Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:Pozostawie to bez komentarza
Dobra reakcja ! głowa do góry kochana, wszystko bedzie dobrze zobaczysz:*:* niektóre dziewczyny właśnie tak mają że te testy im długo blade wychodzą. Najlepiej jakbyś bete mogła gdzieś zrobićagniecha2101 lubi tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Dobra reakcja ! głowa do góry kochana, wszystko bedzie dobrze zobaczysz:*:* niektóre dziewczyny właśnie tak mają że te testy im długo blade wychodzą. Najlepiej jakbyś bete mogła gdzieś zrobić
Jedna dziewczyna na forum pisala ze w 6tc jej dalej bladzioch wychodzil...
Kurde ta beta by mnke uspokoila tak zr nie wiem... ale ja zawsze mam pod gorke. A moja wykres musisz wejsc nezposrednio. Udostepnialam ale cos pozmieniali i kurde nir dziala mi to.
Szyjke mam nisko ale czyalam ze pozniej sie podnosi. No nic zobaczymy jutro jak test wyjdzie10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:No wlasnie w tym problem ze nie moge nie mam gdzie...
Kurde ta beta by mnke uspokoila tak zr nie wiem... ale ja zawsze mam pod gorke. A moja wykres musisz wejsc nezposrednio. Udostepnialam ale cos pozmieniali i kurde nir dziala mi to.
Szyjke mam nisko ale czyalam ze pozniej sie podnosi. No nic zobaczymy jutro jak test wyjdzie -
Oleczka94 wrote:Troszku mnie brzuszek pobolewa ale na wysokosci pepka. Nie wiem czy to ma zwiazek...
Dla mnie na przykład ukłócia były normalne w okolicy owulacji i przed okresem, a u innych dziewczyn zwiastowały wczesną ciążę, więc myślę, że to wszystko kwestia indywidualna
Ale może to akurat dobry znak jeśli nie miałaś takich objawów wcześniej -
werka93 wrote:Może mieć, ale nie musi, szczerze Ci powiem, że przez 7 miesięcy moich starań co miesiąc miałam jakieś objawy, a w miesiącu, w którym się akurat nie spodziewałam okazało się, że się udało
Dla mnie na przykład ukłócia były normalne w okolicy owulacji i przed okresem, a u innych dziewczyn zwiastowały wczesną ciążę, więc myślę, że to wszystko kwestia indywidualna
Ale może to akurat dobry znak jeśli nie miałaś takich objawów wcześniej
Ale tak mi cos kolo rZoladka dzisiaj bolalo. Ale zjadlam i przeszlo. Moze to niestrawnosc jakas10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
Julka28 wrote:Zostalam potepiona a nie chcialam. Nie chcialam zebys pomyslala ze sugeruje u Ciebie biochem. Zycze Ci zebys spelnila swoje marzenie o byciu mama. A testami soe nie przejmuj. Przepraszam jeszcze raz
Powodzeniaagniecha2101 lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:https://naforum.zapodaj.net/85e5a3cd8931.jpg.html
Kobitki mialyscie racje
Powiedz mi teraz, kiedy możesz zapisać się najwcześniej do lekarza? Wiem że tam u Was jest z tym ciężko, ale skoro lekarz stwierdził PCOS i kazał brać duphaston to musiałabyś iść jak najszybciej -
nick nieaktualny
-
werka93 wrote:Niestety dzidziuś był bardzo ruchliwe i płci nadal nie znamy lekarz aż pytał czy pije kawę bo dzidzia tak się ruszyła
Ma już 222g, termin na 05.03
Zdjęcia też niestety żadnego nie mam, z wiadomych względów, nie wyszło po prostu bo się za bardzo ruszało
Kolejna wizyta 24, a 25 badania prenatalne, więc liczę na to, że za te 3 tygodnie poznamy już płeć naszego maleństwa :*
My w sumie też dopiero na połówkowych usłyszeliśmy na 100% że chłopak
Szkoda, że zdjęcie nie wyszło, lubię patrzeć na te kruszynki małe Pochwal się brzuszkiem chociaż
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Olaa..32 wrote:A badasz sobie szyjkę? Ja dzisiaj jestem 15 dpo, powinnam dostać @, ale szyjkę mam wysoko, testy negatywne, więc w ciąży nie jestem, ale zastanawia mnie ta szyjka dlaczego się nie obniżyła
A po pozytywnym teście lepiej już nie badać szyjki!👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Oleczka94 wrote:No wlasnie w tym problem ze nie moge nie mam gdzie...
Szyjke mam nisko ale czyalam ze pozniej sie podnosi. No nic zobaczymy jutro jak test wyjdzie
A no i nie badaj już tej szyjki, w ciąży lepiej już "tam" nie grzebać samemu👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualny
-
Oleczka94 wrote:https://naforum.zapodaj.net/85e5a3cd8931.jpg.html
Kobitki mialyscie racje
oleczka cudownie!!! gratuluje!!:*:*:*17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️