Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety zawitała @Bąblinka wrote:Moniiii skoro jeszcze nie przyszła, to będę mocno trzymać kciuki, żebyś zobaczyła na teście dwie kreseczki 😊 dam znać co u mnie (narazie testowałam w 8dpo i biel testu mnie oślepiła, ale wiem, że to dość wcześnie i będę jeszcze próbować 😉) i czekam na wieści od Ciebie 🤞
-
Cześć dziewczyny!
Melduję, że 14 marca nasz Wojtuś przyszedł na świat z wagą 3,9 kg i 58 cm. Poród zaczął się odejściem wód i po 8 godzinach synek był już na świecie. Jedno co mogę powiedzieć to dużo bardziej świadomy poród i lżejszy, mimo, że trwał 8 godzin, a nie 2 jak z pierwszym synem przy podaniu oxy. Jesteśmy od wczoraj w domku, pierwsza noc i generalnie dzień hardcore totalny, muszę na nowo wszystko przeorganizowac, bo jest mega ciężko szczególnie w nocy 🤦♀️
Ale myślę, że damy radę
https://zapodaj.net/dd963968c7a2a.jpg.html
Atena37, EwelaKrk86 lubią tę wiadomość
-
Moniiii w końcu musi się udać ✊, a badania to zawsze jest dobry pomysł, nie zaszkodzą, a mogą pomóc.
werka93 Synuś jest przeuroczy 🤩 Gratulacje 🙂Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*

Nasz drugi Cud - Kropeczka :-*

31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Woow. Moje gratulacje. Tak cos czulam ze jestes juz po😆 ciesze sie.!werka93 wrote:Cześć dziewczyny!
Melduję, że 14 marca nasz Wojtuś przyszedł na świat z wagą 3,9 kg i 58 cm. Poród zaczął się odejściem wód i po 8 godzinach synek był już na świecie. Jedno co mogę powiedzieć to dużo bardziej świadomy poród i lżejszy, mimo, że trwał 8 godzin, a nie 2 jak z pierwszym synem przy podaniu oxy. Jesteśmy od wczoraj w domku, pierwsza noc i generalnie dzień hardcore totalny, muszę na nowo wszystko przeorganizowac, bo jest mega ciężko szczególnie w nocy 🤦♀️
Ale myślę, że damy radę
https://zapodaj.net/dd963968c7a2a.jpg.html
Domyslam sie ze masz hardcore. Dwulatek i noworodek😁 musi byc ciekawie, ale na pewno dasz rade! Jestem pewna! Musisz!😍
Wojtua jest cudowny!
Jak Ty sie czujesz?10.09.2019 Marcel -
Ogólnie to prawie rok ale tak naprawdę to 7 cykl bo nie zawsze była na to szansa (mąż pracuje za granicą) teraz już jesteśmy razem na stałe. Trochę się martwię. Moje wyniki niby są ok ale martwi mnie to AMH nie wiem co myśleć. Co lekarz to inna opinia.Oleczka94 wrote:A dlugo sie staracie?
Werka93 gratuluję i dużo zdrówka i miłości dla was 😍😍 -
Dzisiaj zrobiłam betę, no i niestety... co prawda termin @ najwcześniej jest na jutro (albo nawet na środę) ale beta jednoznacznie wskazuje 4, 37 mIU/ml, czyli brak ciąży. No nic trzeba się podnieść, poprawić koronę i do boju. Niech tylko tą @ przyjdzie..Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*

31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Dziewczyny dziś okazało się, że jednak jest ciążą ⏸ testy pokazały dziś dwie kreseczki, a beta dzisiaj to 25,78 mIU/ml 😊 w środę idę znowu powtórzyć betę i mam nadzieję zobaczyć tam przynajmniej 60 mIU/ml.
Atena37, EwelaKrk86, MaggiePie, Kasiak89 lubią tę wiadomość
Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*

31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Ojej!!!! Super wiadomość!!!! Dałaś mi nadzieję!!! Ja dzisiaj jestem w 25dc i test z jedną kreska i już się zalamalam. Dzisiaj 11dc po owulacji. A ty podniosłas mnie na duchu że jeszcze może się coś zadziac.Bąblinka wrote:Dziewczyny dziś okazało się, że jednak jest ciążą ⏸ testy pokazały dziś dwie kreseczki, a beta dzisiaj to 25,78 mIU/ml 😊 w środę idę znowu powtórzyć betę i mam nadzieję zobaczyć tam przynajmniej 60 mIU/ml.
-
Bąblinka wrote:Dziewczyny dziś okazało się, że jednak jest ciążą ⏸ testy pokazały dziś dwie kreseczki, a beta dzisiaj to 25,78 mIU/ml 😊 w środę idę znowu powtórzyć betę i mam nadzieję zobaczyć tam przynajmniej 60 mIU/ml.
Gratulacje kochana ! Rośnijcie zdrowo😍
A ile się staraliscie. Jeśli można wiedzieć
-
Dziewczyny.. 7dpo i nie wyrabiam. Czuję się jakbym miała jakąś depresję!🤯 Nie potrafię skoncentrować się na niczym innym plus ten ciągły obniżony nastrój i zmęczenie i senność, w dodatku jestem na zwolnieniu bo złamałam palec, nie pytajcie😅 więc czasem po prostu nie widzę sensu by przebierać się z pidżamy.. bleh nienawidzę siebie takiej, czuję się taka rozlazła że to szok. Do testowania przynajmniej 5 dni.. Boże, dej mnie ta siłę! 😇💪Czyżby maj był szczęściem? 😍💯🤯
-
Hej, dołączyłam do was bo już sama nie wiem co myśleć . 28 luty była miesiączka 14 marca owulacja a zaraz po niej zmęczenie ,senność i rozdrażnienie, skurcze w podbrzuszu.W 5 i 6 dniu po owu było malutkie krwawienie na papierze . A teraz zaczęła się zgaga która trwa pół dnia i bulgotanie w dole brzucha okres mam mieć za 3 dni i zastanawiam się robić test czy jeszcze poczekać 😕
-
Myślę że powinnaś poczekać. Ja jak zaczęliśmy starania robiłam testy nawet kilka dni przed terminem spodziewanej @ i zawsze wychodził negatywny, było rozczarowanie i mysli co jest z nami nie tak ... potem przychodziła miesiączka więc teraz czekam do terminu @ niestety nadal przychodzi co 32 dni. ;(Nowa17 wrote:Hej, dołączyłam do was bo już sama nie wiem co myśleć . 28 luty była miesiączka 14 marca owulacja a zaraz po niej zmęczenie ,senność i rozdrażnienie, skurcze w podbrzuszu.W 5 i 6 dniu po owu było malutkie krwawienie na papierze . A teraz zaczęła się zgaga która trwa pół dnia i bulgotanie w dole brzucha okres mam mieć za 3 dni i zastanawiam się robić test czy jeszcze poczekać 😕
myślę że to bez sensu. Poczekaj do terminu i potem ewentualnie zrób test życzę Ci powodzenia kochana
-
Dziękuję ,Tobie również życzę powodzeniaMoniiii wrote:Myślę że powinnaś poczekać. Ja jak zaczęliśmy starania robiłam testy nawet kilka dni przed terminem spodziewanej @ i zawsze wychodził negatywny, było rozczarowanie i mysli co jest z nami nie tak ... potem przychodziła miesiączka więc teraz czekam do terminu @ niestety nadal przychodzi co 32 dni. ;(
myślę że to bez sensu. Poczekaj do terminu i potem ewentualnie zrób test życzę Ci powodzenia kochana