Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
werka nie mierzyłam bo nie myślałam o tym, żeby znowu zacząć się starać. U mnie po owulacji najczęściej też było sucho a jak już wystąpił śluz to był on raczej wodnisty i lepki i było go mało a teraz mam dosłownie potok i nie za bardzo wiem czemu. Niby jestem pewna, że owulacja była a jednak z drugiej strony przez ten śluz zaczynam się zastanawiać czy aby na pewno, ale szyjka jest cały czas twarda. Sama już zgłupiałam.
-
Szczerze mówiąc ciężko mi jest Ci cokolwiek powiedzieć, sama mierze temperaturę dopiero drugi miesiąc i zaczynam obserwować swoje ciało, wczesniej nie przywiązywałam do tego wszstkiego żadnej uwagi
Dziewczyny miałam iść dzisiaj na ten progesteron, ale stwierdziłam, ze chrzanic to
Co ma być to będzie, a nie mogę sie na stawiać z gory, ze coś ze mną jest nie tak, bo w ten sposób nigdy mi sie nie uda -
Znam mniej więcej swoje cykle. Swego czasu miałam dużo do czynienia z mierzeniem temp i sprawdzaniem szyjki oczywiście towarzyszył mi przy tym ovufriend. Trzy razy byłam w ciąży ale mam tylko jedno dziecko. Dlatego wszędzie pytam bo nigdy nie miałam jeszcze takich objawów w żadnym z cykli nawet w tych ciążowych a nikt nie jest mi w stanie pomóc chociaż troszkę. Zawroty głowy mam straszne. Robiłam wczoraj test ale negatywny, jeśli to faktycznie 5dpo to nic dziwnego. W piątek mam umowioną wizytę u gina, może dowiem się czegoś więcej.
-
werka93 wrote:Póki co nawet nie nastawiam sie na testowanie, w tym miesiącu po prostu cierpliwie czekam
Mam nadzieje, ze uda mi sie wytrwać w tym postanowieniu i wytrzymam chociaż do terminu wyznaczonej @
Staram sie nie nastawiać ani nie doszukiwać żadnych objawów
U mnie im bliżej wizyty, to zaczynam się pomału coraz bardziej stresować👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
werka93 wrote:Szczerze mówiąc ciężko mi jest Ci cokolwiek powiedzieć, sama mierze temperaturę dopiero drugi miesiąc i zaczynam obserwować swoje ciało, wczesniej nie przywiązywałam do tego wszstkiego żadnej uwagi
Dziewczyny miałam iść dzisiaj na ten progesteron, ale stwierdziłam, ze chrzanic to
Co ma być to będzie, a nie mogę sie na stawiać z gory, ze coś ze mną jest nie tak, bo w ten sposób nigdy mi sie nie uda👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
To by Ci krótka faza lutealna wychodziła... Ja myślę, że już nie będziesz miała @ przez najbliższe 9 miesięcy
Już nawet niecały tydzień Jeszcze tylko 5 dni
Przeglądam już wózki i foteliki... Zwariować można Nie wiem jak ja się na coś konkretnego zdecyduję :-p👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Hej dziewczyny . Przepraszam ze się tak wcinam ale powiedzcie mi czy wy coś widzicie na tym teście czy to tylko koje zwidy !? @ mam mieć za 5 dni od prawie 2 tyg piersi mam powiększone i lekko obolałe ... https://zapodaj.net/53926f2df46db.jpg.html
-
Patrycja20 wrote:Hej dziewczyny . Przepraszam ze się tak wcinam ale powiedzcie mi czy wy coś widzicie na tym teście czy to tylko koje zwidy !? @ mam mieć za 5 dni od prawie 2 tyg piersi mam powiększone i lekko obolałe ... https://zapodaj.net/53926f2df46db.jpg.html
także powtórzyłabym na Twoim miejscu za 2 dni -
Dziewczyny wczoraj zarzekałam się, ze nie robię progesteronu, a dzisiaj rano wylądowałam w laboratorium
Jednak kobieta zmienną jest myślę, ze 8dpo to jeszcze nie jest za późno i jednak wole sie upewnić
Ale wyniki prawdopodobnie odbiore dopiero w przyszłym tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 07:55
-
werka93 wrote:Tez mam taką nadzieję :*
Ja jeszcze nie jestem w ciąży, a tez juz mam swoje typy jeśli chodzi o wózki, jest taki wybór, ze wcale Ci sie nie dziwie
Masz juz jakiś na oku? :*
A wracając jeszcze do wózków, to tak na marginesie, to ten jest kozacki:
https://www.bobowozki.com.pl/wozki-dzieciece/wielofunkcyjne/klasyczne-retro/p/wozek-gleboki-inglesina-classica-balestrino-torba-649.php Gdyby był chociaż połowę tańszy, to byłby mój
Tu jest dużo takich sklepów ze starociami, używanymi rzeczami, meblami itp, to jak widzę nieraz takie stare wózki, których nasze mamy używały, albo nawet babcie, to najchętniej bym taki kupiła i odnowiła👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Patrycja20 wrote:Hej dziewczyny . Przepraszam ze się tak wcinam ale powiedzcie mi czy wy coś widzicie na tym teście czy to tylko koje zwidy !? @ mam mieć za 5 dni od prawie 2 tyg piersi mam powiększone i lekko obolałe ... https://zapodaj.net/53926f2df46db.jpg.html
P.S. Fajny kolorek na paznokciachWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 08:55
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
werka93 wrote:Dziewczyny wczoraj zarzekałam się, ze nie robię progesteronu, a dzisiaj rano wylądowałam w laboratorium
Jednak kobieta zmienną jest myślę, ze 8dpo to jeszcze nie jest za późno i jednak wole sie upewnić
Ale wyniki prawdopodobnie odbiore dopiero w przyszłym tygodniu👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙