Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:Hej. Zazdroszcze Ci tego ze maly tak super je... u nas z jedzeniem jest okej, pod warunkiem, ze jest to konsystencja papki. Grudki, makaron okej, ale tylko w papce. Nie tknie sie niczego co jemy my. Nawet nie probuje. Cyc juz tylko do popoludniowej drzemki. Pobudka raz w nocy na piciu.
Niedlugo wybieramy sie do Pl na kilka miesiecy. 😀
Nie planuje narazie drugiej dzidzi, choc nie powiem, ze bardzo bym chciala.😀
Ale Tobie zycze 2kresek z calego serca, kiedy zamierzasz testowac??😍😍
No to macie przeboje z jedzeniem, faktycznie 🙈 Pewnie mu się z czasem zmieni, ale musisz cierpliwie czekać 😉 Chce testować 25.02 no chyba że okres szybciej dostanę 🙈17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:No to macie przeboje z jedzeniem, faktycznie 🙈 Pewnie mu się z czasem zmieni, ale musisz cierpliwie czekać 😉 Chce testować 25.02 no chyba że okres szybciej dostanę 🙈
Trzymam kciuki mocno!😍alicjaaa_d lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:No maly wczesniej strasznie wymiotowal po kawalkach. Chyba sie zrazil no i nie jest przyzwyczajony😑 kiedys napewno bedzie lepiej.
Trzymam kciuki mocno!😍
Dzięki! Dam znać jak zatestujeOleczka94 lubi tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Oleczka94 wrote:Ojjjjj 😀😀 spokojnie. Jestem dobrej mysli ze i tak niedlugo zaciazysz🥰
Dzięki kochana ❤️😘Oleczka94 lubi tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Hej dziewczyny
Jakie były wasze pierwsze chwilę kiedy pomyslalyscie że to może być ciaza. Jeszcze przed terminem spodziewana @ i przed testowaniem?
Ja kilka dni po owu (wiem kiedy była bo mierze temp i robię testy owulacyjne oraz obserwuje sluz) miałam taki 2 dniowy bol podbrzusza kłócie, ucisk takie jakby ciągnięcie jajników raz prawy raz lewy i teraz troche mniej ale jednak nadal jest odczuwalne. I bol w dole plecow... masakra. Staramy się z mężem już kilka cykli. Powiedzcie jakie są wasze doświadczenia -
Dziewczyny kulam się jeszcze, termin na 14 marca, jeśli nic się nie zadzieje to na 16 marca mam skierowanie do szpitala
Końcówka dużo gorsza niż z Kubusiem, brzuch ogromny, ledwo chodzę, a Wojtuś strasznie uciska mi na dolne partie, miednice itd.
Do tego zbuntowany 2 latek na pełen etat i głowa kwadratowa
Ale już teraz wiem, że będzie ciężko, mały będzie bardzo zazdrosny, to pewne... -
werka93 wrote:Dziewczyny kulam się jeszcze, termin na 14 marca, jeśli nic się nie zadzieje to na 16 marca mam skierowanie do szpitala
Końcówka dużo gorsza niż z Kubusiem, brzuch ogromny, ledwo chodzę, a Wojtuś strasznie uciska mi na dolne partie, miednice itd.
Do tego zbuntowany 2 latek na pełen etat i głowa kwadratowa
Ale już teraz wiem, że będzie ciężko, mały będzie bardzo zazdrosny, to pewne...
Trzymaj się, już niedługo U mnie druga ciąża też była gorsza, i nie tylko na końcówce, ale ogólnie cała. Dobrze, że urodziłam w 38 tc, bo dłużej bym chyba nie wytrzymała
Mój dwulatek też zbuntowany, ale jakiejś wielkiej zazdrości nie było. Na początku traktował brata wlasciwie jak powietrze, nie interesował się nim. A teraz podejdzie do niego, pogłaszcze po główce, potrzyma za rączkę, ale też zabierze zabawkę. Wielkiej miłości braterskiej póki co nie widzę Ale najważniejsze, by starszakowi też poświęcać czas, żeby nie czuł się odtrącony.
-
Moniiii wrote:Hej dziewczyny
Jakie były wasze pierwsze chwilę kiedy pomyslalyscie że to może być ciaza. Jeszcze przed terminem spodziewana @ i przed testowaniem?
Ja kilka dni po owu (wiem kiedy była bo mierze temp i robię testy owulacyjne oraz obserwuje sluz) miałam taki 2 dniowy bol podbrzusza kłócie, ucisk takie jakby ciągnięcie jajników raz prawy raz lewy i teraz troche mniej ale jednak nadal jest odczuwalne. I bol w dole plecow... masakra. Staramy się z mężem już kilka cykli. Powiedzcie jakie są wasze doświadczenia
Ja przy pierwszym dziecku czułam zagniezdzanie się zarodka. Miałam taki dziwny, inny niż zwykle ból brzucha w tym czasie. Przy drugim dziecku też tego bólu brzucha wypatrywałam, ale tym razem nie było żadnych oznak i byłam przekonana, że znów się nie udało (bo o drugie dziecko było dużo trudniej). Testy ciążowe w dniu spodziewanej miesiączki pokazały dwie kreski.
-
Magdoczka wrote:Ja przy pierwszym dziecku czułam zagniezdzanie się zarodka. Miałam taki dziwny, inny niż zwykle ból brzucha w tym czasie. Przy drugim dziecku też tego bólu brzucha wypatrywałam, ale tym razem nie było żadnych oznak i byłam przekonana, że znów się nie udało (bo o drugie dziecko było dużo trudniej). Testy ciążowe w dniu spodziewanej miesiączki pokazały dwie kreski.
-
Moniiii daj znać jaj wyniki testowania i jak się teraz czujesz, bardzo mnie to ciekawi, bo podobny ból miałam przez 2-3 dni i jestem ciekawa czy to dobra wróżba 🙂 pozdrawiamCuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
Nasz drugi Cud - Kropeczka :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Bąblinka wrote:Moniiii daj znać jaj wyniki testowania i jak się teraz czujesz, bardzo mnie to ciekawi, bo podobny ból miałam przez 2-3 dni i jestem ciekawa czy to dobra wróżba 🙂 pozdrawiam
-
Moniiii Mam nadzieję, że skurcz to nic poważnego i nie męczyło Cię więcej. Nie wiem czy już testowałaś, ale trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie. Tak męczę Cię pytaniami, bo ja też czekam na testowanie a bardzo podobnie się czuję jak to co opisujesz pojutrze mam już dostać @ wtedy się wyjaśni... A jak wyszło u Ciebie?Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
Bąblinka wrote:Moniiii Mam nadzieję, że skurcz to nic poważnego i nie męczyło Cię więcej. Nie wiem czy już testowałaś, ale trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie. Tak męczę Cię pytaniami, bo ja też czekam na testowanie a bardzo podobnie się czuję jak to co opisujesz pojutrze mam już dostać @ wtedy się wyjaśni... A jak wyszło u Ciebie?
-
Moniiii skoro jeszcze nie przyszła, to będę mocno trzymać kciuki, żebyś zobaczyła na teście dwie kreseczki 😊 dam znać co u mnie (narazie testowałam w 8dpo i biel testu mnie oślepiła, ale wiem, że to dość wcześnie i będę jeszcze próbować 😉) i czekam na wieści od Ciebie 🤞Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*]