Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąblinka wrote:Moniiii skoro jeszcze nie przyszła, to będę mocno trzymać kciuki, żebyś zobaczyła na teście dwie kreseczki 😊 dam znać co u mnie (narazie testowałam w 8dpo i biel testu mnie oślepiła, ale wiem, że to dość wcześnie i będę jeszcze próbować 😉) i czekam na wieści od Ciebie 🤞
-
Cześć dziewczyny!
Melduję, że 14 marca nasz Wojtuś przyszedł na świat z wagą 3,9 kg i 58 cm. Poród zaczął się odejściem wód i po 8 godzinach synek był już na świecie. Jedno co mogę powiedzieć to dużo bardziej świadomy poród i lżejszy, mimo, że trwał 8 godzin, a nie 2 jak z pierwszym synem przy podaniu oxy. Jesteśmy od wczoraj w domku, pierwsza noc i generalnie dzień hardcore totalny, muszę na nowo wszystko przeorganizowac, bo jest mega ciężko szczególnie w nocy 🤦♀️
Ale myślę, że damy radę
https://zapodaj.net/dd963968c7a2a.jpg.htmlAtena37, EwelaKrk86 lubią tę wiadomość
-
Moniiii w końcu musi się udać ✊, a badania to zawsze jest dobry pomysł, nie zaszkodzą, a mogą pomóc.
werka93 Synuś jest przeuroczy 🤩 Gratulacje 🙂Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
Nasz drugi Cud - Kropeczka :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
werka93 wrote:Cześć dziewczyny!
Melduję, że 14 marca nasz Wojtuś przyszedł na świat z wagą 3,9 kg i 58 cm. Poród zaczął się odejściem wód i po 8 godzinach synek był już na świecie. Jedno co mogę powiedzieć to dużo bardziej świadomy poród i lżejszy, mimo, że trwał 8 godzin, a nie 2 jak z pierwszym synem przy podaniu oxy. Jesteśmy od wczoraj w domku, pierwsza noc i generalnie dzień hardcore totalny, muszę na nowo wszystko przeorganizowac, bo jest mega ciężko szczególnie w nocy 🤦♀️
Ale myślę, że damy radę
https://zapodaj.net/dd963968c7a2a.jpg.html
Domyslam sie ze masz hardcore. Dwulatek i noworodek😁 musi byc ciekawie, ale na pewno dasz rade! Jestem pewna! Musisz!😍
Wojtua jest cudowny!
Jak Ty sie czujesz?10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:A dlugo sie staracie?
Werka93 gratuluję i dużo zdrówka i miłości dla was 😍😍 -
Dzisiaj zrobiłam betę, no i niestety... co prawda termin @ najwcześniej jest na jutro (albo nawet na środę) ale beta jednoznacznie wskazuje 4, 37 mIU/ml, czyli brak ciąży. No nic trzeba się podnieść, poprawić koronę i do boju. Niech tylko tą @ przyjdzie..Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Dziewczyny dziś okazało się, że jednak jest ciążą ⏸ testy pokazały dziś dwie kreseczki, a beta dzisiaj to 25,78 mIU/ml 😊 w środę idę znowu powtórzyć betę i mam nadzieję zobaczyć tam przynajmniej 60 mIU/ml.
Atena37, EwelaKrk86, MaggiePie, Kasiak89 lubią tę wiadomość
Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Bąblinka wrote:Dziewczyny dziś okazało się, że jednak jest ciążą ⏸ testy pokazały dziś dwie kreseczki, a beta dzisiaj to 25,78 mIU/ml 😊 w środę idę znowu powtórzyć betę i mam nadzieję zobaczyć tam przynajmniej 60 mIU/ml.
-
Bąblinka wrote:Dziewczyny dziś okazało się, że jednak jest ciążą ⏸ testy pokazały dziś dwie kreseczki, a beta dzisiaj to 25,78 mIU/ml 😊 w środę idę znowu powtórzyć betę i mam nadzieję zobaczyć tam przynajmniej 60 mIU/ml.
Gratulacje kochana ! Rośnijcie zdrowo😍
A ile się staraliscie. Jeśli można wiedzieć -
Dziewczyny.. 7dpo i nie wyrabiam. Czuję się jakbym miała jakąś depresję!🤯 Nie potrafię skoncentrować się na niczym innym plus ten ciągły obniżony nastrój i zmęczenie i senność, w dodatku jestem na zwolnieniu bo złamałam palec, nie pytajcie😅 więc czasem po prostu nie widzę sensu by przebierać się z pidżamy.. bleh nienawidzę siebie takiej, czuję się taka rozlazła że to szok. Do testowania przynajmniej 5 dni.. Boże, dej mnie ta siłę! 😇💪Czyżby maj był szczęściem? 😍💯🤯
-
Hej, dołączyłam do was bo już sama nie wiem co myśleć . 28 luty była miesiączka 14 marca owulacja a zaraz po niej zmęczenie ,senność i rozdrażnienie, skurcze w podbrzuszu.W 5 i 6 dniu po owu było malutkie krwawienie na papierze . A teraz zaczęła się zgaga która trwa pół dnia i bulgotanie w dole brzucha okres mam mieć za 3 dni i zastanawiam się robić test czy jeszcze poczekać 😕
-
Nowa17 wrote:Hej, dołączyłam do was bo już sama nie wiem co myśleć . 28 luty była miesiączka 14 marca owulacja a zaraz po niej zmęczenie ,senność i rozdrażnienie, skurcze w podbrzuszu.W 5 i 6 dniu po owu było malutkie krwawienie na papierze . A teraz zaczęła się zgaga która trwa pół dnia i bulgotanie w dole brzucha okres mam mieć za 3 dni i zastanawiam się robić test czy jeszcze poczekać 😕
myślę że to bez sensu. Poczekaj do terminu i potem ewentualnie zrób test życzę Ci powodzenia kochana -
Moniiii wrote:Myślę że powinnaś poczekać. Ja jak zaczęliśmy starania robiłam testy nawet kilka dni przed terminem spodziewanej @ i zawsze wychodził negatywny, było rozczarowanie i mysli co jest z nami nie tak ... potem przychodziła miesiączka więc teraz czekam do terminu @ niestety nadal przychodzi co 32 dni. ;(
myślę że to bez sensu. Poczekaj do terminu i potem ewentualnie zrób test życzę Ci powodzenia kochana