoliłam😂 -
Pęcherzyk ma 8mm i jest idealnie zagniezdzony!! A bole dlatego bo w lewym jajniku mam torbielka 14mm ale to nic groźnego;)
5 tydzien i 2 dzien ciąży❤❤Alutka128, Hania123, Kasian lubią tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Moja rodzina jeszcze nie wie..wole jeszcze poczekać. I wyobraźcie sobie ze po mojej wizycie dzwoni do mnie siostra i mówi ze test pozytywny i jutro do gin idzie😁😁❤
Kasian lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Super wiadomosc ♥️
Dobrze ze wszystko dobrze! Dostalas jakies tabletki na tego torbiela? Wogole to jak zareagowal twoj maz? 😁
A tym ze rodzina nie wie to sie nie przejmuj u mnie wiedza tylko tutaj w Irlandii rodzice i tescie a w polsce NIKT nie wie, ogolem nikt nie wie, i strasznie mnie bierze smiech jak padaja pytania przez fcb ze moze wkoncu dziecko? 😂
Czekamy na prenatalne i moze oglosimy wszystkim
Tak czy siak! Dobrze ze jest zarodek, kiedy wracasz zobaczyc serducho? 😍
Lunaaa! Co jest? 🙏🙏👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Karloina, mega się cieszę! Na pewno wszystko będzie dobrze.
U nas na szczęście skończyło się prawdopodobnie na strachu. Właśnie czekamy na opis rtg klatki piersiowej, mąż poobijany ale nic poważnego mu się niw stało. Auto służbowe w dużo gorszym stanie ale to nic. Na szczęście, emocje już opadają wiec będzie dobrze ❤️ Dzięki za troskę ☺️ -
Niw dostałam nic na torbielka bo on się wchłonie czy jakos tak. Na 200% nie jest to nic poważnego.
A na początku maja juz mam kolejne USG ❤25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Monsz mój nie moze w to uwierzyć😂❤caly czas patrzy na mnie i powtarza" ale strzeliłem!"
Marienn lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻