Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja, ja myślę, że najlepiej nie planować, tylko oddać się w ręce położnej Ona najlepiej będzie wiedziała, czy trzeba naciąć, czy nie. Ja na początku porodu ustaliłam ze swoją, że jak nie będzie szło, to niech nie pyta, tylko tnie. I faktycznie delikatnie mnie nacięła, nawet nie wiem, w którym momencie
Werka, ja kupiłam dziś w lidlu taki drewniany tor zjeżdżalnię z samochodzikami. Będzie na Mikołajki W dniu urodzin robimy sesję zdjęciową świąteczno-urodzinową, a na gwiazdkę będzie ten samochodzik elektryczny. Jak kasy jeszcze wystarczyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2019, 12:36
alicjaaa_d lubi tę wiadomość
-
Oleczka94 wrote:To dobrze ze jutro masz wizyte. Ja dzwonilam do gp i twierdza ze jest ok termin
...
A ile minimum odstepu musi byc pomiedzy 1 a 2 szczepieniem? Wiesz moze? -
werka93 wrote:Ogólnie Kubuś pierwsze szczepienia dostał w szpitalu, więc odstęp był 6 tygodni później chyba między drugimi a trzecimi 3 miesiące różnicy10.09.2019 Marcel
-
U nas dzisiaj dzien tragedia. Maly od 8 rano nie spi, w dzien pospal moze 30minut i jest strasznie marudny. Spiacy a spac nie chce...
Rano byla fontanna wymiotow. Jak to zobaczylam to mnie wrylo w ziemie normalnie. Wymioty mial nawet na skarpetkach. Potem strasznie mu sie dalej ulewalo wymiotami. Temperature mial okej. Naszczescie wymioty ustaly. Juz myslalam ze moze cos zlapal... tylko gdzie, jak u nas od tygodnia pada i nawet z domu sie wyjsc nie da. O wietrze nie wspominajac... eh... oby do soboty bo moja mamcia do nas przylatuje😀10.09.2019 Marcel -
Kurde dziewczyny byłam wczoraj na basenie pierwszy raz od początku ciąży i coś mnie swedzi tam na dole 🤷♀️ nie wiem czy sobie wmawiam, bo oczywiście panicznie boję się, że infekcje złapie i może to w mózgu mnie swedzi 🤣
Polecacie coś na infekcje w ciąży po basenie bez zawracanie głowy lekarzowi?
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Dziewczyny no zżera mnie ciekawość 😂 planowana @ mam w następny piątek czyli jeszcze tydzień. Owulacja była w tamten czwartek:piątek kiedy sikać najść.esnoej na test? 🥴6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
alicjaaa_d wrote:Kurde dziewczyny byłam wczoraj na basenie pierwszy raz od początku ciąży i coś mnie swedzi tam na dole 🤷♀️ nie wiem czy sobie wmawiam, bo oczywiście panicznie boję się, że infekcje złapie i może to w mózgu mnie swedzi 🤣
Polecacie coś na infekcje w ciąży po basenie bez zawracanie głowy lekarzowi?10.09.2019 Marcel -
Dziewczyny, wiem jestem w gorącej wodzie kąpana, ale powiedzcie co o tym sądzicie.
Od tego cyklu robię testy owulacujne ( temperatury niestety nie mierze, zacznę w następnym cyklu chociaż mam nadzieję że nie będę musiała) ale do brzegu. W niedzielę i w poniedziałek mega pozytywne testy owulacujne, we wtorek wizyta u lekarza- potwierdzenie że owu już było. We wtorek kolejny test owu, słaba kreska. Robię te testy do dzisiaj i kreska staje się coraz mocniejsza znowu. Okres niby ma być za tydzień w piątek, a ja głupia robię sobie nadzieję, ale czy któraś z Was tak miała i była w ciąży? -
rRruda wrote:Dziewczyny, wiem jestem w gorącej wodzie kąpana, ale powiedzcie co o tym sądzicie.
Od tego cyklu robię testy owulacujne ( temperatury niestety nie mierze, zacznę w następnym cyklu chociaż mam nadzieję że nie będę musiała) ale do brzegu. W niedzielę i w poniedziałek mega pozytywne testy owulacujne, we wtorek wizyta u lekarza- potwierdzenie że owu już było. We wtorek kolejny test owu, słaba kreska. Robię te testy do dzisiaj i kreska staje się coraz mocniejsza znowu. Okres niby ma być za tydzień w piątek, a ja głupia robię sobie nadzieję, ale czy któraś z Was tak miała i była w ciąży?
U mnie testy owu wychodziły w ciąży, ale ja robiłam tak z ciekawości kilka dni po pozytywnym ciążowym, no mi zostało parę owulacyjnychrRruda lubi tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Kurde dziewczyny byłam wczoraj na basenie pierwszy raz od początku ciąży i coś mnie swedzi tam na dole 🤷♀️ nie wiem czy sobie wmawiam, bo oczywiście panicznie boję się, że infekcje złapie i może to w mózgu mnie swedzi 🤣
Polecacie coś na infekcje w ciąży po basenie bez zawracanie głowy lekarzowi?
Alicja, ja w ciąży sama bym niczego nie brała bez konsultacji z lekarzem.
-
Czincja wrote:Dziewczyny no zżera mnie ciekawość 😂 planowana @ mam w następny piątek czyli jeszcze tydzień. Owulacja była w tamten czwartek:piątek kiedy sikać najść.esnoej na test? 🥴
Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki, ewentualnie dzień przed.
Ja też nie mogłam się doczekać i sikałam na testy, ale dopiero w dniu spodziewanej miesiączki zobaczyłam drugą bladą kreskę
Powodzenia!
-
rRruda wrote:Dziewczyny, wiem jestem w gorącej wodzie kąpana, ale powiedzcie co o tym sądzicie.
Od tego cyklu robię testy owulacujne ( temperatury niestety nie mierze, zacznę w następnym cyklu chociaż mam nadzieję że nie będę musiała) ale do brzegu. W niedzielę i w poniedziałek mega pozytywne testy owulacujne, we wtorek wizyta u lekarza- potwierdzenie że owu już było. We wtorek kolejny test owu, słaba kreska. Robię te testy do dzisiaj i kreska staje się coraz mocniejsza znowu. Okres niby ma być za tydzień w piątek, a ja głupia robię sobie nadzieję, ale czy któraś z Was tak miała i była w ciąży?
U mnie testy owulacyjne były negatywne, a byłam już w ciąży, więc nie ma reguły
-
Dzięki Magdoczka za radę, ja też tak w sumie myślę i miałam obawy żeby coś kupić. Ale dziś jest ok, nic nie swędzi, nie mam dziwnych uplawow, więc chyba to były moje schizy🤣17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Super Alicja, że Ci przeszło
Ja też jestem po wizycie u gina i to nic groźnego, organizm wraca do normy po karmieniu i ciąży, hormony i takie tam, chociaż pokarm mam jeszcze...
A ta narośl sama zniknęła
Dziewczyny, które są już mamami, pytanie z innej beczki:
Śpicie ze swoimi pociechami we własnym łóżku? Czy raczej śpią w swoich łóżeczkach?alicjaaa_d lubi tę wiadomość
-
werka93 wrote:Super Alicja, że Ci przeszło
Ja też jestem po wizycie u gina i to nic groźnego, organizm wraca do normy po karmieniu i ciąży, hormony i takie tam, chociaż pokarm mam jeszcze...
A ta narośl sama zniknęła
Dziewczyny, które są już mamami, pytanie z innej beczki:
Śpicie ze swoimi pociechami we własnym łóżku? Czy raczej śpią w swoich łóżeczkach?10.09.2019 Marcel